![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Voxdei, de ironie nu ai auzit?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
era un raspuns ironic la adresa initiatorului topicului.
|
|||
|
|||
![]()
Din punctul meu de vedere Duhul Sfant nu se mai pogoara la Sihastria. Prietene trebuie sa stim sa folosim termenii alfel nu ne intelegem:
non analfabet diferit de ecumenist non rudimentar diferit de ecumenist non ignorant diferit de ecumenist non ecumenist sunt eu. Poate cand o va resfinti Miscarea pentru Reinviere Monahala. Last edited by idealist; 11.06.2010 at 00:08:10. |
|
||||
|
||||
![]()
Idealist, dar pe strada mergi? Ca si pe acolo merg catolici. Si apoi, tu vrei sa fii intr-un loc in care Sf Duh nu poate sa fie? Eu nu as vrea sa fiu. :D
|
||||
|
||||
![]()
La intalnirile ecumenice se inchinau "Luminii".
Le erau rusine sa vb ca Hristos este Calea, Adevarul si Viata! Aveau 10 diplome in teologie, si o inima asa mare ca au facut pace intre oameni si draci, si au hotarat ca paganii si crestinii slujesc aceluiari dumenezeu. Se rugau impreuna, era pace. Pace fara Hristos, de Hristos ce nevoie mai era daca era pace?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vad ca spiritul puciosilor a inceput sa invadeze gindirea unora |
|
||||
|
||||
![]()
O intrebare am si eu pt catolici, pe care mereu mi-am dorit sa o inteleg ?
Papa e infailibil. Papa a omorat oameni nevinovati. Crimele acelea erau pacat sau nu? Da sau nu? Niciodata nu am inteles asta.
Last edited by podolski_2; 11.06.2010 at 00:14:49. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=podolski_2;258306]O intrebare am si eu pt catolici, pe care mereu mi-am dorit sa o inteleg ?
Papa e infailibil. Papa a omorat oameni nevinovati. Crimele acelea erau pacat sau nu? Da sau nu? Niciodata nu am inteles asta.[/QUOTE poate te ajuta asta... http://www.youtube.com/watch?v=NMbEv...eature=related
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare acestea sunt pacate sau nu...aici este o mare dilema! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Maine la Manastirea Sihastria | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 21.04.2010 23:00:02 |
Manastirea Sihastria | ilinca78 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 19 | 20.10.2009 00:07:06 |
Manastirea Sihastria | Lyllyana | Muzica Bisericeasca | 1 | 26.01.2009 16:07:28 |
MANASTIREA SIHASTRIA- NEAMT | filotegheorghe | Generalitati | 2 | 04.09.2008 14:02:12 |
|