Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2016, 17:00:52
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Theo bine ai venit si tu in clubul ipocritilor anonimi da nu era cazul ! Poti fi acuzat de multe dar, in general, tu esti pe principiul ,,ce-i in gusa si-n capusa" :) Postarea mea se adreseaza tuturor celor care se prefac ca-i intereseaza cazul Bodnariu fara sa-i intereseze in realitate. Ii intereseaza doar ca pretext pt propria polemica, printre altele. In viata de zi cu zi ma indoiesc ca-i intereseaza soarta cuiva in afara de persoana lor. Vor dormi foarte linistiti si daca familia Bodnariu va pierde. La fel cum au dormit si dupa ce Nan au pierdut si nu s-a scos pe aici o vorbulita. Adica frate aceia sunt deja executati si nici o tresarire, nici o revolta, nimic? Doar tacere? Nu v-a interesat pana la cap cazul, era plictisitor, prea in umbra? Nici o postare, macar una?

Domnul AlinB la dvs ma refer. La modul cel mai direct. De Camelia Jalaskoski ati auzit? Va preocupa? Facem un protest si pt ea? Hai ca acolo, desi nu in Norvegia, e mama abuzurilor.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 17:12:42
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Cine mai poate contesta profetismul lui Kafka?
Mulți au zâmbit în anii 90' când Fukuyama identifica embrioanele totalitarismelor viitorului în pântecele celor mai solide democrații. Și-a luat bobârnace de la toți optimiștii momentului din cauza analizelor sale elaborate, întemeiate pe prognoze istorice logice, sobre, cu totul lipsite de pathos apocaliptic.
Și dacă a avut dreptate până acum, mă gândesc cu groază că are dreptate în continuare și ceea ce urmează va fi un fel de proces al lui Kafka la scară planetară.
Vechi 01.03.2016, 17:27:54
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Domnule Penticostal Traditional am citit cu mare atentie postarea dvs. Cu mare atentie. Ca sa nu dam in autism doresc sa va intreb un singur lucru. Din tot ce am scris pana acum ce ati inteles dvs ca ma deranjeaza sau mai bine spus: impotriva la ce anume protestez eu? In cadrul protestului cvasi general am si eu protestul meu individual.Un raspuns cat puteti dvs de clar. Multumesc.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 18:05:26
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Domnul AlinB la dvs ma refer. La modul cel mai direct. De Camelia Jalaskoski ati auzit?
Poate ca nu a auzit. dar a auzit de mine, cu cativa ani in urma, cand postam pe forum si ceream ajutor. Iar el (am aflat mai tarziu de la un alt forumist) a fost printre primii care m-a ajutat atunci, concret. Cu bani. Intelegi?
Poate ca sunt mai multe forme prin care oamenii se pot ajuta intre ei. Uneori cu o vorba, alteori cu bani, alteori cu rugaciunea etc. etc.
De ce sa ne grabim in a presupune una sau alta despre cel cu care ne aflam in polemica? mai bine zicem ce avem de spus, daca tot tinem la valorile noastre care, probabil, chiar sunt intemeiate.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 18:36:58
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Poate ca nu a auzit. dar a auzit de mine, cu cativa ani in urma, cand postam pe forum si ceream ajutor. Iar el (am aflat mai tarziu de la un alt forumist) a fost printre primii care m-a ajutat atunci, concret. Cu bani. Intelegi?.
Pana si eu inteleg :) Viata...poate fi plina de surprize Ioane. Stiute sau nestiute. Mentin ce am spus.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 18:49:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Vor dormi foarte linistiti si daca familia Bodnariu va pierde. La fel cum au dormit si dupa ce Nan au pierdut si nu s-a scos pe aici o vorbulita. Adica frate aceia sunt deja executati si nici o tresarire, nici o revolta, nimic? Doar tacere? Nu v-a interesat pana la cap cazul, era plictisitor, prea in umbra? Nici o postare, macar una?
Pai tirada asta ar trebui sa o lansezi catre cei doi fani ai ideii si colegi de echipa, dna Manipulare #Colectiva si dl. avocat care exact ideea asta au sustinut-o: sa dormim linistiti pana ii executa, pe urma mai vedem ce facem.
Adica ce am facut si pana acum: sustinem direct sau indirect, tortionarii.

Citat:
Domnul AlinB la dvs ma refer. La modul cel mai direct. De Camelia Jalaskoski ati auzit? Va preocupa? Facem un protest si pt ea? Hai ca acolo, desi nu in Norvegia, e mama abuzurilor.
Posibilitate de actiune care o am in directia asta, este destul de limitata.
Nu am fost la curent cu organizarea protestului public in orasul in care locuiesc, ca as fi participat. Daca aflu din timp, categoric voi fi acolo.

Pot face totusi cel putin un lucru, zic eu destul de semnificativ, si care vad ca destui nu-l pot face: sa nu fiu Gica Contra pe tot felul de pretexte stupide si aparent bine intentionate], la ceea ce fac efectiv altii.

Eu nu pot insa sa ma minunez cum desi invocati atatea cazuri, ele va lasa pasiv si preferati sa vorbiti despre manipulare (din partea victimelor, desigur) sau sa fixati tot felul de prioritati, binenteles cea care face subiectul acestui topic fiind plasata undeva la coada listei iar ca data probabila intr-un viitor total incert.

iar pe fundalul asta, lansati atacuri directe impotriva celor care dezaproba o astfel de situatie si incearca sa puna lucrurile cap la cap pentru a intelege ceea ce se intampla de fapt.

Last edited by AlinB; 01.03.2016 at 19:03:14.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 19:01:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Cine mai poate contesta profetismul lui Kafka?
Mulți au zâmbit în anii 90' când Fukuyama identifica embrioanele totalitarismelor viitorului în pântecele celor mai solide democrații. Și-a luat bobârnace de la toți optimiștii momentului din cauza analizelor sale elaborate, întemeiate pe prognoze istorice logice, sobre, cu totul lipsite de pathos apocaliptic.
Și dacă a avut dreptate până acum, mă gândesc cu groază că are dreptate în continuare și ceea ce urmează va fi un fel de proces al lui Kafka la scară planetară.
Poate pentru ca democratia nu este mai mult decat un ideal imposibil data fiind natura umana?

Banul si puterea sunt intr-o legatura indisolubila, saracilor nu le ramane decat iluzia alegerii printr-un vot sporadic acordat unui pol de putere sau altuia.
Vechi 01.03.2016, 19:05:23
Pelerin spre Rasarit
Guest

Wink

De batut campii sunt cam satul Aline. Pana in 2012 au fost max 3 familii de romani cu probleme pe Barnevernet. Cel putin unii au castigat. Pana in 2015, tot Barnevernet, au fost luati in custodie temporara 10 minori din 6 familii de romani. Toti au fost dati inapoi familiilor.In prezent, spre surprinderea multora, nu sunt doar doua familii. Sunt 7 familii cu 16 minori in total. Nan au pierdut. Bodnariu s-ar putea sa fie mai bine: copii lor sunt in custodie temporara si pe acest gen de custodie sunt mai multe cazuri de inapoiere copii decat luare definitiva.

Zi inainte, nu te opri.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 19:48:11
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai tirada asta ar trebui sa o lansezi catre cei doi fani ai ideii si colegi de echipa, dna Manipulare #Colectiva si dl. avocat care exact ideea asta au sustinut-o: sa dormim linistiti pana ii executa, pe urma mai vedem ce facem.
Adica ce am facut si pana acum: sustinem direct sau indirect, tortionarii.
Nu știu dacă realizezi, dar prin modul în care scrii în topicurile referitoare la cazul Bodnariu nu te diferențiezi prea mult de colegii de forum care susțin cruciada anticip.

Numai presupuneri, bănuieli, insinuări, termeni "bombă" aruncați cu nonșalanță, mai ceva decât pe burtierele televiziunilor de scandal (de pildă, chiar în postarea de mai sus, "torționarii" - care torționari, bre ?! "îi execută" - exact așa chirăie și colectivul de la Antena 3, că îi execută ANAF), scenarită și conspiraționită la greu, și nu în ultimul rând, dispreț pentru norme și pentru autoritățile legitime.

Hai să o luăm rațional: poți să-mi expui o normă a statului norvegian pe care au încălcat-o lucrătorii Baernavet ? Dar concret, cu subiect și predicat.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi

Last edited by GMihai; 01.03.2016 at 19:51:57.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2016, 20:08:54
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul

Insa asta nu inseamna ca autoritatile statului roman nu au procedat bine ca s-au interesat si de soarta copiilor familiei Bodnariu!
Si acestia sunt si cetateni romani, si deci statul roman trebuie sa se intereseze si de soarta lor!

Da, să trăiți, tovarășe secretar general ! Autoritățile statului multilateral dezvoltat român au procedat foarte bine, încercând să intervină într-o anchetă care ține de dreptul intern al unui alt stat ! Trăiască înfrățirea dintre popoare !

Totuși, tovarășe, nu credeți că există posibilitatea ca autoritățile statului român, atunci când s-au interesat (în mod evident, dezinteresat) de soarta cetățenilor români, să fi lăsat o impresie de cacao, în sensul că mesajul indirect transmis a fost "știți, la noi în țară, unde noi suntem autorități, drepturile copilului nu se prea respectă, violența în familie abundă, legea în acest sens nu se prea aplică, așa că noi am venit să vă tragem puțintel de urechi pentru faptul că la voi în țară se aplică ?!"
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Răspunde