![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Degeaba razi,pentru ca nu e suficient un drum ,facut poate din curiozitate,ca sa vorbesti cu el.E necesar mai mult decat atat: jertfa de sine....,rugaciune,dorinta maxima etc..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Amandoua jocuri sunt gresite,am explicat pe celalalt topic de ce...
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar acest motto al tau ,explica de ce jocul este gresit:
Limbile să salte Cu cântece nalte, Să strige-n tărie Glas de bucurie, Lăudând pre Domnul, Să cânte tot omul. (Psalmul 46, Dosoftei) |
|
||||
|
||||
![]()
De ce calatorule nu ti-a placut? Ca are stilul tau! Este ortodox dar inca evenimentele din trecutul lui isi cer drepturile de autor pentru personalitatea lui; asa cum tu te bati cu pumnul in piept pentru ortodoxie dar inca cochetezi cu reiki. Eu ii admir pe cei care (asa ca Daniel777) reusesc sa ia numai ce e bun din conferintele lui Klaus. Eu sunt prea influenatabil (tot datorita unui trecut tumultuos...) si de asta ma limitez la Sfintii Parinti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=calator prin ploaie;330783]E pb ta...Risipitorule...ai grija de talantii tai, ca de ai mei am eu...Si cauta la tine mai bine si adanc si apoi leaga-te de mine....Daca n-am aceeasi opinie cu tine sunt "necredincios"..Woow...adica aici se aplica ...chestia cu cine nu-i CA noi e impotriva noastra?... Daca nu s-ar formula opinii diferite totul ar fi un nenorocit de monolog....conjugat intre mai multe persoane...Si repet...nu, nu m-a surprins prin nimic cartea in discutie...Punct![/
credinta mozaic alias tacana de leguma |
|
|||
|
|||
![]()
...dincolo de inocenta e alunecare..................
|
|
|||
|
|||
![]()
te-am cercetat destul nu o sa mai zic nimic pustiul e mare si nu auzi glasul meu cind strig catre tine
Domnul cu tine.Amin. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
VAI VAI CE AM AUZIT | emanuel2007 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 212 | 18.10.2008 22:28:55 |
Am auzit de un film fain! | fratia | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 07.08.2008 20:21:45 |
Ati auzit de ... | eternetyz | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 28.02.2007 16:25:06 |
|