![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg de ce mai trebuie sa citesti alte citate cand nu au nicio importanta, tut tot ce stii tu o sa crezi si discutia pentru tine e intotdeauna un monolog, la sfarsitul chiar a sute de pagini tu o sa sustii exact ce spuneai si al inceput, pe orice tema. Cel mai bine e sa faci un topic separat pe care o sa scrii dogma cultului ce vrei sa il infiintezi, noi doar o sa-l citim daca vrem si gata, e acelasi lucru ca si cum am discuta degaba.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai am facut si nazbatia asta, cu mentiunea curier rapid si adresa de aici. Daca functioneaza, ma lamuresc in curand despre ce texte este vorba :))
|
|
|||
|
|||
![]()
La noi n-au editat, am auzit ca la catolici se foloseste o Biblie speciala, daca o inclini putin acolo unde e scris ca au mancat paine se vede azimi, daca o aduci la pozitia initiala apare iar paine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nota Bene: m-am trezit...
Recomand tuturor să se trezească. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fara grija, oricum verific absolut orice informatie care mi se da :)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Au fost noile Pasti, in care Mielul este chiar Iisus, asa cum stie orice crestin. De aceea spunem ca Mielul este Iisus. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Catalin, esti tare de tot ca umor. Strasnica poanta!... Insa asta nu tine de adevarul istoric... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta este doar perceptia ta a ceea ce se intampla, ai o cecitate cerebrala partiala foarte interesanta :) Tocmai ca toate citatele conteaza, si au sens doar intelese impreuna integrate in planul divin. Tu crezi ca Domnul a mancat Pastile dupa cum ceruse, da sau nu? Daca zic "Tatal nostru" dar sunt chinezoaica si ca atare mananc orez in loc de paine, sau prefer painile speciale, nedospite de exemplu, se invalideaza pentru mine partea din rugaciune care spune: "Painea noastra cea de toate zilele da-ne o noua astazi"? Sau gandim totusi duhovniceste, in duh si nu in litera? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|