![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
De ce il iubesc pe Dumnezeu? In firea lucrurilor ar fi sa spun ca Il iubesc pe Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt. Dar sunt eu astazi, asa cum El Insusi ma vrea? Nu. Atunci, mai bine este a-l iubi pe Dumnezeu pentru ceea ce inca nu suntem, dar putem fi. Sa-l iubim pentru ca a pus in noi "chipul Sau" si, pentru dragostea cu care ne indruma pasii pe calea "asemanarii cu El".
|
|
|
||||
|
||||
|
pentru ca e BUN si IUBITOR! Ii sunt recunoscator pentru toate!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
IL iubim pentru ca ii sesizam calitatile exceptionale - pentru ca nu exista alta alternativa daca vrem sa experimentam cea mai fericita stare a fiintei - acea fericire covarsitoare, neschimbatoare, ireversibila. Ii suntem recunoascatori ca ne tine in viata, ca ne da putere si ne invata prin Duhul calea spre El.
Last edited by florin.oltean75; 26.11.2013 at 17:48:51. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mi-a dat părinți minunați, un frate, șansa de a via și a mă mântui, de a iubi și de a cunoaște fericirea adevărată prin asta. M-a scăpat dintr-o sumedenie de complicații pe care mi le-am generat singură și care nu ar fi făcut decât să mă piardă și să-mi sporească suferința. Mi-e teamă să spun că-L iubesc, pentru că viața mea dovedește contrariul. Însă Îi sunt profund recunoscătoare, zilnic.
|
||||
|
||||
|
Cunoaste cineva pe Dumnezeu in mod real sa spuna despre El ca Il iubeste?
Toti declaram ca Il iubim, dar cunoastem noi de fapt pe Dumnezeu si ce inseamna cu adevarat iubirea de Dumnezeu? Chiar si la nivel de concept? Nu este de fapt iubirea noastra doar o afiliere extrem de puternica la un curent religios? La fel cum au toate religiile? Este de fapt iubirea noastra declarata iubire? Sau doar afiliere religioasa clasica la un set de valori? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cand putem sa-l iubim pe aproapele ca pe noi insine? | florin.oltean75 | Generalitati | 5 | 09.08.2011 08:47:14 |
| Nu ne iubim suficient | ingerul_pazitor | Generalitati | 23 | 08.08.2010 09:34:29 |
|
|