Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2016, 20:19:32
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Nu-i nici sănătos. Părerea mea.
Ba e foarte sănătos fiindcă nu-mi neglijez sarcinile de servici ci stau pe forum în faza de așteptare, cînd sunt în stand by, doar atunci postez, între evenimente, deci cînd am sarcini de servici sau evenimente iau o pauză de la a posta pe forum pentru ca să-mi indeplinesc sarcinile ce-mi revin.

Și după cum vezi stau pe un forum ortodox pentru că sunt creștin ortodox și asta sigur mă ajută să nu păcătuiesc și nepăcătuind asta sigur mă ajută la sănătate.

Deci părerea mea spre deosebire de a ta este că:

este foarte sănătos să postez și să stau pe forum chiar în timpul serviciului.

Oricine mă poate apela telefonic și imediat am plecat să rezolv unde am fost chemat! Nu-mi iau banii de pomană și nici nu mă sustrag de la activitate. Deci că stau pe forum sau că stau pe altceva nu păgubește angajatorul cu nimic.

Acum sunt încă la serviciu și e ora 8.20. Iată că fac și ore suplimentare ca să nu creadă cineva că aș păgubi pe cineva. Lucrez mai mult și primesc bani mult mai puțini ca în occident pe un post similar.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 20:26:55.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 20:24:18
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Bineînțeles că am carnet de conducere.

.
Poți să-mi trimiți pe PM numele și CNP-ul tău ca să fac o sesizare la IPJ ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 20:29:35
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Poți să-mi trimiți pe PM numele și CNP-ul tău ca să fac o sesizare la IPJ ?
Sigur că ți le pot trimite... dar cu ce vei motiva sesizarea ta?
Vei încălca oare Constituția susținînd că n-am dreptul la permis dacă am și dacă mărturisesc adevărata credință ortodoxă?

Nu credeam să existe atîția delatori acoperiți ascunși printre oile Domnului.
La tot pasul cîte unul care face sesizare sau care vrea să te trimită să te internezi...

Oare să fi trecut în zadar 26 de ani de la momentul '89 cînd ne-am cîștigat libertatea și dreptul la Credință?

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 20:34:25.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 20:34:34
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Tu doar timite-mi-le. Dacă ai curaj.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 20:37:21
Banned

Implicit

Citat:
Tu doar timite-mi-le. Dacă ai curaj.
De ce? Crezi că nu am dat examen de șoferi pe bune sau că nu am condus niciodată mașina? De ce insiști să te faci de cacao cînd vei vedea cît de bine conduc? Cu mult Har!

Oare, nu mai bine faci tu o sesizare pe numele tău la poliție sau la DNA sau la parchet în care descrii: ''Nu mai vreau să respect constituția și legile țării ci vreau ca toți cei ce cred altfel decît mine să li se retragă permisul de conducere.''

Pentru asta ai și numele și CNP-ul. Le poți folosi.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 20:43:28.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 20:50:29
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Ok, am înțeles. Nu ai curajul să-ți dai numele real. Ești trimisul lui Dumnezeu cum sunt eu trimisul lui Darth Vader. Apostol și profet de internet. Trimisul lui pește prăjit.

Last edited by GMihai; 05.07.2016 at 20:57:20.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 20:57:04
Banned

Implicit

Citat:
Ok, am înțeles. Nu ai curajul să-ți dai numele real. Ești trimisul lui Dumnezeu cum sunt eu trimisul lui Darth Vader.
Păi trimișii lui Dumnezeu au fiecare cîte un nume nou pus de Dumnezeu prin nași sau prin îngeri sau direct de Dumnezeu: Iisus, Petru, Pavel, Ioan, Iacov, Toma, Marcu...

Ce relevanță au numlele lor vechi de dinainte de botez?

Tu vrei să știi cum îl cheamă pe trimisul acesta? Adică chiar vrei să știi care este numele meu de creștin? La ce ți-ar folosi dacă ți-aș spune un nume creștin dacă și așa tu nu vrei să crezi că aș fi un trimis? M-ar putea chema de exemplu:

Andrei, Bartolomeu, Iuda, Cornelie, Arsenie, Ilie, Mihail, Gavriil, Rafail...

Tu vrei să-ți arăt buletinul ca să mă crezi că sunt un trimis? Păi nu cei de la poliție m-au trimis și nici familia mea ci Dumnezeu.

Dar ca să nu mori de oftică atunci îți spun: numele meu este Virgil dar prin asta nu vreau să crezi că sunt virgin, nu, am păcătuit mult în tinerețe și acum sunt căsătorit, iar păcatele mi le-a iertat Dumnezeu.

Deci uite sunt trimisul Virgil care are permis de conducere valabil! Acuma te-ai linsiștit?

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 21:07:29.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 21:06:32
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Tu vrei să-ți arăt buletinul ca să mă crezi că sunt un trimis?
Da, pentru că un trimis al lui Dumnezeu nu are nimic de ascuns. Dacă are ceva de ascuns, nu e de la Dumnezeu, ci de la Satana.

Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 21:09:05
Banned

Implicit

Citat:
Da, pentru că un trimis al lui Dumnezeu nu are nimic de ascuns. Dacă are ceva de ascuns, nu e de la Dumnezeu, ci de la Satana.
Deci dacă ți-am spus că sunt Trimisul Virgil acuma mă crezi? Sper că da. Chiar n-am nimic rău de ascuns...

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 21:11:20.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 21:11:55
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Deci dacă ți-am spus că sunt Trimisul Virgil acuma mă crezi? Sper că da. Chiar n-am nimic rău de ascuns...
Nu. Nume complet și CNP. Dacă n-ai nimic de ascuns.

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57