![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In vremurile vechi tinerii nu faceau atatia ani de scoala,iar acum nu poti sa misti un deget fara educatie(cu unele exceptii care nu se aplica majoritatii). In privinta curviei si a caderii in tot felul de tentatii pacatoase:casatoria la tinerete este raspunsul! Si acum fetele,mult succses in a gasi un barbat dornic sa se casatoreasca la 18-19-20 ani ![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asemenea cunosc oameni cu o viata curata in ceea ce priveste aspectul "virginitate" care s-au casatorit dupa varsta de 25 ani. |
|
||||
|
||||
![]()
Societatea are nevoie de oameni credincioși și educați.
|
||||
|
||||
![]()
ai vreun temei biblic la aceste afirmatii? Nicaieri nu scrie ca vreun evreu care mergea regulat la templu, sa-si fi gasit viitoarea sotie in acest loc
|
|
||||
|
||||
![]()
iti trebuie temei biblic pentru ce...? pentru un lucru atat de logic, ca la Biserica gasesti fete cuminti?
|
|
||||
|
||||
![]()
te rog...ma asteptam la mai mult din partea ta. Chiar crezi ca la Biserica vin NUMAI fete cuminti?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
unde vrei sa-l trimitem pe Raoul? in discoteca? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps-parerea mea: sa dam cezarului ceea ce este al cezarului si lui Dumnezeu ceea ce este al lui Dumnezeu |
|
||||
|
||||
![]()
La biserica merg (cu ajutorul lui Dumnezeu) de 7 ani, si nu am gasit nimic. Si am mai spus, doar nu merg la biserica la agatat. Cred ca daca as gasi o fata draguta, buna crestina etc. si as incerca sa ma "dau" la ea, va dati seama ce dezgust ar apuca-o. Ar zice: "uite-l si p'asta, a venit sa agate la biserica". Penibil!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cunosc cupluri ( si nu 2-3) care s-au cunoscut la biserica sau la alte activitati ale bisericii ( pelerinaje, de exemplu) si sunt casatoriti si au si copii si duc o viata crestina.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|