![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce folos ca aveti Sfanta Scriptura dar o tineti in raft. Cum poti sa pui Cuvantul lui Dumnezeu in mana cuiva daca nici tu nu te atingi de el.
Citat:
Citat:
Citat:
Ti-e greu sa intelegi ca un om nu pune pret pe apartenenta la vre-o biserica ci pe apropierea de Dumnezeu. Incearca sa nu mai dai atata slava bisericii ortodoxe (toata slava este a lui Dumnezeu) si atunci ai sa ma intelegi. Este pagubos atasamentul fanatic fata de o biserica. Poti pierde din vedere singura tinta a credintei: Domnul Iisus Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce a spus Sfantul Apostol Petru suna destul de limpede si frumos. Nu era nevoie sa vii tu cu rautatile tale. Totusi, ca sa raspund la insinuarile tale: pastorii nu au fost educati intre rafturile magazinelor, ca sa ajunga sa gandeasca la fel ca tine. Si, daca ar fi cum zici tu, nu mi-e teama deloc de vre-o amenintare omeneasca (pamanteasca). Mi-a teama doar sa nu fiu sters din "Cartea vietii Mielului". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ma refeream la teama de "amenintarile bisericesti" (la care facea referire Andrusca).
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar, cine are nevoie sa fie crezut de voi (Danut si Andrusca)?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu neg importanta valorilor morale despre care vorbeste si Hristos si apostolii dupa cum arati dar ceea ce am accentuat eu e reducerea crestinismului la o simpla filosofie lipsita de sacralitate sa zic asa reducerea crestinismului la a fi politicosi unii cu altii si atat lipsa sacralitatii din crestinism face din el doar un set de valori bune de urmat la fel ca alte seturi de valori morale din alte culturi sau religii
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.Sa zicem ca avem libertatea sa mergem in orice biserica si sa ne rugam. Acele femei voiau sa mearga si ele sa vada cum e la penticostali, caci auzisera ca se roaga mult mai mult ca baptistii. Simpla manifestare a liberului arbitru. 3. In timp ce coboram de la balcon se ruga pentru oameni. Eu vedeam toata scena. Cand am ajuns jos a terminat si a iesit la usa sa dea mana cu toti. 4. Nu prea, dar avea experiente negative cu altii care s-au cam uitat urat ![]() 5. Ma stiu destul de incapatanata. Intai zic "nu" si apoi "da" . Insa citisem in Biblie, nu mai stiam exact pe unde, ca Dumnezeu a vorbit prin prooroci. Deci mi se parea normal sa o mai faca si azi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avea opt copii si putea sa-mi fie tata. Daca citeai ce am scris vedeai ce m-a facut sa raman acolo. Rusinica pentru ca te gandesti la prostii... ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|