![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ai vrut să fi cinic , dar din nou nu ai înțeles nimic , s-au ai "gândit"precum dobitoacele , căci << . . . Astept ( așteptăm ) învierea morților . Si viața veacurilor ce va să fie . Amin ! >> Să-ți fie rușine pentru că degeaba ai zăbovit atâta timp pe acest forum și nu ai înțeles nimic. Însăși maimuța ce vrei să o reprezinți are mult mai mult bun simț ca tine. Să-ți fie rușine !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu inteleg de ce te deranjeaza dezvaluirea unui adevar trist, anume ca credinta nu e o virtute |
|
||||
|
||||
![]()
Cinismul și nesimțirea ta mă deranjează, dovadă că nu am intervenit deloc pe acest topic până acum !
|
|||
|
|||
![]()
Ai tot dreptul sa te deranjeze, te inteleg.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar asa, asta ai inteles tu pe forumul asta?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
=>stiinta e de vina ca a produs medicamentele pe care le-au luat acei atei ...eu cred ca nu poti sa ai incredere in stiinta care produce astfel de substante care omoara oameni ...stiinta e o ucigasa si cred ca ar trebui desfiintata cu totul. PS :am aplicat aceeasi logica de fier ca a ta (toti ateii au logica "beton" ) :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur ca sint lucruri diferite, dar nu complet. Nu credinta va face insa diferiti de cei din imagine. Think |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu stiu, ce terapie voiai sa faci? Pai eu cand vad lucruri de genul ala, mai tare vreau sa ma rog sa aiba Dumnezeu mila de noi..
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|