![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E o mică diferență.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca intr-adevar a postat sub mai multe identitati, dumnealui in mod sigur a avut un motiv temeinic. Ce sa zic eu? Nimic. Taca-i buna! Vorba unui unchi de-al meu! (adica "tacerea") Doamne-ajuta! Am avut si eu o alta identitate EugeniaG, dar am declarat ca mi-am uitat parola si am postat sub acest al doilea ID. Last edited by Adriana Cluj; 22.09.2011 at 15:53:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta era sensul la care m-am gandit dar exprimarea era alta.Una este ecumenic ,alta ecumenist. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ma mai preocupa problema asta. A adus destula tulburare .Doar ca din postare am recunoscut stilul parintelui . dar se poate ca cineva sa-i fi copiat si stilul. Eu as propune sa lasam balta discutia, ca oricine are momente de cadere, incepand cu un mirean si terminand cu vladica. Deci nu e de nici un folos. Parintele, daca a fost el, a recunoscut si si-a exprimat atitudinea.Ca unii o impartasim si altii nu, e o chestiune personala. Dar e pacat ca acest incident sa ne abata de la alte chestiuni mai importante.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ultima remarca nu se refera nicidecum la Parintele Gheorghe, ci la ceillati useri pe care i-am amintit, ale caror postari m-au nedumerit-putin spus, erau certuri in toata regula- de multe ori. Dimpotriva, de pe urma postarilor Parintelui Gheorghe, "Pr. Gheorghe", pe care le-am citit-in mod sigur nu pe toate- am avut folos. Drept pentru care eu una ii multumesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu plăcere, să-ți fie de folos. |
|
|||
|
|||
![]()
Dorina draga, nu am plecat; cantaresc lucrurile, ca sa nu gresesc.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nelamuriri din citate - "nu esti de-al Nostru" | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 61 | 15.12.2012 20:09:01 |
Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! | cristiboss56 | Generalitati | 502 | 17.08.2011 15:07:01 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Cine suntem? Ne ducem in lume si cautam tot "al nostru si ai nostri"? | sophia | Generalitati | 40 | 03.05.2010 22:06:45 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|