Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.05.2010, 08:42:13
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Asa e, dragii mei si cu noi. Noi spunem in Simbolul Credintei: “astept invierea mortilor si viata veacului ce va sa fie”. Ei bine, daca acestei asteptari ii adaugam credinta pura, neconditionata, totala, atunci cele doua fenomene viitoare devin, pentru cel ce le asteapta, doua realitati atat de sigure ca si cum ele ar exista chiar in clipa de fata.
Asa e, dragii mei si cu voi. Ca si cu cei din imagine, care aveau si ei credinta pura, neconditionata, totala
Vechi 20.05.2010, 09:55:25
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Asa e, dragii mei si cu voi. Ca si cu cei din imagine, care aveau si ei credinta pura, neconditionata, totala
Ai vrut să fi cinic , dar din nou nu ai înțeles nimic , s-au ai "gândit"precum dobitoacele , căci << . . . Astept ( așteptăm ) învierea morților . Si viața veacurilor ce va să fie . Amin ! >> Să-ți fie rușine pentru că degeaba ai zăbovit atâta timp pe acest forum și nu ai înțeles nimic. Însăși maimuța ce vrei să o reprezinți are mult mai mult bun simț ca tine. Să-ți fie rușine !
Vechi 20.05.2010, 10:04:14
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ai vrut să fi cinic , dar din nou nu ai înțeles nimic , s-au ai "gândit"precum dobitoacele , căci << . . . Astept ( așteptăm ) învierea morților . Si viața veacurilor ce va să fie . Amin ! >> Să-ți fie rușine pentru că degeaba ai zăbovit atâta timp pe acest forum și nu ai înțeles nimic. Însăși maimuța ce vrei să o reprezinți are mult mai mult bun simț ca tine. Să-ți fie rușine !
Adevarul e ca mi-e cam rusine
Nu inteleg de ce te deranjeaza dezvaluirea unui adevar trist, anume ca credinta nu e o virtute
Vechi 20.05.2010, 10:06:39
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Adevarul e ca mi-e cam rusine
Nu inteleg de ce te deranjeaza dezvaluirea unui adevar trist, anume ca credinta nu e o virtute
Cinismul și nesimțirea ta mă deranjează, dovadă că nu am intervenit deloc pe acest topic până acum !
Vechi 20.05.2010, 10:12:27
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cinismul și nesimțirea ta mă deranjează, dovadă că nu am intervenit deloc pe acest topic până acum !
Ai tot dreptul sa te deranjeze, te inteleg.
Vechi 20.05.2010, 10:18:22
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Implicit

Citat:
Topcat, chiar c-ai fost over the top daca te-ai apucat sa postezi pe un forum ortodox poze cu sinucideri rituale. Adica lucruri complet diferite de credinta noastra.. Si mai si spui ca asa si cu noi, ca si cu ei.

Chiar asa, asta ai inteles tu pe forumul asta?
Vechi 20.05.2010, 10:21:18
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Arrow

Citat:
=>toti din imagine erau atei ,pentru ca n-au crezut in cuvintele lui Hristos : sa nu ucizi !
=>stiinta e de vina ca a produs medicamentele pe care le-au luat acei atei ...eu cred ca nu poti sa ai incredere in stiinta care produce astfel de substante care omoara oameni ...stiinta e o ucigasa si cred ca ar trebui desfiintata cu totul.

PS :am aplicat aceeasi logica de fier ca a ta (toti ateii au logica "beton" ) :)
Vechi 20.05.2010, 10:23:24
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
=>toti din imagine erau atei ,pentru ca n-au crezut in cuvintele lui Hristos : sa nu ucizi !
=>stiinta e de vina ca a produs medicamentele pe care le-au luat acei atei ...eu cred ca nu poti sa ai incredere in stiinta care produce astfel de substante care omoara oameni ...stiinta e o ucigasa si cred ca ar trebui desfiintata cu totul.

PS :am aplicat aceeasi logica de fier ca a ta (toti ateii au logica "beton" ) :)
Doar ca logica ta e un "beton" inexistent.
Vechi 20.05.2010, 10:23:59
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Topcat, chiar c-ai fost over the top daca te-ai apucat sa postezi pe un forum ortodox poze cu sinucideri rituale. Adica lucruri complet diferite de credinta noastra.. Si mai si spui ca asa si cu noi, ca si cu ei.
Chiar asa, asta ai inteles tu pe forumul asta?
Socul face parte din metode terapeutice, nu?
Sigur ca sint lucruri diferite, dar nu complet.
Nu credinta va face insa diferiti de cei din imagine. Think
Vechi 20.05.2010, 10:28:09
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Implicit

Citat:
Socul face parte din metode terapeutice, nu?
Sigur ca sint lucruri diferite, dar nu complet.
Nu credinta va face insa diferiti de cei din imagine. Think
Nu credinta asa cum o vezi tu, intr-adevar, ci Adevarul acestei credinte.. care-i incompatibil cu sinuciderea.

Si nu stiu, ce terapie voiai sa faci? Pai eu cand vad lucruri de genul ala, mai tare vreau sa ma rog sa aiba Dumnezeu mila de noi..

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28