![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum asa? Argumenteaza. Cu ce nu am dreptate. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceri de la noi dragoste,cand nici tu nu oferi!
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi sunteti dragi, dar nu pot accepta astfel de judecati impotriva altora. Consider ca este o dovada de lipsa a dragostei pentru aproape si in contradictie cu credinta mea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu in general ai dreptate. Dar esti ancorata intr-o realitate de acum 2000 de ani. Noi crestinii stim ca evreii hulesc pe Maica Domnului Mama Ortodoxilor si pe Hristos. Cum vrei tu sa-i iubim ? |
|
|||
|
|||
![]()
Dragostea nu se demodeaza de ieri pe azi, Liviu... e la fel de valabila si azi, cum a fost si ieri, cum (speram ca) va fi si maine, nu crezi? Ia priveste putin in inimioara ta si spune-mi sincer ce vezi dincolo de acuzatiile pe care le aduci evreilor, sectantilor si mai stiu eu cui.
Last edited by maria-luisa; 20.05.2010 at 12:58:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau nu exista,ca nu mai inteleg..! E usor sa te joci cu cuvintele... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu esti decat un copil fara minte ! Nu m-as mira sa-l iubesti si pe satana ca o fi si el bun la ceva. Eu sunt om batran si trecut prin destule ! Te-am rugat sa citesti minunile Maicii Domnului si Vietile Sfintilor ! Pentru tine o vei face ! Daca eu te-as blestema tu m-ai mai iubi ? Evreii asta fac cu Maria !
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu te obliga nimeni sa ai acelasi punct de vedere cu mine, dar asupra unui lucru cred ca nu exista dubiu: este impotriva lui Dumnezeu sa ne uram aproapele, indiferent de credinta lui.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Dictionar forum | Melissa | Generalitati | 38 | 10.02.2011 10:26:18 |
A fi roman,o rusine | mihailt | Generalitati | 129 | 05.09.2010 19:52:32 |
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) | LapetiteMoc | Generalitati | 0 | 27.04.2010 11:38:20 |
Episcop roman rapit de k.G.B. | praxis | Intamplari adevarate | 2 | 18.11.2008 01:48:05 |
|