![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pacatul a ajuns de multe ori la culme in decursul istoriei. Dumnezeu l-a oprit ba prin potop, ba prin foc si pucioasa...Daca vrei sa compari compara cu Edenul. Apoi a aparut un pacatel si in cateva zeci de ani [sau sute] a aparut prima crima. Pacatul se dezvolta destul de repede, e ca un aluat...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
e n-ai zis? vrei sa-ti caut posturile? ba ai zis, te contrazici singur.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si acel mic "pacatel" care este? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aprindeai o faclie sau lumanare sau vreun eretic. Ce aveai la indemana. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Căci, dacă prin greșeala unuia moartea a împărățit printr-unul, cu mult mai mult cei ce primesc prisosința harului și a darului dreptății vor împărăți în viață prin Unul Iisus Hristos." Romani 5:17 Acel mic pacatel ar fi, dupa opinia mea, faptul ca l-au crezut mai mult pe satan decat pe Dumnezeu, deci vechea necredinta. Si dupa cum orice gand care nu e oprit la timp naste o fapta pe masura, a urmat imediat si pacatul fizic, anume muscatul din fruct, neascultarea de Dumnezeu care cauzeaza automat despartirea de El.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
acum e veche...are vreo 6000 de ani :) Atunci era noua, cred...
|
|||
|
|||
![]()
Mi-e greu sa nu ma contrazic singur, pentru ca nu iau intotdeauna exceptiile in calcul, anume razboaiele, duse in numele sau cu ajutorul credintei.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|