![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca să vezi! Tocmai traducerea unui preot ortodox...
![]() Cum apare în cele trei versiuni: 1. Rămâne încă odihnă de sâmbătă (sabat) 2. pentru poporul lui Dumnezeu [AKA creștinătatea](nu doar pentru evreime) Citat:
Ce pocitanie de propoziție ați mai născocit!. În limba ebraică atât "7", cât și "odihnă" au aceeași rădăcină. Duminica nu poate fi în nicun caz "de tip sabat", ci mai degrabă e de tip "păgân". Adică "ziua întâia- a Soarelui" și "odihna păgânilor" (romani). Nu te supăra nene, dar ai venit gata amețit (de vinul Babilonului)... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Așa spune apostolul Pavel. Acum că noi (cei de față) nu ne încadrăm... e altă poveste...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O luam de la capat: aratati ce profetie adventista nu s-a implinit. Concret. Un exemplu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
O să vă explice nenea bairstow, că lui îi aparține această logică.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu pot explica destul de bine invataturile acestui cult! Dar explic acum in stilul comic. Cultul adventista e invatat ca poate gresi si greseste deseori inca apoi nu prea se impaca cu nici un adevar! :)))
P.S Hai ma osutafaraunu devi profet fara sa vrei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In plus, puteti sa vedeti interpretarile adventiste la cartile profetice Daniel si Apocalipsa. Vedeti daca este ceva gresit (care nu s-a implinit sau nu are cum sa se implineasca). |
|
|||
|
|||
![]()
Un grup de valdenzi prin nu stiu ce secol care oricum nu aveau crez adventist ci mai degraba catolic! Si locuiau in cateva sate...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ultima daca cand am verificat nu am gasit in cartea de istorie nimic despre exterminarile crestinilor din primele veacuri decat de catre pagani. Intre ei, pe ratiuni dogmatice nu. Doar anateomizari. Iar cei convinsi cu ce or fi fost convinsi? Va promitem ca veti suferi chinuri mai usoare cand puterea vremi va va osandi. Dumnezeu normal ca nu S-a bagat. "Lasa-i ma daca sunt prosti. Au astia cu duminica niste oratori mai buni. Or sa vina unii peste 1800 de ani si or sa inteleaga ei ce am spus Eu."
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|