|
|
||||
|
||||
Citat:
”Cauta si vei afla, bate si ti se va deschide”... mintea, inima, sufletul si poate asa te vei smeri. Pai aia mai e de spus ca din nefericire pentru tine nu te mint pe cand tu crezi ca infailibilitatea mea este o problema mentala, o problema grava sau ceva rau. Din pacate pentru tine si pentru multi altii, minunea asta se manifesta mereu din pricina Harului, asa ca nu io-s infailibilul ci crestin-ortodoxia, pe care unii ca tine, in inconstienta lor o contrazic.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
Citat:
Pai io te-am rugat sa-ti revezi mai bine postarea ta, asta, si sa incerci sa-ti dai seama de ce oare ai scos fix porpozitia aia din context si din toata postarea mea ca sa-ti dai seama cine e cel cu probleme ce are mare nevoie sa fie scos din inselare. Chiar si din postarea asta a ta ai putea trage unele concluzii, te-ai putea intreba de ce ma crezi inselat, de ce si pentru ce vrei sa crezi ca as fi inselat si de ce si pentru ce cauti asta cu lumanarea? Dragul Domnului Iisus Hristos, te anunt cu mare durere in suflet ca, din pacate, tu esti cel foarte foarte inselat oricat incerci sa negi si s-o dai la intors aratandu-te ca poti chiar sa-mi plangi de mila, cu viclenie ca ipocritii, incercand sa ma scoti un inselat sau hetrodox sau eretic ca sa te indreptatesti sau sa vi cu alte si alte glume cu care vad ca toooot incerci sa ma faci... sa ma faci sa rad. Promlemele de inselare ca cele pe care le manifesti nu sunt de ras asa ca io sunt cel ce te compatimesc sincer si de aia te-am rugat sa-ti analizezi postarea si postarile in speranta ca poti trage pentru tine unele concluzii pe baza carora te-ai putea smeri oprindu-te astfel din tentativele prin care dandu-te in spectacol te afunzi intro compromitere tot mai adanca. Hai ca m-ai facut curios, care crezi tu ca ar fi inselarea mea? Cu ce anume vezi tu, stii tu, ca sunt inselat si de cine?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 19.10.2023 at 17:23:48. |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
Partea I
Citat:
Citat:
Citat:
Adevarul ti se pare eretic? Citat:
Citat:
Ma mir cum esti tu capabil sa duci lucrurile in extrema absurda ca sa sustii ca io sustin ca-s doua persoane diferite din moment ce se stie ca Fiul a luat haina omeniasca de la preasfnta fecioara fiind o singura persoana cu doua firi. De unde deci doua persoane? Evantual a doua ”persoana” era trupul Sau omenesc primit de la preasfanta fecioara ce i-a dat trup omenesc fara ca ea sa stie de barbat. Cum deci crezi tu ca io sustin tampeniile din capul tau aparute in capul tau prin citirea textelor mele? Una scriu si cu totul alta pricepi dumneata. Stiu de ce, boala profesionala. Citat:
Citat:
Citat:
continuarea mai jos.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 20.10.2023 at 10:26:46. |
|
|||||
|
|||||
Partea a doua
Continuare
Citat:
Nu-ti dai seama ca vrei sa ma scoti sectant, neoprotestant? In text nu era vorba de ierarhie ci de ajungerea omului la starea si masura de Tata sfant, iar asta se obtine prin impartasire cu Domnul Hristos in Care locuieste atat sfanta Treime cat si Fiul Omului care a biruit si a ajuns un Tata adevarat, purcezator asemenea Tatalui Savaot. Deci am intarit ierarhia bisericeasca si numele de parinte sau domnule preot. Citat:
Citat:
Tot ce ai spus despre mine si despre textele mele este o gresala formata din greseli pe banda rulanta. Ti le semnalez mereu insa in loc sa te bucuri asa cum te lauzi tu te plangi ca-ti pierd io timpul si culmea ca io te batjocuresc in ciuda faptului ca dumneata ma acuzi incontinuu nescotandu-ma din eretic si calcator de canoane si de tot felul de lucruri sfinte nepricepand ca defapt tu-ti osandesti propriile tale deductii absurde, propriile intelegeri eronate deduse din textul meu pe care le pui apoi in dreptul meu si susti ca iata io sunt cel plin de greseli, de calcari, cand se vede si din avion ca nu vrei sa pricepi sensul propozitiilor ca sa te autoindreptatesti osandind niste rastalmaciri, lucratura cu care te indeletnicesti si o pui mereu in dreptul meu, dand-o la intors, ca cica io te-as prigoni, io te-as acuza. Defapt osandind mereu si facandu-te ca ploua, dandu-te tu osandit si victima vrednica, tu esti cel ce calci toate poruncile si toate canoanele si toate sinoadele ecumenice crestine, crestin-ortodoxe, pentru ca Domnul Iisus Hristos Cuvantul nu a venit sa se dea victima vrednica si sa osandeasca sau sa dea cu toiagul ci sa caute si sa gaseasca pe oaia cea pierduta ca s-o mantuie prin rabdarea Lui si a ei pana la sfarsit. Ti-am zis ca io scriu, din pacate pentru tine, lucruri infailibile, dovada ca Harul lucreaza, deci nu e meritul meu, asa ca poate acum, dupa ce ti-am aratat cine e cel ce greseste, o sa te linistesti pricepand cat de pripit te comporti strigand hotul dupa formula hotilor care striga ca din gura de sarpe hotii, prindeti hotii, nepricepand ca pe mine, asa ca si pe tine, ma apara adevaratul Dumnezeu! Dar adevarul Adevarat nu poate fi ascuns ci va iesi candva negresit la Lumina! Deci nu merge cu mine sa aplici viclenia dandu-te victima vrednica dupa ce ma faci troaca de porci caci io stiu ca intotdeauna hotul striga hotii, daca nu vrea sa se pocaiasca si sa fie smerit, prin acuzarea altora aruncandu-si crucea, rabdarea si mantuirea.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 20.10.2023 at 10:49:38. |
|
||||
|
||||
Citat:
Un Părinte care a fost vreo 40 de ani călugăr catolic a devenit călugăr ortodox și mărturisește că în catolicism viața monahală este marginală, nu centrală credinței ca la noi.
|
|||
|
|||
Doamne ajută! Poate că încep puțin câte puțin și oamenii cei catolici să se trezească la adevărata realitate duhovnicească, și anume să priceapă că multe minuni sunt diavolești, și că nu trebuie să fugim după miracole așa cum zboară muștele către miere.
Tocmai am găsit această știre: https://evz.ro/biserica-romano-catol...-miracole.html
|
||||
|
||||
Citat:
Minunile sunt fenomene importante împotriva secularizării. Sunt necesare și importante și destul de răspândite în Ortodoxie pentru cine are deschidere.
|
|||
|
|||
Citat:
https://stirileprotv.ro/stiri/actual...it-calare.html Pentru ei e și o formă de a-și marca teritoriul și e ca o revendicare teritorială asupra Transilvaniei pelerinajul acesta, vin cu steagurile Ungariei și cu Ungaria Mare, deși pe unguri nu-i dă afară credința din casă. În știre cică venea o familie stabilită în Germania, ce observ e că aici presa sistemistă nu mai zice câți leșină pe drum sau acolo, pe câți îi ia salvarea, câte sarmale și chiolhane s-au dat de pomană de către UDMR, că doar e an electoral, ce predică electorală a tras părintele catolic șamd.