![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, sotul meu lucreaza acum. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu trebuie sa spui asta.
Daca la mine nu e situatia roz, nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie si la tine la fel. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da ok, sunt nimicuri, dar.....ideea mea de casnicie este ca cei doi soti sa-si imparta sarcinile. Oi fi eu mai visatoare, dar cred ca trebuie sa am niste standarde in ceea ce priveste convietuirea in 2. Eu am crescut intr-o familie armonioasa, parintii mei oameni simpli, noi copiii am luat exemplu de la ei si cred ca asta a contat foarte mult in desfasurarea vietii ulterioare, ne-a ajutat sa avem o viata ordonata. La el in familie a fost putin haos, mama lui statea mai mult acasa, fiica lor a fost scutita de la treburile casei si a ajuns sa o sune pe mama-sa sa o intrebe cum sa faca sarmale la sot, fiul la fel, scutit de la tot, si atunci normal ca nu stie sa faca. Dar ce ma deranjeaza e ca nici nu face diferenta, si nu vrea sa se plieze. Adica nu cred ca ii cer imposibilul. Am sa meditez la sfaturile primite si am sa incerc sa mai reduc din comentarii |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand am spus ca e stangaci m-am referit la faptul ca e neindemanatic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu ca sunt cazuri de casnicii mult mai putin fericite ca sa zic asa, dar pe mine ma intereseaza a mea. Cand am spus ca nu stiu ce e iubirea m-am referit la faptul ca am daruit iubire, asa cum am crezut eu ca este ea, dar nu am primit la fel, adica nu m-am simtit iubita. Poate ca nu stiu eu ce inseamna iubirea, sau nu stiu corect. Stiu ca indragosteala e diferita de iubire, atunci e ca o tornada, te ia pe sus, si vezi lumea de acolo de la inaltime, o vezi roz.....cand cobori din nou....surpriza, s-ar putea sa nu o mai vezi la fel. Eu zic ca imi iubesc sotul, l-am iubit si il iubesc, dar vreau sa primesc la fel, sa ma simt iubita. |
|
||||
|
||||
![]()
Draga o copila,
inainte de a va gandi la divort mai incercati si sfatul unuia mai batran. sa stii ca si din lucruri rele poate iesi ceva bun, dar trebuie sa stii cum. pentru asta, insa, e nevoie de sinceritate totala din partea amandurora. ideea e urmatoarea: daca e greu sa nu va mai certati, atunci puneti o amenda in lei pe orice cuvant urat rostit sau tipat. iar banii sa fie depusi pe numele fetitei. asa, macar, din cearta voastra va castiga fetita. dupa cateva astfel de amenzi nu stiu daca veti mai avea chef de cearta. s-ar putea sa va lase lefteri pe amandoi si sa trebuiasca sa apelati si la parinti. (si mai glumiti si voi din cand in cand, ca relaxeaza) asta e in plus fata de restul sfaturilor bune pe care le-ai primit. Domnul sa va ajute. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa e, nu trebuie sa cedez. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-a distrat ideea, si chiar nu e rea, poate asa reusim si noi sa mai punem un ban deoparte. Dar mi-e ca apoi vom cauta intentionat momente d ecearta ca sa se mareasca suma..... |
|