![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atomul, particulele din care acesta este compus - nu au fost niciodata observate direct, pentru ca sunt prea mici pentru a fi observate. Insa am observat traiectoriile pe care aceste particule le lasa. Am observat ca daca dam particulelor sarcini electrice putem explica electricitatea, magnetismul, intregul spectru. Am observat ca are sens sa ne gandim la electroni ca fiind incarcati cu energii, pentru ca asa se aseaza pe trepte de energie si confera orbitalului diferite forme. Am observat ca daca introducem noi particule numite cuarci si le dam (pe langa caracteristicile deja cunoscute - masa, sarcina, spin etc.) un alt atribut, culoare, putem explica fortele ce guverneaza lumea atomului. Cum crezi tu ca cineva poate sa vada un electron, cand acesta orbiteaza in jurul nucleului la viteze apropiate de viteza luminii? Cu ce propui tu sa inlocuim Modelul Standard al atomului, daca aceasta teorie, una din cele mai solide din fizica si din lumea stiintifica, este gresita? Crezi ca doar pentru ca tu zici ca oamenii de stiinta sunt aiuriti, Modelul Standard dispare? Daca vrei sa contrazici Modelul Standard, mai bine ai veni cu ceva date concrete si o teorie cel putin la fel de buna, altminteri o sa te ia peste picior toata lumea care stie despre ce e vorba. Pana atunci te faci de ras ca cineva care nu stie despre ce vorbeste si in ce se baga, ca cineva caruia realitatea nu-i convine si o substituie cu o alta versiune, mai placuta. Oricum ar fi, tot minciuna se numeste. Nu avem parte in viata de tot ce ne place. |
|
||||
|
||||
![]()
inca nu s-a inchis parodia asta de topic..:|
|
|||
|
|||
![]()
Eu il iau in serios, pentru ca atata timp cat exista oameni care cred ca nu exista atomi, molecule si celule nu e de ras, e de plans. Parerea mea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu are modalitatile lui de judecata, cei ce s-au nascut necrestini, cei ce nu au auzit de Hristos si de credinta, nu vor fi trimisi in iad pt aceasta (apropo, iadul este consecinta despartirii de Hristos, nu o pedeapsa a unui zeu crud, mai cititi si voi teologie) Dumnezeu a sadit in inima fiecaruia legea, cum zice Scriptura, oamenii fie si necrestini, se iubesc se ingrijesc si se ajuta intre ei, ori Dumnezeu va tine cont de faptele milostive ale fiecarui om, Hristos a spus ca El se identifica cu cei saraci, goi, faamanzi, insetati, Una e faptul ca manipularea credintei de catre unii Papi, si principi a adus prejudicii omenirii si alta e faptul ca aceasta religie te indeamna sa-ti iubesti pana si dusmanii si sa-ti dai viata pentru prietenii tai, dar asta din urma nu o vede nimeni, ma cutemur cand vad atata ignoranta Cat despre titlul acestui Topic, sa fim seriosi, e penibil,
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Traditie si ceilalti chiar sunt seriosi cand neaga existenta microbilor si a celulelor?? As vrea sa il intreb pe Traditie (dar tare mi-e teama sa nu reincep o discutie fara sfarsit, si nu promit sa mai raspund): Daca nu exista celule si stiinta e o minciuna si o vrajeala, atunci de ce e pacat sa iei anticonceptionale, dupa el? (vezi threadul respectiv 'Intrebare pt cei casatoriti') Ca ele la nivelul celulelor actioneaza. Si din ce e format un embrion imediat dupa conceptie? Eu propun urmatoarea explicatie: Pe copii ii aduce barza, nu cum ne-au explicat noua manualele pagane. Cand fac oamenii dragoste ei trimit niste unde subtile si astea o cheama. Iar anticonceptionalele sunt de fapt vraji berzocide. :-D |
|
|||
|
|||
![]()
Mantuirea se da de catre oricine ar primi-o in Hristos.
Este foarte normal ca se poate sa fie mantuiti si cei care au fost nebotezati precum a fost cu talharul de pe cruce care atat a zis Domnului nostru Iisus Hristos: "Pomeneste-ma Doamne cand vei veni intru imparatia Ta" si a fost mantuit de catre Domnul nostru Iisus Hristos. Asta e taina sufletului uman si taina lucrarii lui Dumnezeu in oameni. Asta ca si completare la ce a scris fratele Danyel. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pacatul e una si atomii si celulele sunt alta. Cuvintele sunt una, si sunetele din care sunt facute alta. Sa negi existenta celulelor din cauza credintei este ca si cum ai nega existenta consoanelor si vocalelor in cuvinte pentru ca cuvintele au un sens. |
|
|||
|
|||
![]()
DESIGUR CA ATOMI SI CELULE EXISTA,iar aceste lucruri poate sunt o metoda prin care Dumnezeu a creat lumea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Au fost "capturati" primii atomi de antimaterie | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 83 | 09.12.2010 17:58:51 |
Telefoanele mobile - mai multi microbi decat toaleta | absolutep0wer | Generalitati | 6 | 02.08.2010 14:55:21 |
Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 13:48:29 |
|