![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Poate participi si tu la aceasta discutie, caci pana acum nu ai facut-o. Ai venit doar cu atacuri la persoana, fara nici o legatura cu subiectele care se discutau. Nu ar strica o parere avizata (doar esti student la seminarul teologic). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, subiectul a mai fost discutat iar a continua e inutil. p.s. cand te supui deciziei adminstratorului de a nu mai intra pe forum? Nu poti sa fii asa, omul sa te dea afara pe usa si tu sa intri inapoi pe geam. p.s. sa-mi sui si mie care este atacul la persoana. |
|
|||
|
|||
![]()
Sincer, chiar as vrea sa discutam strict pe teme religioase. Imi doresc sa purtam (eu, tu si altii) astfel de discutii. Poate-mi faci placerea, daca tot ai intervenit. Doar suntem pe un forum crestin (pe care se discuta subiecte religioase).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La persoana sau la persoane. Le gasim in aproape toate (sau, in toate) postarile tale adresate noua ("sectantilor") Acum, putem reveni la subiect? Ti-as fi recunoscator. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
SÉCTĂ, secte, s. f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filozofice sau politice). – Din fr. secte, lat. secta. deci unde e atacul? p.s. stii ca de multe ori ai jignit ortodoxia. fii cinstit. Last edited by mihai07; 06.06.2012 at 19:49:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scopul lui e prozelitismul, nimic altceva. Last edited by mihai07; 06.06.2012 at 19:52:52. |
|
||||
|
||||
![]()
Sau pur si simplu le place sa-i sacaie pe altii, dar e si vina noastra ca ii bagam in seama. Daca din momentul asta nimeni nu le-ar mai da reply la replici, i-ar ignora, s-ar retrage. Ca ei acelasi lucru il spun, aceleasi discutii reluate la infinit :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Niciodata. Si, nici nu ii fac atata rau cat ii faceti voi.
Acum, putem reveni la subiect? |
|
||||
|
||||
![]() Ca sa nu va plictisiti pe aici, pana va mai baga cineva in seama, vedeti un pic in linkul de mai jos un monah ortodox pe al carui chip mort a aparut un zambet real la 45 de minute dupa ce a murit. Daca tot vreti sa reveniti la subiect, comentati asta. http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...sif-isihastul/ Last edited by delia31; 06.06.2012 at 19:58:48. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc | C-tin | Generalitati | 27 | 11.10.2017 16:07:48 |
Despre suflet, duh si starea omului in moarte | tricesimusquintus | Secte si culte | 1674 | 06.02.2012 09:56:04 |
Despre suflet | allisa | Intrebari utilizatori | 14 | 20.02.2011 09:58:29 |
Intrebare despre suflet | Adelinaa | Generalitati | 3 | 11.06.2009 11:52:43 |
Despre suflet | silverstar | Generalitati | 64 | 09.01.2007 18:43:52 |
|