![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt vremuri grele pentru toata lumea.Bineinteles ca trebuie sa ne ajutam intre noi,dar asta nu poate fi decat ceva temporar.
Un ajutor real,asa cum il vad eu,dar si altii de pe forum ar fi oferirea unor locuri de munca acestor oameni sau macar capului familiei. In constructii ar fi o varianta,chiar si ca muncitor necalificat la inceput,dupa care invata vrand nevrand de la ceilalti si poate ajunge sa stie o meserie si sa castige si bine(am auzit de muncitori in constructie care au salarii mai bune decat medicii). Iar doamna ar putea incerca sa faca menaj pe la diferite familii. Stiu ca de sfaturi e buna toata lumea,dar,din pacate posibilitatile celor mai multi dintre noi sunt limitate si chiar daca am putea ajuta o data,de doua ori tot nu poate fi o solutie pe termen lung.
|
|||
|
|||
![]()
Am pus deja anunturi in ziare cum ca iulia sa aibe grija de un copil sau o persoana in varsta dar mai bine copil asa ar sta si cu ai nostri iar eu deocamdata caut am fost si in constructii sa ma angajez dar dau afara foarte multi muncesc ici pe colo deocamdata in speranta ca voi gasi ceva oriunde sa lucrez si stiu ca bunul Dumnezeu nu ne va lasa asa sa ne chinuim speranta este in Dumnezeu ,multumesc pentru incurajari si Dumnezeu sa va ajute.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta !
Slava Lui Dumnezeu pentru toate ! Last edited by sia; 30.04.2010 at 14:44:04. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragi oameni am fost ieri cu cel mic la vaccin nu i la facut deoarece este putin racit si este in urma cu vaccinul mi sa spus ca nu se mai fac vaccinuri gratuite se cumpara din farmacii vaccinul care costa 240 de lei daca nu, nu iti face, casa de asigurari nu mai da vaccinuri gratuite din cauza ca nu au fonduri rugativa pentru noi sa reusim sal facem vaccinul copilului va rugam din suflet Dumnezeu sa ne ajute pe toti AMIN.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar vaccinurile nu sunt pe stoc dar se vor aduce.
Trebuie doar asteptat, nu e neaparat o urgenta. Chestia ca nu mai sunt decontate e o minciuna, probabil doctorul care a recomandat sa fie achizitionate sub acest motiv are o intelegere cu producatorii.. Mie mi-a spus un doctor de familie ca distribuitorul i-a propus o astfel de afacere din asta, la care avea 20-30% profit din vanzari. http://www.mytex.ro/comunitare/braso...usi_252149.php Last edited by AlinB; 04.05.2010 at 18:48:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Puteti schimba doctorul de familie daca gasiti unul la care gasiti mai multa intelegere vizavi de urgente.
In ceea ce priveste vaccinurile care se fac la varsta de 6 luni le puteti face si la 9 luni sau mai tarziu fara nici o problema. In mod sigur problema nu o sa dureze mai mult de 1-2 luni, probabil este undeva in minister o bataie pentru comisioane si n-ar fi exclus chiar sa se schimbe furinzorul de pana acum. Mai stiu pe altii care se confrunta cu aceeasi problema si procedeaza la fel. Atat timp cat tineti copilul acasa, adica nu-l dati la cresa si nu vine in contact cu persoane cu probleme, este improbabil sa fie vreo problema din cele pe care le previne vaccinul. De altfel daca le-ati facut pe cele de la 3 luni, cele de la 6 nu sunt decat o repetare (rapel) astfel incat efectul lor sa se prelungeasca in timp. Nu va grabiti sa aruncati banii pe geam ca in mod sigur nu va dau afara din casa. Last edited by AlinB; 05.05.2010 at 10:20:40. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - | razvan_andrei | Generalitati | 23 | 27.02.2012 12:47:06 |
Va rog rugativa pentru Cornel | mara2008 | Umanitare | 7 | 04.10.2011 22:42:44 |
Ce putem face pentru ca societatea in care traim sa devina mai buna? | Andu30 | Generalitati | 38 | 24.03.2011 22:03:30 |
lumea in care traim | giovaninnaa | Generalitati | 68 | 29.10.2010 14:16:29 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
|