![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in fine, tot nu rezulta de acolo ca satana era peste Mihail; heruvimi erau mai multi. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă Biblia a hiperbolizat aici, de ce n-ar fi putut... (nu știu care e antonimul hiperbolei) dincolo?
Nici nu s-a dorit o asemenea concluzie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
totusi, stiti ca "Inger" inseamna "Mesager", deci daca Bibliile au tradus cu Inger, e posibil sa fie vorba de Isus (ma refer la Vechiul testament), totusi noi nu putem intelege ca Isus e un inger, ci este Mesagerul lui Dumnezeu si asa totul capata sens. adica daca luam Isaia 63:9, unele biblii traduc "ingerul dinaintea fetei Sale" altele, "Mesagerul prezentei Sale". Este Isus Mesagerul Tatalui? singur ca da, deoarece este Cuvantul, ori asta e rolul Cuvantului sa duca mesajul lui Dumnezeu. eu n-am nicio problema daca Isus este numit si Mihail (pe Tata il gasim in Biblie cu Elohim, Adonai, Savaot, YHWH), insa chiar nu se poate asta, deoarece Isus nu e una din capeteniile de seama! adica batjocorim persoana Domnului nostru. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Însă cum explicați că "una din căpeteniile [שׂר] cele mai de seamă" (Dan. 10,13) devine în versetul 21 "voivodul [שׂר]vostru", iar în Dan. 12,1 chiar "Marele voivod [שׂר]"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in ebraica, este "hassar" , adica "print", ori Isus nu e print ci Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
ati putea folosi acest verset ca argument, nu stiu de ce nu il folositi:
1 Tesaloniceni 4:16 „Însuși Domnul va coborî din cer cu un strigăt poruncitor, cu glas de arhanghel“. Isus are, așadar, „glas de arhanghel“. Din acest verset reiese că Isus este arhanghelul Mihail?? de ce nu spune direct: este arhanghelul Mihail??? |
|
|||
|
|||
![]()
Căci, căruia dintre îngeri a zis El vreodată: „Tu ești Fiul Meu; astăzi Te-am născut”?
deci este cat se poate de clar, Isus nu este un inger si nici inger-sef. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"Căci un Copil ni s'a născut, un Fiu ni s'a dat, și domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: ,,Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veciniciilor, Domn [שׂר] al păcii." (Isaia 9,6) În VT nu avea cum să fie numit "Isus-Dumnezeu", dar iată că era numit și Dumnezeu și Prinț [שׂר]. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum am mai spus Biblia nu zice tot ceea ce vreți dumneavoastră, dar dacă puneți cap la cap toate textele veterotestamentale referitoare la Dumnezeu Fiul, vă puteți face o imagine corectă.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|