![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca deobicei nu prezinti adevarul si raspunzi unde poti. Prima traducere e cert gresita! Apoi nu ai raspuns cum se traduce originalul! Celelalte doua traduceri merg dar nu sunt dintre cele mai bune. Duminica e o zi de odihna de tip sabat! Adica de odihna ! Conform cu versetul [8. Caci, daca le-ar fi dat Iosua odihna, n-ar mai vorbi Dumnezeu dupa aceea de o alta zi. (traducere folosita de adventi)Caci daca Iosua le-ar fi adus odihna, Dumnezeu n-ar mai fi vorbit, dupa acestea, de o alta zi de odihna.(traducere ortodoxa)] Versetele citate apar in alta lumina.
Rămâne încă pentru poporul lui Dumnezeu o odihnă de Sabat" (Evrei 4,9 - versiunea NTR)=dar nu sambata ci duminica! Nu spune odihna sabatului! o odihna de sabat, de tip sabat! Rămâne deci o odihnă de sabat pentru poporul lui Dumnezeu." (Evrei 4,9 - versiunea Emanuel Conțac) Da ramane totusi o zi de odihna de tip sabat dar nu sabatul evreesc! Sabatul Duminical! Ca altfel ce rol ar avea sa ne zapaceasca versetul 7 si mai ales invatatura bisericii care ne spune ca Duminica e noul sabat? .....Interpretarea ciudata a adventilor ar fi :n-ar mai vorbi Dumnezeu dupa aceea de o alta zi, care defapt este aceasi :))))) P.s Te ametesc astia mama-mama! Dar raspunsuri clare , ioc! Last edited by bairstow; 20.12.2011 at 16:45:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Foarte aproape mie mi se pare relativ. Depinde la ce ne referim. PS: De la dvs inca astept un raspuns cu privire la calugari si la profetii.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 20.12.2011 at 16:43:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ca eu inteleg afirmatia ca referire la BO, va rog sa argumentati cu dovezi ca BO sustine ca Sf Scriptura contine informatii eronate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se stie ca Vt si Legea nu i-a adus pe evrei la mantuire ci doar la cruce! Si ca sa intre toti se hotareste o noua zi sau (si) un nou plan de mantuire! Un nou legamant ca sa intre toti! Ca si Sfanta Treime ziua intai sau ziua a opta apare des in Vt! ea apare si ca zi de sarbatoare! Citind mai atent ce a-ti scris se poate deduce ca evrei pot pacatui in voie iar crestinii intra in odihna evreilor de tip"Nu vor intra intru odihna Mea!"!E ceva adevarat acolo dar prea putin! Bine mi-am dat seama ca sunteti om bun si doar am aratat unde cred eu ca gresiti! Last edited by bairstow; 20.12.2011 at 16:55:13. |
|
||||
|
||||
![]()
Il purtam noi cu vrednicie pe Dumnezeu in inimile noastre? Ne-am invrednicit noi de asta? Si il cuprind inimile noastre pe Dumnezeu? Daca ar fi asa nu am mai fi gresit, ne-am fi lasat coplesiti de Dumnezeirea Sa. Deci nu prea suntem "mai cinstiti decat heruvimii si mai mariti fara de asemanare decat serafimii" Fecioara s-a invrednicit sa Il poarte in pantece si sa Il nasca.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce nu e logic?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Vom avea fire nu avem inca pana cand nu ne mantuim! Dar la prima postare nu inteleg daca glumesti sau vorbsti serios! Prima zi apare des in Nt si arata ca crestinii (ca si alte scrieri din afara Nt) , se adunau duminica.
Da mi-am dat seama ca glumesti abia citind a treia oara ! :))) Scuze :) Last edited by bairstow; 20.12.2011 at 17:08:21. |
|
||||
|
||||
![]()
Imi explicati si mie logica?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|