![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Adriana3; 05.09.2011 at 15:47:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Iti mai raspund o data. Nu.
|
|
|||
|
|||
![]()
prin acest raspuns, negi tot ceea ce sustii. te contrazici grav de tot.
inchiem aici acest dialog al surzilor. nu te mai obosi sa dai reply. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat priveste folosirea timpului verbelor, in Sfanta Scriptura ... citeste Isaia 53. Vei intelege ca Domnul Iisus Hristos a trait si s-a jertfit inainte de profetul Isaia (se foloseste timpul trecut). Eu cred ca, in versetul nostru, se foloseste timpul prezent pentru a consemna o certitudine, o garantie. |
|
||||
|
||||
![]()
Iisus ii spune lui Nicodim ca cine nu se va naste din apa si din duh nu va intra in imparatia lui Dumnezeu.
Poate nu am citit atent Biblia sau am uitata, scrie undeva ca apostolii s-au nascut din apa ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Tu ai vrea sa ma faci sa spun ca Dumnezeu, la inviere, ii creeaza pe cei rai. Si, pentru ca nu spun asta (ca sa-ti iasa tie maruntul plan) zici ca ma contrazic. Ei, uite ca nu zic. Sa mori de ciuda. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar îngerului Bisericii din Sardes scrie-i: Acestea zice Cel ce are cele șapte duhuri ale lui Dumnezeu și cele șapte stele: Știu faptele tale, că ai nume, că trăiești, dar ești mort 22. Și a zis tatăl către slugile sale: Aduceți degrabă haina lui cea dintâi și-l îmbrăcați și dați inel în mâna lui și încălțăminte în picioarele lui; 23. Și aduceți vițelul cel îngrășat și-l înjunghiați și, mâncând, să ne veselim; 24. Căci acest fiu al meu mort era și a înviat, pierdut era și s-a aflat. Și au început să se veselească. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-a pus pe ganduri versetul din 1 Ioan 5:8. "Si trei sunt care marturisesc: Duhul, apa si sangele, si acesti trei una sunt in marturisirea lor." Cred ca acestea trei duc la mantuire: - Duhul (acceptarea calauzirii); - apa (pocainta,lepadarea / spalarea de firea veche pacatoasa); - sangele (credinta in sangele varsat pe Cruce de Mantuitorul). Daca este corect cum am inteles, se poate spune ca Sfintii Apostoli s-au nascut din apa si din Duh (asa cum i-a vorbit Mantuitorul lui Nicodim). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|