Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.04.2010, 04:41:57
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Sunt vremuri grele pentru toata lumea.Bineinteles ca trebuie sa ne ajutam intre noi,dar asta nu poate fi decat ceva temporar.
Un ajutor real,asa cum il vad eu,dar si altii de pe forum ar fi oferirea unor locuri de munca acestor oameni sau macar capului familiei.
In constructii ar fi o varianta,chiar si ca muncitor necalificat la inceput,dupa care invata vrand nevrand de la ceilalti si poate ajunge sa stie o meserie si sa castige si bine(am auzit de muncitori in constructie care au salarii mai bune decat medicii).
Iar doamna ar putea incerca sa faca menaj pe la diferite familii.
Stiu ca de sfaturi e buna toata lumea,dar,din pacate posibilitatile celor mai multi dintre noi sunt limitate si chiar daca am putea ajuta o data,de doua ori tot nu poate fi o solutie pe termen lung.
Vechi 30.04.2010, 08:23:21
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Implicit Doamne ajuta

Am pus deja anunturi in ziare cum ca iulia sa aibe grija de un copil sau o persoana in varsta dar mai bine copil asa ar sta si cu ai nostri iar eu deocamdata caut am fost si in constructii sa ma angajez dar dau afara foarte multi muncesc ici pe colo deocamdata in speranta ca voi gasi ceva oriunde sa lucrez si stiu ca bunul Dumnezeu nu ne va lasa asa sa ne chinuim speranta este in Dumnezeu ,multumesc pentru incurajari si Dumnezeu sa va ajute.
Reply With Quote
Vechi 30.04.2010, 13:01:17
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emiliulia Vezi mesajul
Am pus deja anunturi in ziare cum ca iulia sa aibe grija de un copil sau o persoana in varsta dar mai bine copil asa ar sta si cu ai nostri iar eu deocamdata caut am fost si in constructii sa ma angajez dar dau afara foarte multi muncesc ici pe colo deocamdata in speranta ca voi gasi ceva oriunde sa lucrez si stiu ca bunul Dumnezeu nu ne va lasa asa sa ne chinuim speranta este in Dumnezeu ,multumesc pentru incurajari si Dumnezeu sa va ajute.

Doamne ajuta !

Last edited by sia; 30.04.2010 at 14:44:04.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 19:51:48
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Deznadejdea nu are ce cauta in sufletul tau si-al nostru , caci , atunci totul e pierdut . Traim vremuri foarte grele si fiecare in parte are o problema mai mare sau mai mica , si problema locurilor de munca a devenit efectiv stresanta . Nici cei ce au un loc de munca nu o duc prea roz , majoritatea salarilor nedepasind 700-950 de lei . E greu pentru toata lumea draga emiliulia , dar nadejdea in Bunul Dumnezeu sa nu-ti piara niciodata, si sa nu uiti ca si cele bune si cele mai putin bune in asta lume au un inceput si un SFARSIT ! ! ! Dumnezeu sa-ti ajute !
Vechi 02.05.2010, 11:06:37
Banned

Implicit Doamne ajuta

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Deznadejdea nu are ce cauta in sufletul tau si-al nostru , caci , atunci totul e pierdut . Traim vremuri foarte grele si fiecare in parte are o problema mai mare sau mai mica , si problema locurilor de munca a devenit efectiv stresanta . Nici cei ce au un loc de munca nu o duc prea roz , majoritatea salarilor nedepasind 700-950 de lei . E greu pentru toata lumea draga emiliulia , dar nadejdea in Bunul Dumnezeu sa nu-ti piara niciodata, si sa nu uiti ca si cele bune si cele mai putin bune in asta lume au un inceput si un SFARSIT ! ! ! Dumnezeu sa-ti ajute !
Asa este aveti mare dreptate zi de zi ii multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si doar acete neajunsuri le avem si nu ne vom perde credinta niciodata Dumnezeu sa va ajute si pe dumneavoastra si toti cei dragi si va multumim din suflet tuturor celor care ne sunt alaturi si se roaga pentru noi caci mai multe rugaciuni in fata lui Dumnezeu aduse ne va ajuta mai tarziu sau acum vom iesi din acest necaz si poate ne va fi si mai bine odata si noi la randul nostru vom ajuta si vom fi alaturi de oameni la necaz caci acum doar ne rugam pentru fiecxare zi de zi sa le ajute Dumnezeu in toate ,Dumnezeu si Maica domnului sa va binecuvanteze pe toti,Amin.
Reply With Quote
Vechi 04.05.2010, 12:30:01
Banned

Implicit Doamne ajuta

Dragi oameni am fost ieri cu cel mic la vaccin nu i la facut deoarece este putin racit si este in urma cu vaccinul mi sa spus ca nu se mai fac vaccinuri gratuite se cumpara din farmacii vaccinul care costa 240 de lei daca nu, nu iti face, casa de asigurari nu mai da vaccinuri gratuite din cauza ca nu au fonduri rugativa pentru noi sa reusim sal facem vaccinul copilului va rugam din suflet Dumnezeu sa ne ajute pe toti AMIN.
Reply With Quote
Vechi 04.05.2010, 18:36:00
forfota forfota is offline
Banned

Data înregistrării: 24.03.2010
Locație: Ardeal
Exclamation

Citat:
Dragi oameni am fost ieri cu cel mic la vaccin nu i la facut deoarece este putin racit si este in urma cu vaccinul mi sa spus ca nu se mai fac vaccinuri gratuite se cumpara din farmacii vaccinul care costa 240 de lei daca nu, nu iti face, casa de asigurari nu mai da vaccinuri gratuite din cauza ca nu au fonduri rugativa pentru noi sa reusim sal facem vaccinul copilului va rugam din suflet Dumnezeu sa ne ajute pe toti AMIN.
V a c c i n u r i l e sunt gratuite.
Reply With Quote
Vechi 04.05.2010, 18:46:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Intr-adevar vaccinurile nu sunt pe stoc dar se vor aduce.

Trebuie doar asteptat, nu e neaparat o urgenta.

Chestia ca nu mai sunt decontate e o minciuna, probabil doctorul care a recomandat sa fie achizitionate sub acest motiv are o intelegere cu producatorii..

Mie mi-a spus un doctor de familie ca distribuitorul i-a propus o astfel de afacere din asta, la care avea 20-30% profit din vanzari.

http://www.mytex.ro/comunitare/braso...usi_252149.php

Last edited by AlinB; 04.05.2010 at 18:48:12.
Reply With Quote
Vechi 05.05.2010, 08:35:42
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Intr-adevar vaccinurile nu sunt pe stoc dar se vor aduce.

Trebuie doar asteptat, nu e neaparat o urgenta.

Chestia ca nu mai sunt decontate e o minciuna, probabil doctorul care a recomandat sa fie achizitionate sub acest motiv are o intelegere cu producatorii..

Mie mi-a spus un doctor de familie ca distribuitorul i-a propus o astfel de afacere din asta, la care avea 20-30% profit din vanzari.

http://www.mytex.ro/comunitare/braso...usi_252149.php
Buna ziua aveti dreptate domnul Alin dar daca ar fi si doctorii mai creduli innaceste legi nu ar mai cere si bani pe consultatii aca nu iti faci programare inainte cu trei zile ,dar daca trebuie sa mergi urgent cu copilul fara sati faci programare din luna aprilie sa schimbat asa platesti consultatie intrucat cel mic al nostru nu iam facut vaccinul de 6 luni doarece mereu a fost racit nu mil mai face decat doar daca il platesc acest vaccin il iau din farmacie si mil face doctorita asa mia spus asa va zic vreau doar sa va rugati pentru noi sa reusim sai luam acest vaccin pana vineri multa sanatate tuturor si toate cele bune sa le aveti Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti .Doamne ajuta.
Reply With Quote
Vechi 05.05.2010, 10:15:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Puteti schimba doctorul de familie daca gasiti unul la care gasiti mai multa intelegere vizavi de urgente.

In ceea ce priveste vaccinurile care se fac la varsta de 6 luni le puteti face si la 9 luni sau mai tarziu fara nici o problema. In mod sigur problema nu o sa dureze mai mult de 1-2 luni, probabil este undeva in minister o bataie pentru comisioane si n-ar fi exclus chiar sa se schimbe furinzorul de pana acum.

Mai stiu pe altii care se confrunta cu aceeasi problema si procedeaza la fel.

Atat timp cat tineti copilul acasa, adica nu-l dati la cresa si nu vine in contact cu persoane cu probleme, este improbabil sa fie vreo problema din cele pe care le previne vaccinul.

De altfel daca le-ati facut pe cele de la 3 luni, cele de la 6 nu sunt decat o repetare (rapel) astfel incat efectul lor sa se prelungeasca in timp.

Nu va grabiti sa aruncati banii pe geam ca in mod sigur nu va dau afara din casa.

Last edited by AlinB; 05.05.2010 at 10:20:40.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - razvan_andrei Generalitati 23 27.02.2012 12:47:06
Va rog rugativa pentru Cornel mara2008 Umanitare 7 04.10.2011 22:42:44
Ce putem face pentru ca societatea in care traim sa devina mai buna? Andu30 Generalitati 38 24.03.2011 22:03:30
lumea in care traim giovaninnaa Generalitati 68 29.10.2010 14:16:29
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14