Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.12.2009, 11:25:20
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

@Noesisaa - ai dreptate tu.
Dar daca numai acolo se aduna oamenii? Si daca preotul "trebuie" sa fie si capul comunitatii?
Si este si locul unde multi oameni se simt bine si cauta sprijin si intelegere, ca in rest nu au unde si afirmarea pe care n-o mai au (ca n-au servicul potrivit, colegi, prieteni, familie, etc.).
Nu se face din pacate aceasta separare biserica (slujba, preot)-societate civila (biserica institutie pe parte sociala si comunitate).
Eu as vrea sa mutam socialul in afara bisericii si sa existe numai colaborare, dar nu se vrea.
Si chiar in biserica sunt probleme din cauza comasarii de slujbe (in aceeasi zi in trei ore, liturghie, pomenire, botez/nunta, probleme sociale de rezolvat, repetitie cor etc.) lumea este agitata, galagie pana se aranajeaza totul (mese, bagaje, etc.), de nu mai poti sa te rogi si nu se face nimic in tihna si asa cum trebuie (slujba slujba, mortii cu mortii, botezul/nunta cum trebuie etc.).
Reply With Quote
Vechi 27.06.2010, 18:40:35
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Imi doresc de multa vreme sa fiu adevarata, eu, totdeauna si in toate, in relatia mea cu Dumnezeu.Si mai ales cand ma rog, sa fiu loiala si credincioasa.Adesea, insa sunt nestatornica si trista .Se pare ca dusmanul mantuirii mele ma incearca mai ales cand ma asez la rugaciune.Nadejdea mea este numai la Dumnezeu ,Cel slavit in Sfanta Treime, Tatal, Fiul si Duhul Sfant, care nu ma va parasi pana in sfarsit.

Tags
stare de bine

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Relatia fiu - parinte duhovnicesc dan73 Preotul 38 28.01.2012 19:37:44
Relatia cu ateii WhiteChakra Generalitati 25 27.09.2011 05:58:24
sa continui sau nu relatia... ada03 Nunta 50 14.01.2011 23:08:44
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 2 20.01.2007 23:51:39
Relatia dintre Dumnezeu si Holocaust. Tiberiu_Rusu Generalitati 35 21.09.2006 00:52:09