Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.05.2010, 23:03:52
adimirea
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Sa nu strecuram tantarul si sa inghitim camila!

La inceputul postarilor iti versi nervii, improsti cu acuzatii sau ameninti cu bataia si la sfarsitul lor spui: „Hristos s-a Inaltat”...

Apoi esti suparat ca nu ti se raspunde la salut. Daca ti s-ar raspunde si la amenintari si injurii?
Exagerezi.
Nu am "improșcat cu acuzații".
De amenințat cu bătaia, am amenințat. Ba chiar cred că aș trece la fapte, dacă întalnesc pe un om în realitate, care spune că Sfinții Părinți sunt schizofrenici, e posibil să-l pocnesc. Sunt un om neputincios, nu am sfințenie, evlavie, și așa mai departe, așa că este posibil să îmi pierd cumpătul.

Mă iertați, dar totuși smerenia nu înseamnă să îi lași pe alții să îți terfelească credința.

Repet, cum adică "nu fac nici un rău"? "nu jignesc pe nimeni?"
Adică dacă afirmi că un Sfânt e bolnav psihic de fapt, nu jignești pe nimeni???
Mă jignești într-un mod de-a dreptul oribil, josnic. Mai rău decât orice se poate imagina.

Pot face o carte întreagă de afirmații jegoase, hulitoare, blasfemii ordinare, spuse pe acest forum, de 2, 3, 4 indivizi.

Last edited by adimirea; 14.05.2010 at 23:05:55.
Vechi 14.05.2010, 23:06:53
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adimirea Vezi mesajul
Exagerezi.
Nu am "improșcat cu acuzații".
De amenințat cu bătaia, am amenințat. Ba chiar cred că aș trece la fapte, dacă întalnesc pe un om în realitate, care spune că Sfinții Părinți sunt schizofrenici, e posibil să-l pocnesc. Sunt un om neputincios, nu am sfințenie, evlavie, și așa mai departe, așa că este posibil să îmi pierd cumpătul.

Mă iertați, dar totuși smerenia nu înseamnă să îi lași pe alții să îți terfelească credința.

Repet, cum adică "nu fac nici un rău"? "nu jignesc pe nimeni?"
Adică dacă afirmi că un Sfânt e bolnav psihic de fapt, nu jignești pe nimeni???
Mă jignești într-un mod de-a dreptul oribil, josnic. Mai rău decât orice se poate imagina.

Pot face o carte întreagă de afirmații jegoase, hulitoare, blasfemii ordinare, spuse pe acest forum, de 2, 3, 4 indivizi.
Imi cer iertare, topcat nu a insinuat acel lucru, eu i-am dat exemplu dar nu pentru a-i compara cu sfintii ci tocmai pentru a scoate in evidenta deplina sanatate a acestora din urma.
Vechi 14.05.2010, 23:17:00
adimirea
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Multumesc pentru observatie! :)
Scuze pentru mica răutate; Cred că ar fi poate bine să stau departe de acest fir de discuție, și în general de cele hulitoare, cu atei.

Numai că și încercând să stau departe, tot dau de ei, că scriu peste tot, își dau cu părerea peste tot, în aproape fiecare postare într-un mod hulitor.

Eu unul am mai spus, am părasit de mai multe ori acest forum perioade lungi de timp, tocmai datorită ateilor, sectanților, și celor care deși se numesc Ortodocși, prezintă uneori păreri numai ortodoxe nu.

Tot îmi vine să-mi cer scuze la fiecare mesaj, pe de altă parte trebuie să spună cineva lucrurile astea.

Nu am nimic cu nimeni, personal. Țelul meu e să vă iubesc pe toți, că așa zice. O frumoasă cântare ortodoxă zice "să spunem fraților și celor ce ne urăsc pe noi".

Dar presupun că își dă oricine seama că e o problemă atunci când cineva vine și Îl hulește pe Hristos în fața ta. Și nu oriunde, ci "la tine acasă". Și nu ocazional, ci sistematizat, plănuit.

Și nu doar tu auzi și vezi ocara, ci mii și mii de oameni. Și știi că supărarea, durerea pe care ți-o provoacă cel care spune toate urâciunile alea, o simt și alți credincioși...

Repet: Un forum ortodox trebuie să fie "în duh" Ortodox.
Vechi 14.05.2010, 23:18:51
Scotianul
Guest

Lightbulb Calm..

Se spune ca in momentul cand se scufunda Titanicul,capitanul s-a uitat in jur si a observat ca pasagerii se calcau in picioare pt un loc in barca sau pt o vesta de salvare.Atunci le-a spus celor din echipaj,,Be British, boys, be British".Adica sa nu-si piarda cumpatul si sa ramina calmi si mai ales sa dea un exemplu altora.Cred ca aceste sfaturi sunt valabile si in cazul acestui forum desi nu stiu cati britanici sunt pe el.Sigur e un ,,scotian" :))

Dar sa nu-i abanonam momentan pe britanici>mai va aduceti aminte de Phileas Fogg?
Britanicul tipic care a facut ocolul Pamintului in 80 de zile(cel putin in varianta francezului de Jules Verne>asta da ironie:)Desi nu ma simt Passepartout va invit la Ocolul Pamintului in...80 de sec(o asemnea cursa ar trebui sa va ,,oboseasca"suficient...)
http://www.youtube.com/watch?v=2N8NaUHR5XI
Daca nici dupa acest ocol rapid nu va linistiti>atunci faceti o vizita la Polul Nord pt a-i vizita pe...
http://www.youtube.com/watch#!v=V3k-...eature=related

Daca toata lumea s-a relaxat(i hope)...va doresc o seara placuta.
Vechi 14.05.2010, 23:31:40
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adimirea Vezi mesajul
Scuze pentru mica răutate; Cred că ar fi poate bine să stau departe de acest fir de discuție, și în general de cele hulitoare, cu atei.

Numai că și încercând să stau departe, tot dau de ei, că scriu peste tot, își dau cu părerea peste tot, în aproape fiecare postare într-un mod hulitor.

Eu unul am mai spus, am părasit de mai multe ori acest forum perioade lungi de timp, tocmai datorită ateilor, sectanților, și celor care deși se numesc Ortodocși, prezintă uneori păreri numai ortodoxe nu.

Tot îmi vine să-mi cer scuze la fiecare mesaj, pe de altă parte trebuie să spună cineva lucrurile astea.

Nu am nimic cu nimeni, personal. Țelul meu e să vă iubesc pe toți, că așa zice. O frumoasă cântare ortodoxă zice "să spunem fraților și celor ce ne urăsc pe noi".

Dar presupun că își dă oricine seama că e o problemă atunci când cineva vine și Îl hulește pe Hristos în fața ta. Și nu oriunde, ci "la tine acasă". Și nu ocazional, ci sistematizat, plănuit.

Și nu doar tu auzi și vezi ocara, ci mii și mii de oameni. Și știi că supărarea, durerea pe care ți-o provoacă cel care spune toate urâciunile alea, o simt și alți credincioși...

Repet: Un forum ortodox trebuie să fie "în duh" Ortodox.
Ei, nu-i nimic. Nu e cazul sa-mi cereti mie scuze. Nu m-am suparat, dar poate ca Dumitru si Topcat s-ar bucura, daca le-ati cere scuze.
In rest, numai bine va doresc! :)
Vechi 15.05.2010, 22:03:33
anatolie
Guest

Implicit

Atei merg in iad si noi suntem foarte pacatosi si mergem si noi cu pasi repezi daca nu ne pocaim dar ei vor sa fie siguri ca ne duce in mana lui lucifer. Trebuie alungati cei hulitori din acest forum!
Vechi 16.05.2010, 15:20:11
gibilan
Guest

Implicit sunt de aceias parere cu anatolie

cei ce nu sunt ortodocsi sa ne caute prin alta parte ,sectari pe forumul sectaresc si ateii pe forumul lui ticu lor drwinica.penticostalul sta la pinda ca un pradator si cind vede o rana cit de mica la un ortodox baga degetul si o face cit vrea el[cit camila]
Vechi 16.05.2010, 15:53:28
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Wink

Ai o perceptie gresita draga Gibi.
Eu, daca vad o rana la cineva si cred ca e cazul sa intervin (nu au fost decat rare cazuri), o tratez ca sa se vindece. Dar asa e, uneori mai doare putin, scuze.

Last edited by penticostalulmantuibil; 16.05.2010 at 15:58:18.
Vechi 16.05.2010, 19:22:14
anatolie
Guest

Implicit

penticostalulmantuibil te rog sa argumentezi de ce voi penticostalii o huliti pe Maica Domnului? de ce? si inca ceva, voi vorbiti in limbi adica nu? poi te luam pe tine sau un penticostal care vorbeste in limbi si aducem un francez , un englez , un grec , un rus , un egiptean , un israilean , un maghiar , un polonez , un norvegian , un spaniol si un turc. Si voi sa vorbiti in limbi si fiecare sa inteleaga pe limba lui. Daca o sa inteleaga eu sunt de acord cu vorbirea voastra. Dar vorbirea asta satanica a vostra care va face sa faceti spume la gura si sa va strangeti si sa va manifestati precum niste demonizati nu este inteleasa de nimeni , nici macar de voi!
Vechi 16.05.2010, 20:52:23
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anatolie Vezi mesajul
penticostalulmantuibil te rog sa argumentezi de ce voi penticostalii o huliti pe Maica Domnului? de ce?
Noi nu ne inchinam Maicii Domnului dar o cinstim si o apreciem foarte mult pentru slujba ei

Citat:
În prealabil postat de anatolie Vezi mesajul
poi te luam pe tine sau un penticostal care vorbeste in limbi si aducem un francez , un englez , un grec , un rus , un egiptean , un israilean , un maghiar , un polonez , un norvegian , un spaniol si un turc. Si voi sa vorbiti in limbi si fiecare sa inteleaga pe limba lui. Daca o sa inteleaga eu sunt de acord cu vorbirea voastra.
Sunt de acord.
Eu vorbesc in limbi. Cauta-i si pe ceilalti 11 si organizeaza evenimentul!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28