Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.04.2026, 22:32:28
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Militaru Vezi mesajul
Pai cum sa nu imparta mâncarea când ei impart femeile?! Nu spun ca fac asta toți,si nu de la început, ci după ceva timp,când devin destul de "eliberați " de ego si reușesc sa se bucure când partenera / partenerul schimba pe banda rulanta relațiile.
Sincer asta nu știu dacă e la ei, auzeam de la o cunoștință care nu face yoga cu misa ci cu altă școală, că sunt câțiva căsătoriți, nefiind pe acolo nu știu.
Nici nu știu dacă MISA e recunoscută internațional în India, Tibet și de alte școli pt câte au făcut.

Dar repet din ce înțeleg au urcat puternic și alte școli de yoga după 2015 încolo, yoga în România nu înseamnă doar MISA sau rămășițe desprinse din MISA,cum nici cugetările yoghine moderne nu sunt monopolizate de Osho.

Citat:
Ca deh...doar iubirea nu e gelozie si atașament,cum ii învață marele eliberat.
Mai țin legatura cu 2-3 persoane de pe acolo, una săraca a ajuns instructoare. Nu știu cum a avansat dar mi-a povestit când era cursanta ca instructoarea ei de atunci punea presiune mereu pe ea sa meargă la Paris sa experimenteze starea de orgasm cosmic pe care o poate da numai Grig, arzând ani de lucru spiritual si karma.
Da ar fi de râs dacă nu s-ar fi nenorocit mulți.
Totuși trebuie să fii puțin țăcănită să te duci cu unul ca Grig, adică dacă atât ai înțeles din yoga practicată de 1 miliard de oameni de mii de ani, că ăsta e reîncarnarea vreunui avatar care îți deschide chakrele ce pot să zic.

Citat:
Intrau la Grig pe banda rulanta ca putea sa susțină multe partenere prin măiestria retenției lichidului seminal.
Îți dai seama câte femei a avut ăsta...

Citat:
Ca sa vad in lista cu link-ul de cursuri pe care am pus-o ca acea instructoare a fost mutata in alt oraș.
Probabil ei trimit unde au nevoie să ridice școli.

Citat:
In fine....oricum discutia nu are rost cu ei, am vorbit cu ea mult,a mers si la Frasinei sa se spovedească-asta daca nu m-a mințit cumva- dar nu cred ca a spus adevărul. Imi spunea mereu ca ea nu zice la spovedit ca face yoga pentru ca yoga nu e păcat, ci pacat e sa faci pe cineva sa sufere.
La Frăsinei nu au acces femeile, și la Muereasca mai jos cu 2km unde era pr Ioanichie Popescu, s-a desființat.

Citat:
Ideea e ca daca cineva apuca mulți ani acolo nu mai are cum ieși. Meditează cu poza lui Grig, i se roagă si el ii "raspunde", il visează, o ghidează. Normal ca daca a ajuns sa il vadă in tot si toate creierul ii generează doar persoana lui. Poate sa ii spună toata planeta adevărul, ea știe cine e el.... Inutil i-am explicat ca desfrâul sub masca eliberării de limitările ego-ului o sa ii distrugă ființa si viața, familia si copilul. Si cate nu or fi ca ea...
N-am mai vorbit cu ea demult, s-a mutat in București in ashram. De atunci nu mai știu nimic.
Da am auzit și eu că stau prin ashramuri la comun.

Citat:
Cred ca ar trebui arestați toți instructorii care fac proxenetism mascat( de când l-au arestat pe guru nu mai este cu dedicație protagonist). Asa s-ar spulbera o data miscarea asta.
Știu ca suna a inchizitie dar legea ar trebui aplicata.

Probabil statul lasa sa moara lent si sigur miscarea. Dar pana atunci face victime in continuare.
Părerea mea e că yoga nu se va spulbera, se face și în dictatura chineză în Tibet, din ce înțeleg unii se agață de chestia asta ca și cum le-ar depinde viața lor de ea.

Tocmai că dacă sunt arestați toți se unesc în jurul lui guru, vai ce ne-a făcut cutare prim-ministru și cum suferim noi.

Între timp Grig a fost și eliberat, după ce a executat un minim de pedeapsă, parcă la înțelegere cu autoritățile pt un simulacru de proces, și după iar și-a luat tălpășița din țară.

Last edited by Iorest; 25.04.2026 at 22:37:13.
Reply With Quote
Vechi 25.04.2026, 23:37:15
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
Pai cum sa nu imparta mâncarea când ei impart femeile?! Nu spun ca fac asta toți,si nu de la început, ci după ceva timp,când devin destul de "eliberați " de ego si reușesc sa se bucure când partenera / partenerul schimba pe banda rulanta relațiile.
Când vorbeam cu câteva femei, din grupuri de cunoștințe și care au făcut yoga în acei ani în București cu individul ăsta, toate se scapă și astfel confirmă ca era și cuplaraie între ei, unele făceau cu rândul mâncarea grupului și cică amestecau în pilaf în timp ce altele dispăreau prin alte camere cu diverși parteneri.
Iar dacă le întrebai, imediat sar ca arse ca ele nu făceau așa ceva ci doar unele tipe care doreau să “ se elibereze” de complexe și limitări.
Fetele cuminți cică doar făceau pilaf, atât.

Last edited by cozia; 25.04.2026 at 23:39:55.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Craciunul - trecerea de la paganism la crestinism Gabriel Vasile Intrebari utilizatori 0 27.12.2010 21:12:20
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Paganism/Wicca. Glamorous_witch Alte Religii 3 26.02.2009 05:10:11