![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tu crezi ca-n arabia saudita nu intretin relatii extraconjugale? ba da! iti spun si cum se cunosc si-si dau intalnire, prin bluetooth-ul tel. mobile ! n-au nevoie sa mearga pana la londra, isi pot lua 4 sotii, sau pot sa faca jumatate de casatorie, au dreptul conform qu'ran-ului. nu e nicio deliluzie in dragoste, ci o binecuvintare a bunului Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Ionel,imi pare rau dar situatia a fost mult mai neagra decat iti imaginezi tu.Inclusiv dpdv religios.O sa-ti dau un exemplu de razboi de acest tip si victimele sale.Judeca tu.
Nimic nu parea sa anunte o tragedie de proportii intr-o zi insorita din 1972,in micuta localitate Claudy din Irlanda de Nord.Viata curgea lin iar ciripitul pasarilor si mirosul primaverii te imbiau sa iesi fericit la plimbare.Intunericul mortii insa se apropia fara ca cineva sa realizez asta.,,Brigada Derry" din cadrul IRA,coordonata de Parintele James Chesney pregateau o contra lovitura pentru a recastiga zonele pierdute.Ce a urmat a fost ca si cum cineva da pe vizionare rapid secvente apocaliptice.Cu putin inainte de ora 10,trei masini capcana au explodat in centrul oraselului provocand un carnagiu.Fum,singe,urlete si resturi umane acopereau toata piata. Elisabeth McElhinney:Alimenta masina la o statie de benzina in fata pub-ului sotului ei.Sora medicala de 59 de ani,proaspat iesita din tura, a fost sfartecata de prima explozie sub privire acestuia.Moarta pe loc. Joseph McCloskey:Tata a 7 copii,venise la plimbare impreuna cu fiul sau de 4 ani.Mort pe loc.Fiul mutilat pe viata. Kathryn Eakin:Curata vitrina magazinului parintilor ei cand a explodat prima bomba.Ucisa pe loc prin sfartecare.Resturile sale au fost gasite in tot magazinul de parintii ei.Mama fetitei de 8 ani,Merle,a vazut cum un barbat lasa un pachet in fata magazinului.A spus ca a privit fetita in ochi,i-a zimbit si a plecat.Kathryn i-a facut cu mina.Avea sa fie ultimul sau gest. Rose McLaughlin: Mama de 52 de ani,propietarea unui mic magazin.Mutilata cumplit de prima explozie cu o parte din fata smulsa.A fost dusa de urgenta la Altnagelvin Hospital.Moare 8 zile mai tarziu. Arthur Hone:tata in varsta de 52 de ani,muzician,ucis de o schija care i-a despicat capul in fata pubuluiMcElhinney.Mort pe loc. David Miller:60 de ani,ucis de a treia explozie in fata hotelului Beaufort.Ajuta la salvarea ranitilor din prima explozie,cand s-a produs urmatoarea.Mort pe loc prin sfartecare. James Mc Clelland:batrinul de 65 de ani sarise sa ajute la pansarea ranitilor din prima explozie.Mort pe loc prin sfartecare. William Temple: fiind ajutor de laptar,baiatul de 16 ani calatorea prin Cloudy in drum spre Donemana.Ranit grav de prima explozie a reusit sa se tarasca spre o ambulanta.Nu a mai ajuns.Ucis de de a treia explozie.Mort pe loc prin sfartecare. Sa ne gandim la invataminte si la cum putem evita asemenea tragedii. Last edited by Scotianul; 16.09.2010 at 15:38:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Actele teroriste sunt ceva nou in lume si nu numai unii musulmanii fac asa ceva.
De unde se vede ca dracii au inceput sa insele pe oameni mai tare ca in trecut.
|
|||
|
|||
![]()
Daca vrei sa incerci sa aduci pe cineva la credinta crestin ortodoxa trebuie sa ai mintea luminata de harul lui Dumnezeu.
A se vedea mai jos exemplu din pateric cu un slujitor la un templu idolesc si Sfantul Macarie cel Mare: 37) Spuneau unii despre avva Macarie egipteanul ca se suia odata din Schit la muntele Nitriei. Si daca s-a apropiat de locul acela, a zis ucenicului sau : mergi mai inainte putin ! Si mergand el mai inainte, s-a intalnit cu un slujitor de al elinilor. Si strigandu-l fratele, il chema zicand : demone ! demone ! Unde alergi ? Si intorcandu-se acela, i-a dat batai si l-a lasat mai mort. Si luand lemnul alerga. Si mergand putin mai inainte, l-a intampinat avva Macarie alergand si i-a zis : mantuieste-te, mantuieste-te, ostenitorule ! Si minunandu-se, a venit la el si i-a zis : ce bunatate ai vazut la mine de m-ai heretisit asa ? I-a raspuns lui batranul : te-am vazut ostenindu-te si nu stii ca in zadar te ostenesti. I-a zis si el lui : si eu pentru heretisirea ta m-am umilit si am cunoscut ca din partea lui Dumnezeu esti. Dar alt calugar intampinandu-ma, m-a ocarat si eu i-am dat bataie de moarte. Si a cunoscut batranul ca ucenicul lui este. Si tinandu-se slujitorul de picioarele lui, zicea : nu te voi lasa de nu ma vei face calugar ! Atunci a venit deasupra unde era calugarul si l-au tinut pe dansul si l-au dus la biserica muntelui. Si vazand pe slujitor cu dansul, s-au uimit. Si l-au facut calugar si multi dintre elini s-au facut pentru dansul crestini. Deci, zicea avva Macarie : cu cuvant rau si pe cei buni ii faci rai si cu cuvant bun si pe cei rai ii faci buni.
|
|||
|
|||
![]()
Nu religia a determinat lupta. Puteau bine-merci sa traiasca impreuna daca nu exista o Mare Britanie langa..
|
|
||||
|
||||
![]()
Era vorba de terorism in tari crestine, nu doar de terorism religios
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta ma pune pe ganduri.Ipocrizia mascata in scopul perfide.Acum,ceea mai buna metoda este actiunea statului,rapida,eficienta si fara sovaire.In rest am mari dubii.La nivel declarativ totul poate sa fie sublim dar la nivel faptic situatia se schimba precum isi schimba pozitia acul de la busola in cautarea nordului. Daca exista o problema atunci exista cauze,pentru ca nu exista efect fara cauza.Daca intelegi cauzele atunci gasesti metoda de contracarare.Daca gasesti metoda atunci trebuie sa o aplici.Daca vrei sa o aplici ai nevoie de cei specializati in asa ceva.Pentru asta exista organisme specializate ale statului. Last edited by Scotianul; 16.09.2010 at 16:26:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu, nu se pot compara cu terorismul islamic. Nu-i vad pe iralandezi invocandu-l pe Dumnezeu inainte de a detona o bomba.. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Și nu e talibanism ortodox ci și ateu, hindus, budist etc. Orice om cu simțul binelui nepervertit vede urâțenia islamului. Citat:
Citat:
Facem pe deștepții și facem gafe. În timpul vieții lui mahomed evreii constituiau populația majoritară a Iudeei, existând și niște răscoale: http://en.wikipedia.org/wiki/History..._.28324-638.29 Citat:
Ce numești beletristică, folosirea unui număr impar de pietre la ștergerea anusului? Citește aici: The Islamic prophet Muhammad specified that one should use an odd number of stones (preferably three) to cleanse the anal orifice after defecation and then proceed to a different location to wash it with water. http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_toilet_etiquette
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 16.09.2010 at 18:41:02. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|