![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate este CRUNTUL ADEVAR, asa stau lucrurile. Oricum pot fi interpelat prin mail la adresa: cristian_ungurean@tiscali.it iar la telefon +393298647655 sau la telefon romanesc la bunica lui la 230564514 la Radauti- Suceava.
Multumesc din nou tuturor celor ce incearca printr un sfat sau o idee sa ma ajute. Dumnezeu sa va dea fericire. |
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu cred sa fie chiar asta situatia. Banuiesc ca este tot Antonio cu alt ID si testeaza o situatie incercand sa atraga atentia asupra lui. Tipic pentru adolescenti de varsta lui. Va trece, Antonio, si perioada aceasta!
Domnul sa-ti ocroteasca evolutia spre maturitate! |
|
|||
|
|||
![]()
Bine si atunci ce cu adresa aceea de mail si cu numerele de telefon?
|
|||
|
|||
![]()
Draga forfota nu-ti doresc sa ai copii si sa treci prin ce trec eu acum si ca cineva sa-ti spuna ceea ce spui tu. Sa-ti fie rusine! Am intrat pe site-ul asta doar in speranta ca cineva are o relatie cu fiul meu mai mult decit ceea ce e scris prin mesaje si ma poate ajuta sa-l gasesc.
Asa ca cei care nu au intentia sa ma ajute i-i rog sa se aptina de la afirmatii ieftine. Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a disparut reincarnarea din Biblie? | wassabi | Generalitati | 82 | 10.07.2015 11:58:43 |
|