![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
dupa 1990 incoace, NIMIC nu am mai fost in stare sa facem ceva ca lumea
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum putem să avem tupeul să îi criticăm pe norvegieni ca dau copiii homosexualilor, fără dovezi, când stim foarte bine ce situatie groaznică au copiii romani în familiile românesti unde sunt bătuti, abuzati emoÈtional si neglijati, aproape jumătate din copiii Romaniei? Chiar nu va e rusine obrazului, sa va declarati crestini si să scuzati bătaia ba chiar să o promovati intr-o formă usoară? Si va mirati că ateii nu va suporta? Last edited by aubergine; 29.02.2016 at 12:19:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vandalizarea economiei nationale :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Violenta domestica este si la noi caz penal, dar o palma la fund, nu cred. Nu am timp sa caut normele de aplicare cu atat mai putin in legea norvegiana dar as fi curios sa vad si eu unde scrie, negru pe alb, ca o palma la fund este "violenta domestica".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
c) violenta fizica - vatamarea corporala ori a sanatatii prin lovire, imbrancire, trantire, tragere de par, intepare, taiere, ardere, strangulare, muscare, in orice forma si de orice intensitate, inclusiv mascate ca fiind rezultatul unor accidente, prin otravire, intoxicare, precum si alte actiuni cu efect similar; |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica sa te credem pe tine pe cuvant, nu? Aproape jumatate din copiii Romaniei ![]() Serios? Cum ai reusit sa vii cu textele astea? A, stai sa nu ne miram prea mult, ca ai dovedit deja in destule randuri ca nu prea ai uz de filtrul ratiunii. Citat:
Parca erau "batai crancene" mai devreme, nu? Citat:
O "bataie usoara" se "trateaza" cu luarea copiilor de la parinti pentru luni de zile sau definitiv?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.02.2016 at 11:07:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se considera? Astept dovezi in directia asta. Citat:
Eu zic sa mai cauti putin. Eu am facut-o pe topicul celalat, care a fost inchis, pentru domul avocat MihaiG care pleda pentru ignoranta vizavi de textul legii, desi prin natura meseriei ar fi trebuit sa aiba cunostintele in cauza desi se declara agnostic vizavi de limita de la care bataia devine caz penal. Dar probabil cunostintele le avea, dar nu si ce era mai important: onestitatea de a sluji adevarului.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.02.2016 at 11:09:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca un copil isi bate fratele, conform legilor norvegiene, sunt trimisi amandoi in plasament ca "justa masura"?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
D-voastra vorbiti cu rautate, intr-un mod rauvoitor numai de dragul de a va contrazice, scoateti cuvintele din context fara a citi cu atentie ce scrie cineva. V-as ruga sa nu mai imi raspundeti la mesaje si nici eu nu va voi mai scrie, pentru ca deja depasiti limita cu jignirile. De la un crestin nu ma astept sa se adreseze cu mai femeie, ca pe maidan si daca spuneti de cineva ca nu are uzul ratiunii e destul de grav. Si in primul ce este cu tutuiala din moment ce nu ne cunoastem? Nu aveti un comportament crestinesc, pe langa ca vorbiti cum vorbiti, nu aveti nici un pic de respect. Ceilati domni vorbesc civilizat, daca nu sunteti in stare sa o faceti va rog sa nu mai imi raspundeti. Daca am fi fata in fata credeti ca tot asa nepoliticos ati vorbi? Last edited by aubergine; 29.02.2016 at 12:57:03. |
|