Este  foarte  bine    ca  ne  intereseza    ,despre  sanatatea  semenilor  nostri -  Obezitatea  nu  cred  ca  inseamna  numai LACOMIE  ,ma  refer  aici  la  mincare  sau mincare  multa . Sunt  cinvinsa   ca  sunt  persoane  care  chiar  nu  maninca  atit  cit  se  spune si totusi  sunt  supraponderali .  Eu  de  ex.   pina  la  virsta  de  47  de  ani  am  avut  56 Kg ,de  atunci  inaintin in  virsta  am  inceput  sa  cresc  in  greutate  si  asta  nu  din  mincatre  prea  multa  sau din  lipsa  de miscare fiindca  slava  lui  Dumnezeu  am  avut  sufiicenta  de  multa  miscare  si  mai  am ,dar  Kg.  sunt  multe   nu  ma-m  mai  ingrasat dar  nici  nu  am  slabit   cu  toate  eforturile -- Deci  rugamintea  mea  este  sa  incercam  sa-i  ajutam  pe  cei aflati  in  suferinta  ca  pina  la  urma  OBEZITATEA  este  o  suferinta    nu  sa-i  condamnam spus  in \"\"  Doamne  ajuta   poate  cineva  se  gindeste  sa  ea  initiativa  sa  vina  in  ajutorul  vcelor  suferinzi ,ma  alatur  si  eu  cu  mare  placere - DOAME  AJUTA !
http://www.crestinortodox.ro/sanatate-stiinta/obezitatea-119699.html