![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
da esti glumet! Cu acesta "abilitate" a ta trebuiai sa te duci la Romanii au talent. Totusi nu mi-ai raspuns la mesajele mele.
|
|
||||
|
||||
![]()
mda...eschivare tipic adventista
|
|
|||
|
|||
![]()
Omul e om, animalul e animal. Punct!
|
|
|||
|
|||
![]()
"Sa nu alergi la cei ce cheama mortii, pe la vrajitori sa nu umblati si sa nu va intinati cu ei" (Lev., 19, 31)
„[...] Noi nu avem nevoie sa comunicam cu mortii, deoarece Dumnezeu ne-a descoperit tot ce stie El ca este de folos si de nevoie mantuirii noastre. De pilda, vorbirea cu mortii ne poate da dovada ca sufletele mortilor traiesc. Dar acest lucru nu este o noutate, de vreme ce il stim din dumnezeiasca descoperire - si este o chestiune de credinta, nefiind nevoie de verificare prin vedere.[...]” - http://www.crestinortodox.ro/carti-o...mul-79931.html „Dupa cum am aratat mai sus, moartea nu era considerata la evrei ca o disparitie totala, ci "o adaugare" la stramosi. Credinta in nemurirea sufletului la evrei reiese si din credinta lor in existenta unui loc al sufletelor mortilor. Acest loc in care merg sufletele dupa moarte este "seolul", un loc sumbru, in care cei morti petrec intr-o stare de semiconstiinta.” - http://www.crestinortodox.ro/editori...ent-70129.html Last edited by r.mircea; 06.06.2012 at 08:43:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În articol nu apăreau răspunsurile la întrebările mele. Întrebări care rămân valabile în continuare... |
|
||||
|
||||
![]()
Exista in Sfanta Traditie cazuri ale unor oameni care au murit si apoi au inviat ca sa povesteasca cum este viata de apoi ? In Biblie ,din cate stiu, nici unul din cei inviati din morti nu a povestit ce a vazut.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS:si nu doar sfinti... Last edited by r.mircea; 06.06.2012 at 12:31:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Lăsați-o baltă domnule Mircea! Ce fel de sfinți au fost aceia de au ajuns după moarte în Iad? Ba, s-au mai și întors ca să povestească! Vă rugăm, nu jigniți inteligența cititorilor de pe forum...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc | C-tin | Generalitati | 27 | 11.10.2017 16:07:48 |
Despre suflet, duh si starea omului in moarte | tricesimusquintus | Secte si culte | 1674 | 06.02.2012 09:56:04 |
Despre suflet | allisa | Intrebari utilizatori | 14 | 20.02.2011 09:58:29 |
Intrebare despre suflet | Adelinaa | Generalitati | 3 | 11.06.2009 11:52:43 |
Despre suflet | silverstar | Generalitati | 64 | 09.01.2007 18:43:52 |
|