Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.04.2010, 23:16:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Se pare ca avionul a fost plin si nu au mai incaput ziaristii.

Care acum se bucura fara doar si poate ca au fost lasati deoparte.

Lucru care nici pe noi n-ar trebui sa ne supere atunci cand se intampla de multe ori in viata..
Reply With Quote
Vechi 11.04.2010, 23:23:02
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Era si timpul sa apara si teoriile conspirationiste.
Deocamdată, nu avem nici cel mai mic element care să conducă spre ideea unui atentat. Ceea ce știm este că era ceață deasă, iar martori spun că pilotul a încercat de trei ori să aterizeze, a 4-a oară fiind fatal. Când prostia sau încăpățânarea pot explica ceva, nu trebuie căutată o altă explicație.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 11.04.2010, 23:23:21
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Era si timpul sa apara si teoriile conspirationiste.
Sunt ipoteze. Teoriile cred ca sunt putin mai complexe.
Vechi 12.04.2010, 01:34:54
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Aeroporturile in general (in special cele militare), dispun printre altele si de un radar de joasa altitudine, care transmite in permanenta spre aeronava venita la aterizare, date cum ar fi : inaltimea la care se afla, viteza cu care "se vine" la aterizare, unghiul la care "se vine", si multe altele. Datele sunt de o mare acuratete.
Asa ca daca pilotul bajbaia, intrebare este de ce ?

P.S. Aline astept sa te aprinzi.
Vechi 12.04.2010, 01:38:22
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Nu doar Polonia imbraca haine cernite. Multe state vecine din Europa vor intra in doliu. Intr-un discurs emotionant, Papa Benedict al XVI-lea s-a adresat natiunii poloneze cu vocea calda.
In acelasi timp, liderii politici si spirituali ai planetei s-au adresat natiunii poloneze incercand sa o consoleze in acest moment de mare cumpana. Si Patriarhul Rusiei le-a vorbit acestor oameni greu incercati si i-a indemnat sa stranga randurile si sa fie tari: "Soarta oamenilor in aceasta lume este in mainile lui Dumnezeu si nici unul dintre noi nu poate sa hotarasca cand vine sau cand o paraseste. Ne vom ruga mereu pentru ! cei care au murit.
In rand cu capii bisericiii si liderii politici s-au grabit cu mesajele de condoleante. Intre acestia, prim-ministrul Gordon Brwon, cancelarul german Angela Merkel si liderul opozitiei maghiare Victor Orban.
Casa Alba a anuntat ca presedintele Obama isi exprima regretul in legatura cu cele intamplate. Toate statele din Uniunea Europeana, dar Rusia si Ucraina vor cobori luni drapelele in berna. In Lituania, vor fi trei zile de comemorari. Iar guvernul brazilian a anunțat trei zile de doliu oficial.
Reply With Quote
Vechi 12.04.2010, 14:19:11
aureliapopescu aureliapopescu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.11.2005
Locație: Romania
Implicit

Dumnezeu sa-i ierte pe toti! Dar nu stiu de ce am eu impresia ca totusi nu-i mana Rusiei...cred ca totusi altcineva ar avea de castigat. Oricum ar fi pacat de fetita pe care au lasat-o in urma.Dumnezeu s-o intareasca sa mearga mai departe. E foarte dureros!
Reply With Quote
Vechi 12.04.2010, 18:39:34
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Dumnezeu sa-i miluiasca pe cei de au pierit in accidentul respectiv.
Vechi 12.04.2010, 19:06:39
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Biroul de presa al Patriarhiei Romane informeaza ca preafericitul Parinte Patriarh Daniel , a transmis Preafericitului Parinte Sava , Mitropolitul Varsoviei si a toata Polonia un mesaj de condoleante in care printre altele se arata : " In aceste momente de durere si tristete , exprimam intregii natiuni poloneze - in numele ierarhilor , clerului si credinciosilor Bisericii Ortodoxe Romane - sincerele noastre condoleante si rugam pe Milostivul Hristos Domnul , Care a Inviat din morti , sa odihneasca in pace suflrtele celor care au decedat si sa mangaie familiile celor care i-au pierdut intr-un mod atat de tragic pe cei apropiati . Cu dragoste frateasca in HRISTOS , + Daniel - Patriarhul B.O.R.
Vechi 13.04.2010, 00:48:23
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Implicit

Nu cred ca a fost vreun fel de conspiratie ci ceea ce se numeste in romaneste o rabla de avion care era folosita.
Respectivul tip de avion a fost scos din fabricatie.
Aci puteti vedea o lista cu accidentele de s-au intamplat cu acest tip de avion:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tupolev..._and_accidents
Vedeti de exemplu accidentul din 22 august 2006 cand un avion de acelasi tip s-a prabusit pe camp in Ucraina,in timp ce zbura pe un timp furtunos.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pulkovo...nes_Flight_612
Mai sunt si alte accidente recente cu acest tip de avion precum accidentul din 2009,cu acelasi tip de avion:
http://en.wikipedia.org/wiki/Caspian...es_Flight_7908
Vechi 14.04.2010, 20:04:26
alinnasser2010 alinnasser2010 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2010
Implicit

Desi sustin umatoarea afirmatie : Catolicii sunt dra*i !! Pot spune din cate am auzit ca presedintele era un om bun,iar sincer nu am vazut la TV lucuri rele despre Polonia.Poate a fost ceva organizat ori Dumnezeu a pedepsit...Dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca pe toti membrii si pasajerii acelui avion . Sa ne gandim ca nu numai presedintele era in avion ci si alti membri din stat si piloti,etc la ei nu ne-am gandit.Dumnezeu sa ii ierte si sa fereasca Romania de o asemenea tragedie !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? tigerAvalo9 Generalitati 95 20.12.2013 08:19:09
Rugaminte de rugaciunea la Dumnezeu pentru schimbarea guvernului si presedintelui mihailt Generalitati 133 12.05.2010 15:48:30
ANTI-CIP: Scrieti PRESEDINTELUI! marturisitor Generalitati 20 02.04.2010 15:33:40
Avionul patronului celui mai mare lant de clinici pentru avort din SUA s-a prabusit i costel Stiri, actualitati, anunturi 59 19.10.2009 21:55:06