Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.05.2010, 10:56:42
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
@
Observ ca nici la tine nu pare sa existe dragoste,de aici rezulta ca nu ai dreptate.
Cum asa? Argumenteaza. Cu ce nu am dreptate. :)
Reply With Quote
Vechi 20.05.2010, 11:36:51
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Ceri de la noi dragoste,cand nici tu nu oferi!
Reply With Quote
Vechi 20.05.2010, 11:57:02
Senior Member

Implicit

Citat:
Ceri de la noi dragoste,cand nici tu nu oferi!
Mie imi sunteti dragi, dar nu pot accepta astfel de judecati impotriva altora. Consider ca este o dovada de lipsa a dragostei pentru aproape si in contradictie cu credinta mea.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2010, 12:49:31
Florin Liviu
Guest

Implicit Te rog

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Mie imi sunteti dragi, dar nu pot accepta astfel de judecati impotriva altora. Consider ca este o dovada de lipsa a dragostei pentru aproape si in contradictie cu credinta mea.
Draga mea,

Tu in general ai dreptate. Dar esti ancorata intr-o realitate de acum 2000 de ani. Noi crestinii stim ca evreii hulesc pe Maica Domnului Mama Ortodoxilor si pe Hristos. Cum vrei tu sa-i iubim ?
Reply With Quote
Vechi 20.05.2010, 12:55:31
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin Liviu Vezi mesajul
Draga mea,

Tu in general ai dreptate. Dar esti ancorata intr-o realitate de acum 2000 de ani. Noi crestinii stim ca evreii hulesc pe Maica Domnului Mama Ortodoxilor si pe Hristos. Cum vrei tu sa-i iubim ?
Dragostea nu se demodeaza de ieri pe azi, Liviu... e la fel de valabila si azi, cum a fost si ieri, cum (speram ca) va fi si maine, nu crezi? Ia priveste putin in inimioara ta si spune-mi sincer ce vezi dincolo de acuzatiile pe care le aduci evreilor, sectantilor si mai stiu eu cui.

Last edited by maria-luisa; 20.05.2010 at 12:58:05.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2010, 13:04:47
Florin Liviu
Guest

Smile

Citat:
Dragostea nu se demodeaza de ieri pe azi, Liviu... e la fel de valabila si azi, cum a fost si ieri, cum (speram ca) va fi si maine, nu crezi? Ia priveste putin in inimioara ta si spune-mi sincer ce vezi dincolo de acuzatiile pe care le aduci evreilor, sectantilor si mai stiu eu cui.
Ori esti copil si n-ai minte, ori n-ai auzit un evreu si n-ai vazut in viata ta ! Pe evrei si Dumnezeu ii uraste ! Iar cei mai luminati s-au botezat crestini demult si au scris istorie ! Dusmanii lui Dumnezeu nu pot fi prietenii nostri ! Si urand-o si batjocorind-o pe Maica Domnului ti-au facut acest deserviciu si tie care-i porti numele !
Reply With Quote
Vechi 20.05.2010, 13:07:22
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin Liviu Vezi mesajul
Ori esti copil si n-ai minte, ori n-ai auzit un evreu si n-ai vazut in viata ta ! Pe evrei si Dumnezeu ii uraste ! Iar cei mai luminati s-au botezat crestini demult si au scris istorie ! Dusmanii lui Dumnezeu nu pot fi prietenii nostri ! Si urand-o si batjocorind-o pe Maica Domnului ti-au facut acest deserviciu si tie care-i porti numele !
Sa-ti fei rusine! cum poti sa spui asa ceva? Toti suntem creati de Dumnezeu. Nu ai tu dreptul sa judeci asta in locul lui Dumnezeu! Du-te la duhovnic, spune-i ce mi-ai spus mie si intreaba-l daca ai dreptate. Apoi vino si spune-mi si mie ce ti-a zis.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2010, 13:14:54
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Si mie imi esti draga,dar nu pot accepta punctul tau de vedere.Vezi ce multa dragoste exista?!
Sau nu exista,ca nu mai inteleg..!
E usor sa te joci cu cuvintele...
Reply With Quote
Vechi 20.05.2010, 13:16:16
Florin Liviu
Guest

Implicit

Citat:
Sa-ti fei rusine! cum poti sa spui asa ceva? Toti suntem creati de Dumnezeu. Nu ai tu dreptul sa judeci asta in locul lui Dumnezeu! Du-te la duhovnic, spune-i ce mi-ai spus mie si intreaba-l daca ai dreptate. Apoi vino si spune-mi si mie ce ti-a zis.
Nu esti decat un copil fara minte ! Nu m-as mira sa-l iubesti si pe satana ca o fi si el bun la ceva. Eu sunt om batran si trecut prin destule ! Te-am rugat sa citesti minunile Maicii Domnului si Vietile Sfintilor ! Pentru tine o vei face ! Daca eu te-as blestema tu m-ai mai iubi ? Evreii asta fac cu Maria !
Reply With Quote
Vechi 20.05.2010, 13:18:25
Senior Member

Implicit

Citat:
Si mie imi esti draga,dar nu pot accepta punctul tau de vedere.Vezi ce multa dragoste exista?!
Sau nu exista,ca nu mai inteleg..!
E usor sa te joci cu cuvintele...
Nu te obliga nimeni sa ai acelasi punct de vedere cu mine, dar asupra unui lucru cred ca nu exista dubiu: este impotriva lui Dumnezeu sa ne uram aproapele, indiferent de credinta lui.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preotul roman omnipod Preotul 21 09.03.2012 19:52:15
Dictionar forum Melissa Generalitati 38 10.02.2011 10:26:18
A fi roman,o rusine mihailt Generalitati 129 05.09.2010 19:52:32
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) LapetiteMoc Generalitati 0 27.04.2010 11:38:20
Episcop roman rapit de k.G.B. praxis Intamplari adevarate 2 18.11.2008 01:48:05