![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
alta erezie marca adventista !
deci daca pleaca in lume, adica nu mai crede in Sabat, si se reintoarce, trebuie rebotezat! bineinteles ca nu scrie in Biblie niciunde asemenea enormitati, sangele lui Hristos spala orice pacat, daca il spovedim si nu il mai facem; iar botezul crestin este unic. primii crestini, atunci cand auzeau apostolul cum predica pe Mantuitor, credeau in Mantuitor si apoi erau botezati, dupa care urma catehizarea, dar adventistii si penticostalii nu fac asa, deoarece vor sa se asigure ca cel prins in cursa lor nu va pleca de acolo, deci il idoctrineaza intai, si cand se asigura ca este indoctrinat, il boteaza in religia lor ! mai mult decat atat, adventistii conditioneaza botezul de plata zeciuielii pe timp de un an !!! |
|
||||
|
||||
![]()
ce argumente biblice aveti pentru acest lucru? Stii tu...SOLA SCRIPTURA...UNDE apare termenul (sau invatatura despre...) REBOTEZARE?
Last edited by stefan florin; 10.03.2013 at 12:23:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Fapte 19,1-5.
|
|
||||
|
||||
![]()
apropos amice...la botezul apostolului Pavel UNDE AU FOST TOATE ACESTEA: predicarea, invatarea si marturia candidatului Saul inaintea celorlalti crestini sau Apostoli? Imi poti arata toatea aceste lucruri in Biblie...stii...SOLA SCRIPTURA...
|
|
||||
|
||||
![]()
ma faci sa rad. Amice TU STII SA CITESTI? Scrie acolo ca acei ucenici care primisera BOTEZUL LUI IOAN (care este cu TOTUL altceva decat BOTEZUL CRESTIN) plecasera in lume sa traiasca in desfatari parasind invataturile lui Dumnezeu si din acest motiv eu au fost rebotezati?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Saul din Tars era adult nu bebeluș. Ai vreun dubiu, vrei textul? 2. Pavel înainte de botez se ruga și-și mărturisea păcatele Fapte 9,11. 3. Lui Pavel I-a "predicat" Însuși Domnul Hristos. Fapte 9,4-9. 4. Pe Pavel l-a învățat Însuși Duhul Sfânt. Fapte 9,16-17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 10.03.2013 at 18:53:43. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
Botezul in BOR | orthodoxia.i.thanatos | Botezul | 594 | 26.01.2010 01:33:12 |
|