![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu ce ai inteles? Ca daca Scriptura reaminteste ca Dumnezeu S-a odihnit in ziua a saptea, tu esti dator sa te odihnesti in ziua intaia? Faceti cu schimbul?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu fac cu schimbul mai ales ca sunt adventi care tin sabatul in zi de sambata dar care pentru altii e zi de duminica! Nu fac schimb dar biblia spune clar : deoarece evrei au intrat sub blestem (nu vor intra in odihna mea) si ca si altii sa intre s-a hotarat o noua zi de odihna! Legea nu e incalcata absolut deloc deoarece tot din 7 in 7 zile avem sabat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bravo savantule. Ce bine le stii pe toate. Ai dovada chiar sub nasul tau (chiar pe acest site): http://www.crestinortodox.ro/diction...anu-87358.html P.S. Sper ca esti destul de destept sa observi care cine a fost Calist Botoseneanu si cine a fost Calist Ialomiteanul. |
|
|||
|
|||
![]()
Hai sa mai dau un exemplu de fatarnicie. Deoarece vorbim despre niste oameni care ne invinuiesc ca nu respectam legea ...
Ma fac adventist si deoarece nu sufar sa pierd timpul la casa de rugaciune adventa in ziua de sabat calatoresc cu avionul astfel incat sa nu ma apuce nicicand seara! Si sabatul dureaja cel mult o ora! Incalc legea? Nu! Mai ales ca eu nu muncesc pilotul munceste! (cata fatarnicie ei nu au voie sa munceasca altii da!). De aceea adventi se folosesc de mijloacele de transport in comun in sabat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hei! Domnul bairstow deține mașina timpului. Ne dați și nouă nenea să facem o tură?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiind sub influenta adventista am cautat cartea respectiva! Ea e de negasit! Cum ai verificat tu sau voi ca asa a zis acel om daca nu aveti cartea respectiva? Apoi chiar daca exista iar repet : e adevarat ca primii crestini credeau in ziua de odihna sambata. Se stie ca In Nt Petru tinea de legea veche gresind! Last edited by bairstow; 20.12.2011 at 18:19:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Parcă ziceați că vă opriți căci pierdeți timp... ori ați dat mașina timpului în marșalier? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Care Biblie (in afara de a ta) spune clar ca sa hoatarat o noua zi de odihna (referire la Evrei 4:8)? Toate Bibliile (inclusiv originalul grecesc) spun ca s-a hotarat o noua zi. Punct. Fara adaugirea "de odihna" (care se gaseste numai in falsul tau). Cel care a facut acesta traducere (stii tu cine este) va avea de raspuns la o intrebare usturatoare, la judecata, pentru ratacirea pe care a produso. Nu-i fi partas sa nu ajungeti in aceeasi oala (era sa zic cazan). Last edited by grasu77; 20.12.2011 at 18:28:43. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|