![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe mine m-a convins si m-a cucerit imediat....Mi-a placut ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi cer scuze daca te-am necajit frate Daniel.. iertare
![]() Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
De curând îl mai apreciez pentru ceva, pe Klaus Kenneth, pentru că deși era protestant și a avut o relație directă cu Iisus, a conștientizat că are nevoie de un intermediar în această relație, de cineva care să-l îndrume. Aceasta l-a împins la ortodoxie. Apreciez acest lucru fiindcă în ultima vreme am văzut tot mai mulți oameni care nu recunosc rolul preotului în relația noastră cu Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu uitam ca l-a botezat insusi parintele Sofronie,care i-a fost si indrumator spiritual.Nu e putin lucru!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Acesta e un semn al valorii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Și al norocului. A avut norocul să cunoască mari duhovnici, acum de ex. se ajunge extrem de greu la Rafail Noica, dar el a avut norocul să-l cunoască dinainte de a deveni inaccesibil.
|
|
|||
|
|||
![]()
Norocul nu exista ca termen in ortodoxie.Pentru un asemenea 'Noroc" el si-a riscat de multe ori viata,a luptat...
Noi daca stam acasa in plapuma(sau pe acest forum),nu o sa ajungem sa vorbim cu Rafail Noica |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
VAI VAI CE AM AUZIT | emanuel2007 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 212 | 18.10.2008 22:28:55 |
Am auzit de un film fain! | fratia | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 07.08.2008 20:21:45 |
Ati auzit de ... | eternetyz | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 28.02.2007 16:25:06 |
|