![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok. Doar daca din greseala vi se va intampla sa o regasiti candva, poate va veti gandi si la mine ca sa-mi lasati un mic mesaj.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi s-a spus, insa a spune nu inseamna a convinge. Marturia Mirelei insa m-a convins :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi nu e ceva nou....a pictat și gemenele în biserica de Drăgpnescu....telefonul mobil si altele care atunci nu erau.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ma intreb daca am nimerit eu gresit, sau chiar suntem la lectia de anatomie... Nu prea stiu ce s-a mai discutat in urma si nici nu vreau sa-mi bat capul prea tare. Ce mi se pare deplasat este faptul ca vrem sa facem demonstratie de cat de buni suntem noi la "unele chestii"... Foarte bine! Dar... NU AICI. Aici nu vrem sa demonstram mare lucru, ci numai sa incercam sa ne smerim mai mult si prin ce metode reusim sa ne descoperim propriile "gauri negre" din adancul sufletelor. Cine are nevoie de ore de meditatie, le poate face in timpul liber undeva recunoscut ca fiind oficial. Ce vedem noi aici, ar putea fi adevarat sau nu. Pe cine oare intereseaza?
Cat despre Parintele Arsenie Boca, numai un ignorant sadea poate vorbi astfel. Ca a fost sau nu sfant, nu avem noi de unde sti. Ceea ce stim este ca in toata viata lui a facut multe minuni, iar cei care-l pazeau se cutremurau numai la gandul ca are putere sa le faca foarte mult rau, iar daca se lasa "pazit", o facea din smerenie, nu fiindca n-ar fi putut oricand "disparea". Eu gasesc mult mai complicat sa citesti despre glande si... madulare decat despre vietile duhovnicilor romanilor... Eticheta de "domn", mi se pare o zeflemea greu de digerat. Mai bine simplu, doar pe nume, decat astfel... Parerea mea!...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu oi fi eu duhovnic, dar nici dvs. nu sunteti nepartinitor :) Nu eu afirm ca ar fi vreo profetie in afacerea cu sarurile acidului glutamic ci sunt altii. Eu cred absolut ca si dvs. ceea ce inseamna clarviziunea. Dar daca ati fi obiectiv ati remarca, chiar si fara studii medicale, ca a spune ca femeia are probleme mentale si nervoase daca nu ia sarurile acidului glutamic din prostata barbatului, este exact denigrarea femeii. Eu arat ca nu-i adevarat si eu sunt cea care denigrez? Unul arunca cu piatra iar cel care il arata cu degetul denigreaza? Pai sa nu fi aruncat cu piatra in cazul asta. Ca daca aratatul cu degetul este atat de greu de suportat, si inca postmortem, cum credeti ca este usor a suporta piatra aruncata si inca in nevinovate?... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici ai mai multe informații: http://www.razbointrucuvant.ro/2011/...rne-%E2%80%9D/
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum adica se cutremurau la gandul ca are putere sa le faca foarte mult rau?? Cu frica ii tinea deci? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Rugaciuni | 3 | 30.11.2010 16:57:10 |
mari duhovnici romani de ieri si de azi | monicutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 02.10.2010 21:40:29 |
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2010 22:22:55 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|