|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Da e foarte bine Domnul sa va intaresca si sa va ajute sa treceti cu bine de necazul asta

__________________ Doamne si de voiesc si de nu voiesc mantuiestema nu tine seama de vointa mea | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Bine  bogda cm spui tu  luni seara
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sa nu uitam de rugaciunea din seara asta, de la 21:30!!!!!!!!
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

De unde il pot lua? :-s..sa stiu ca e corect..:-s

__________________ Faca-se voia Ta! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Iti trimit eu link-ul: http://saraca.orthodoxphotos.com/aca...i_Domnului.htm Ma bucur ca ni te alaturi | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Cu mare placere, apropo, citesc de la fiecare cantare tot? :-s Ca audio, nu stiu nu era ca acolo :-s

__________________ Faca-se voia Ta! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Sa va rugati si pentru ioana si andrei nicolae 

Fratiile voastre stiu ca aveti si alte necazuri,dar acestia sint pe cale sai insele sectele,haideti sa rugam pe maica domnului sai lumineze la minte!  Amin/olsun si pe viorel sal pomeneasca domnul dumnezeu si sal ajute totdeauna,sf.nectarie din silivria sal ajute,sal acopere cu sfint acoperamintul lui de la maica domnului,amin | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Doamne Isuse Hristoase ,milueste-ne pe noi  toti pacatosi si lumineaza-i pe Ioana si Andrei Nicolae,scapa-i din ghearele celor necredinciosi,da-le sanatate si multa minte,intelpciune,nu-i lasa Doamne sa se rataceasca de pe calea mantuiri Tale. Doamne ajuta! 
				__________________ O,vorba buna balsam pentru suflet! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Mântuiește , Doamne , și miluiește pe Viorel , și-i dăruiește pacea Ta , îndestulându-l cu bunătățile cele lumești și cu cele mai presus de lume . Amin !

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Rugaciunea in comun Citat: 
 Doamne nori negri ai nenorocirilor se Ingramadesc asupra capetelor noastre si intristarile chinuitoare ne Ingrozesc, dar de si suferim nu cirtim Impotriva ta prea bunule pentru ca stim ca tu ne ibesti si aceata incredintare ne Incurajaza si plini de nadejde in dragostea si bunatatea ta nu vom lasa sa biruiasca inpotrivirile soartei ci ne vom lupta cu curaj pIna la sfIrsit ,Doamne tu cIrmuisti lumea si soarta muritorilor cIrmuieste si corabia vieti fratelui nostru greu Incercat spre limanul cel linistit si intelepciunea ta sal pvatuiasca in calea adevarului , a binelui si a fericiri. pentru rugaciunile Preacuratei de Dumnezeu Nascatoare si Pururea Fecioara Maria si a tuturor sfintilor tai amin amin amin daca cerdeti de cuviinta sa puneti o ora de rugaciune Duminica dupa masa ca sa fim toti impreuna in acelasi ceas dac nu este greu si nu se supara nimeni doamne ajuta . | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| a te ruga pentru cineva care nu merita | ilinca20 | Intamplari adevarate | 25 | 09.02.2012 12:23:26 | 
| Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 23:45:09 | 
| Rugăciune pentru a găsi pe cineva | elom | Generalitati | 11 | 06.04.2010 16:42:26 | 
| Am si eu un cadou pentru cineva. Tu ai? | venypad | Generalitati | 13 | 24.12.2008 23:06:37 | 
| Stie cineva o rugaciune de genul asta? | Marrgot | Rugaciuni | 2 | 17.01.2008 17:06:59 | 
|  |