Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2014, 19:08:50
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Nebunii de care chiar mi-e frica sunt nebunii inteligenti. Dintre acestia, se disting filozofii. Cum citesc un capitol din Nietzsce, cum ma infior la gandul ca ar putea fi printre noi si ar avea drept la vot. Noroc ca e improbabil, fie si fiindca, vorba unui mucalit care il citeaza pe Dumnezeu: "Nietzsche a murit". Chiar si numele acesta de Nietsche are in el ceva halucinant.

Daca Nietzsce, sunt sigur, ar vota cu Vadim Tudor, atunci Descartes ar vota cu Meister Klaus Iohannis din spirit cartezian.

Spinoza ar vota cu Dan Diaconescu. Ce metoda mai sigura ar fi pentru ca oculta iudeo-masonica sa-l mai dea afara odata de la sanul ei ?

Freud ar vota cu insondabilul feminin din Monica Macovei, dupa care ar explica, pe Antena 1, aprinzandu-si un trabuc, ca a fost vorba de un act ratat.

Kant s-ar prezenta la Circumscriptia electorala la orele 19 precis si ar pleca fara sa voteze, afland ca Descartes a votat deja cu Klaus Iohannis.

Ibn Sina, zis si Avicenna, ar vota imediat cu Popescu Tariceanu si doar in baza informatiei ca acesta se afla la a cincea nevasta.

Voltaire ar vota cu Ponta, fiindca l-ar considera Candid...

Hegel ar vota pe cel mai dialectic candidat: Teodor Melescanu.

Filosoful roman verde Lucian Blaga ar vota cu Gheorghe Funar, din motive care nici nu mai trebuie aratate.

Doar cu Elena Udrea nu am gasit niciun filozof sa vrea sa voteze, pesemne din teama si invindie fata de ascutimea mintii acestei candidate.

In concluzie: nu cred ca testul de aptitudini propus ar modifica in vreun fel rezultatul votului.
Buna postare! Hahahahah
Vechi 09.10.2014, 19:11:43
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Bun. Pai daca tu crezi ca treburile administrative (respectiv votul) nu au treaba cu Hristos si nicio legatura... imi pare rai pentru tine. Consulta-ti duhovnicul caci este posibil sa fii in inselare.
Treburile in care nu este Hristos, este, in schimb, altcineva.

NU, evident ca nu as pune un om nepregatit in domeniu la o astfel de comanda.
Se pare ca tu incurci borcanele centralei atomice cu cele ale dreptului al vot. Sa nu exageram.
Dreptul al vot este universal si daca ti se pare ca nu-i corect asociaza-te cu ceilalti care cred la fel si faceti schimbari. Dreptul la vot sa se acorde doar in urma unui test de inteligenta si a unui examen psihologic. Astfel vei obtine o discriminare intelectuala. Dar, in optica ta, si asta rezulta din cele ce ai scris, oamenii redusi intelectual (de ex cei din filmul postat) ar trebui pusi la zid. Caci in sens figurat tu deja i-ai pus. Si nici macar nu-i cunosti.

Pai in forma actuala de democratie votul meu este egal cu al unui om (nu specimen!) ca acela. Eu ACCEPT asta.
Draga mea oita cugetatoare, eu n-o mai lungesc cu vorba pt ca nu-mi plac postarile lungi.
Concluzia este ca avem pareri diferite si amandoi am incercat sa ne convingem unul pe celalat de dreptatea lui. Se pare ca nu am reusit... dar macar am incercat. Cu timpul este posibil ca unul din noi sa-si schimbe parerea. Sper ca tu sa fii acela.
Domnul sa fie cu noi! (Si in Biserica si la vot)
Eu cred ca sunt platiti. Daca filmul este real, ma gandesc ca sunt retardati mintal, si atunci au o scuza si nu sunt de condamnat. Daca nu sunt retardati, atunci este cu atat mai rusinos pentru ei sa nu cunoasca numele tarii in care traiesc.
Vechi 09.10.2014, 20:12:33
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Eu cred ca sunt platiti. Daca filmul este real, ma gandesc ca sunt retardati mintal, si atunci au o scuza si nu sunt de condamnat. Daca nu sunt retardati, atunci este cu atat mai rusinos pentru ei sa nu cunoasca numele tarii in care traiesc.
Mai aubergine, ti-ai dat raspunsul singura(intr-un fel).
Trebuie sa fii un pic retardat mental ca sa aduci o tara ca Romania
care are toate tipurile de resurse, sa fie sluga altora.
Problema este ca, pentru a ajunge un retardad mental sa conduca o tara
ala trebuie sa fie votat de alti retardati mental.

Unii vor spune:stai putin pai toti cei care au fost la putere nu sunt retardati
mental.

Nu sunt retardati mental in sensul celor din videoclip, insa atunci
cand faci rau propriului tau popor , atunci cand iti vinzi poporul si pamantul
de dragul unui pumn de bani, chestia asta este o forma de retardare mentala.

Adica astia din videoclip fac parte din aceiasi "familie" cu cei care au fost la
putere, formand familia "retardatiilor" insa fiecare fiind retardat in felul sau

Citat:
Bun. Pai daca tu crezi ca treburile administrative (respectiv votul) nu au treaba cu Hristos si nicio legatura... imi pare rai pentru tine. Consulta-ti duhovnicul caci este posibil sa fii in inselare.
Treburile in care nu este Hristos, este, in schimb, altcineva.
Pai spunem si mie unde este Hristos atunci cand votezi ?

Citat:
NU, evident ca nu as pune un om nepregatit in domeniu la o astfel de comanda.
Dar regulile jocului "democratic" spun ca trebuie sa te supui majoritatii.

Citat:
Se pare ca tu incurci borcanele centralei atomice cu cele ale dreptului al vot. Sa nu exageram.
Nope nu incurc borcanele.Centrul de putere al unei tari este asemanator unui pupitru
de comanda al unei centrale atomo-nucleare.Efectelor celor care sunt la comanda unei
astfel de centrala atomo-nucleare, se propaga la fel cum se propaga radiatiile nucleare.
Puterea este la fel de periculoasa precum atomul. Folosita cum trebuie, puterea poate
avea efecte benefice pentru tot poporul.Folosita gresit , puterea poate avea efecte
malefice pentru tot poporul, dand nastere la adevarte dezastre sociale "atomice", ale caror
urmari sunt greu de anticipat.Mai mult daca un iresponsabil se afla la centrul de comanda
ala te poate baga intr-un razboi adevarat cu un alt stat, foarte usor.

Iti dau cateva exemple de iresponsabili ajunsi la centre de comanda:
Hitler, Lenin,Stalin.Astia au generat adevarate cataclisme, cu o putere de distrugere
asemnatoare atomului.
Ceea ce este si mai suprinzator, este ca asa cum efectele unei
explozii nucleare, persista mult timp de la explozii, asa si efectele unor cataclisme
politice persista mult timp dupa ce s-au produs.

Citat:
Dreptul al vot este universal si daca ti se pare ca nu-i corect asociaza-te cu ceilalti care cred la fel si faceti schimbari.
Drepturi, drepturi, drepturi.Omul modern vede peste tot numai drepturi.Dar cu responsabilitatile ce facem ? Le lasam altora ?
Vrem numai drepturi dar nu vrem responsabilitati.
Vrem dreptul de a vota , dar nu vrem sa ne asumam responsabilitatea votului.
Adica sa fim in cunostiinta de cauza ce facem si sa ne asumama si consecintele
actiunilor noastre. Noi vrem doar drepturi, consecintele sa le gestioneze Dumnezeu.

Citat:
Dreptul la vot sa se acorde doar in urma unui test de inteligenta si a unui examen psihologic. Astfel vei obtine o discriminare intelectuala.
Dar in urma unui astfel de test ai vedea cati nebuni cu adevarat sunt, cati se prefac,
si cati se prefac sanatosi.Si altfel devine realitatea.

Citat:
Dar, in optica ta, si asta rezulta din cele ce ai scris, oamenii redusi intelectual (de ex cei din filmul postat) ar trebui pusi la zid. Caci in sens figurat tu deja i-ai pus. Si nici macar nu-i cunosti.
In ce sens pusi la zid ?

Citat:
Pai in forma actuala de democratie votul meu este egal cu al unui om (nu specimen!) ca acela. Eu ACCEPT asta.
Asta este alegerea ta. Dar sa nu fii suprinsa cand va trebuie sa faci rate la banca
ca sa-ti platesti apa pe care o consumi.Ai facut o alegere, asuma-ti si consecintele
si nu iesi la proteste cand va veni vremea.Pentru ca tu ti-ai facut-o cu mana ta.

Citat:
Draga mea oita cugetatoare, eu n-o mai lungesc cu vorba pt ca nu-mi plac postarile lungi.
Concluzia este ca avem pareri diferite si amandoi am incercat sa ne convingem unul pe celalat de dreptatea lui. Se pare ca nu am reusit... dar macar am incercat.
Eu nu incerc sa conving pe nimeni.N-am nimic de dovedit altora.Eu doar discut cu altii.

Citat:
Cu timpul este posibil ca unul din noi sa-si schimbe parerea. Sper ca tu sa fii acela.
Din pacate nu cred ca voi fi eu, pentru ca stiu ce se "seamana acum" si imi dau seama
ce furtuna se va culege.

Citat:
Domnul sa fie cu noi! (Si in Biserica si la vot)
In Biserica DA, la vot nu stiu. Nu stiu, pentru ca daca X voteaza pe cineva care nu
are principii crestine, si nu-l intereseaza principiile crestine, nu inteleg cum
Dumnezeu ar fi de acord sa te insoteasca spre un astfel de candidat.

PS: si ar mai fi o chestie datorita caruia nu cred ca-mi voi schimba parerea:
Avem asa:
"democratia" din ziua de azi este un sistem cantitativ
democratia atheniana a fost un sistem calitativ-cantitativ

Adica:
Avem pom cu mere.Mere stricate si mere bune.
In sistemele cantitative ("democratia" noastra) conteaza doar numarul de mere,
prin urmare se iau atat merele bune cat si merele stricate si se pun intr-un cos.
Dar nu conteaza calitatea merelor.Si apoi cand incercam sa facem un compot din mere bune si mere stricate
rezulta un fel de "otrava".

In sisteme cantitativ-calitativ(democratia atheniana) conteaza numai numarul de mere bune
prin urmare se iau din pom , doar merele bene si se pun intr-un cos.Apoi din acel cos se numara
si se declara castigator cel care are cele mai multe mere bune.
Si apoi cand incercam sa facem un compot numai de mere bune, ia sa vezi tu ce compot iese.

Ei bine, acel compot reprezinta modul de guvernare a unei tari.
Vezi tu, legile astea sunt universal valabile.Asa cum se intampla cu merele de mai sus asa se intampla si cu oamenii.

Last edited by oaie_cugetatoare; 09.10.2014 at 20:30:46.
Vechi 09.10.2014, 20:16:08
antoniap
Guest

Implicit

http://www.youtube.com/watch?v=DVjCey7efBY
Vechi 09.10.2014, 20:37:14
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Imi place mosul.Parca a-si fi eu la batranete.
Vechi 10.10.2014, 17:16:36
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
http://www.youtube.com/watch?v=DVjCey7efBY
Imi place mosul.Parca a-si fi eu la batranete.
Oare acestor politicieni roșii de carton chiar nu li se face frică ascultând glasul moșului Dumnezeu? NU!.. și își mai și bat joc de bătrân scurtându-i discursul ca niște stăpâni. Rușine politicieni corupți și privilegiați! Vă dați legi cu interes personal și nu vă e rușine să vorbiți de dreptate! Nu vă este frică!
O să vi se facă și vouă cu siguranță... atunci când vă veți aștepta mai puțin!

Last edited by vsovivivi; 10.10.2014 at 17:20:50.
Vechi 13.10.2014, 22:11:52
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

http://www.hotnews.ro/stiri-esential...lui-daniel.htm

Deci in plina campanie electorala, uitati cine a luat o parte politica.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential...olivalenta.htm

Pam pam

Last edited by abaaaabbbb63; 13.10.2014 at 22:27:31.
Vechi 14.10.2014, 21:14:53
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...lui-daniel.htm

Deci in plina campanie electorala, uitati cine a luat o parte politica.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential...olivalenta.htm

Pam pam
Si Dragnea candideaza sau ce legatura ar avea cu campania?
Vilele sunt pentru uzul oamenilor si nu pentru preoti, si si daca ar fi, preotii formeaza poporul Domnului la fel ca si credinciosii.
Vechi 14.10.2014, 21:19:49
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Si Dragnea candideaza sau ce legatura ar avea cu campania?
Vilele sunt pentru uzul oamenilor si nu pentru preoti, si si daca ar fi, preotii formeaza poporul Domnului la fel ca si credinciosii.
Nup, dar Ponta o face, din acelasi partid.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential...st-huiduit.htm

La finalul ceremoniei religioase, Victor Ponta si ceilalti politicieni au intrat, impreuna cu mitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Teofan, in cladirea administrativa a Mitropoliei Moldovei, iar pe portiunea de aproximativ 150 de metri pana la cladirea administrativa premierul s-a oprit si a vorbit cu mai multi oameni, unii urandu-i succes la alegerile prezidentiale.
Vechi 14.10.2014, 21:47:52
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Nup, dar Ponta o face, din acelasi partid.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential...st-huiduit.htm

La finalul ceremoniei religioase, Victor Ponta si ceilalti politicieni au intrat, impreuna cu mitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Teofan, in cladirea administrativa a Mitropoliei Moldovei, iar pe portiunea de aproximativ 150 de metri pana la cladirea administrativa premierul s-a oprit si a vorbit cu mai multi oameni, unii urandu-i succes la alegerile prezidentiale.
Dumnezeu o sa ii judece daca o fac pentru a fi votati la alegeri. Ma gandesc ca totusi oamenii vor vota in functie de ce au facut ei si nu in functie de prezenta acestora la biserica.
Subiect închis