![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragii mei va multumesc pentru multimea de urari, si va doresc si eu tot ce e mai bun! Sa fiti binecuvantati!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
LA MULTI SI FERICITI ANI Monica si Andrei.
|
|||
|
|||
![]()
Draga anne ,la multi ani!!!! Bunul dumnezeu sa iti indrepte pasii spre desavarsire iar lumina credintei tale sa straluceasca din ce in ce mai mult...
Tot ce e frumos pe lumea asta si tot ce ii place lui dumnezeu ,tu...sa ai parte de ele ,asta iti doresc!!!!!! Sa fii fericita!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani,draga Carol!!!!!!! Multa sanatate,bucurie ,iubire sa iti daruiasca bunul Dumnezeu...in fiecare zi de acum inainte!!! Si tot ce iti doresti!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, Anne!
![]() ![]() ![]()
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani Anne,sa-ti dea Dumnezeu sanatate ,pace sufleteasca si mult mai multa credinta intru Hristos!LA MULTI ANI!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani cu sanatate, bucurii si multa paza in dreapta masura celor ce-si sarbatoresc aniversarea, Anne si Carol!
|
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani si tie carol! Dumnezeu sa-ti dea pace sufleteasca,sanatate si ce e mai important:credinta intru hristos intarita!la multi ani!
|
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani draga Anne, sa iti umple Domnul viata de binecuvantari si sa va aiba pe toti in paza! Multa sanatate si liniste sufleteasca!
Te imbratisez cu drag, Monica ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sănătate, bucurii, împliniri în toate cele cu folos vouă. Bunul Dumnezeu să vă aibă în paza Sa !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|