![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta vp ![]()
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani si din partea mea , Vasi ! Sanatate si zile senine cu bucurii sa-ti dea Domnul nostru . .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=3]Daca-i dezlegare pana-n 5(la urari), primeste , draga Vasilica si gandurile mele de bine, sanatate sufleteasca si trupeasca...si, asa cum imi place mie sa spun: LA MULTI SI BINECUVANTATI ANI!
![]()
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..." |
|
||||
|
||||
![]()
La Multi Ani Vasi! Sa-ti daruiasca Dumnezeu neincetat ganduri bune si rod in tot lucrul tau.
|
|
|||
|
|||
![]()
si din partea mea draga Vasilica, un sincer La multi ani! Dumnezeu sa iti dea sanatate,numai bucurii si spor in toate! In fiecare zi Dumnezeu sa iti ajute si sa fie alaturi de tine!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc la toti de urari, astazi cind scriam un mesaj pe forum la cineva ne-au anuntat prin statie sa evacuam cladirea, bine ca am putut lua liftul alfel cum ajungeam eu jos de la etajul 11.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=3] Asta a fost si intentia mea, draga Vasilica, sa te binedispun de ziua ta. Ma bucur ca am reusit[/SIZE]!
![]() ![]() ![]()
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..." |
|
||||
|
||||
![]()
Primește un gând frumos din partea mea ce dorește să-ți aducă bucuria și liniștea în sufletul tău , pentru că o mămică cu un bebe așa drăguț , trebuie să fie tot timpul optimistă și surâzătoare, și oare cum poate fi cineva altfel la 29 de ani , decât plin de viață și de multă, multă iubire. Multă sănătate și spor în toate !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|