![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu neapărat bine dispus , dar selecția o mai fac și pe la serviciu, efectiv din presa "caldă", nu cea de pe net și asta nu tot timpul , ci numai când am momente de respiro ( destul de rare în ultimul timp ) . O fac pentru mine , dar mai ales pentru cei de aici și o fac cu mult drag și pasiune. Recunosc cu toată sinceritatea că-mi răpesc singur , cu voia mea neghioabă, mult timp din rugăciune, dar încerc și când scriu, vorbesc sau fac orice altceva , să - L am în suflet , în minte și-n gândirea mea. Mi-am format un reflex din asta, dar după multe lupte cu mine însumi și nu numai . Doamne ajută !
|
||||
|
||||
![]()
Povestea lui Stuart Sharp ( 67 de ani ) din Leicestershire ( Marea Britanie ) depășește orice închipuire. A creat o simfonie fără să fi studiat muzica și , după ce a cerșit pe străzi zece ani , a ajuns bogat. Iată articolul integral : " În 1973 s-a însurat cu iubita sa din copilărie și anul următor a venit pe lume fiica lor, Emma. După încă un an , s-a născut Ben, un băiețel care a murit la spital, din cauza unor malformații congenitale. Pierderea acestuia a schimbat total viața lui Suart. Nenorocirea i-a inspirat o simfonie, deși nu cunoștea nici notele muzicale. Auzea melodia în minte, pentru fiecare instrument, de parcă i-o cântau îngerii. Voia cu orice preț să înregistreze acea simfonie. Soția care s-a îmbolnăvit grav după nașterea lui Ben, îi zicea că este nebun. Ajunsese să bea câte o sticlă de whisky pe noapte, de supărare. Nu a mai putut suporta reproșurile și a plecat de acasă. A renunțat și la slujba de bucătar de la "Hanul Roșu". Zece ani a rătăcit pe străzi , mâncând din gunoaie si prestând ocazional servicii pentru câțiva bănuți. Și-a cumpărat o chitară ieftină și a încercat să-și cânte simfonia. În timp ce dormea în zona televiziunii BBC , l-a cunoscut pe muzicianul Anthony Wade, care s-a oferit să-l ajute. Orchestra Filarmonicii din Londra a recunoscut valoarea simfoniei sale, iar instrumentiștii l-au aplaudat la scenă deschisă. Piesa muzicală care îl obseda de aproape 35 de ani i-a adus mari câștiguri. În anul 1994 , Stuart devenise deja bogat și și-a cumpărat o casă mare în centrul Londrei. Stuart Sharp a mai compus încă 30 de piese muzicale de succes, uimind experții ".
|
||||
|
||||
![]()
O fetita in varsta de 13 ani din Croatia , care invatase la scoala numai cateva cuvinte in limba germana, s-a trezit aseara(12 APRILIE 2010 ) si vorbeste perfect aceasta limba . Parintii ei sunt socati insa , intrucat copilul nu-si mai aminteste limba croata . Misterul este insa si mai mare , intrucat doctorii spitalului din orasul Knin spun ca nu exista o cauza medicala pentru coma fetei . Pentru a usura comunicarea cu parintii , expertul in psihiatrie Mijo Milas a chemat interpreti care traduc totul si a garantat ca micuta nu se joaca , ci pur si simplu nu-si mai aminteste limba croata . Expertii veniti sa o ajute , toti absolventi cu studii superioare in limba germana , au garantat ca fata vorbeste perfect aceasta limba ,care ar trebui sa-i fie straina , si cunoaste subtilitati de limbaj ca un nativ german .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe unde o fi "calatorit" ea in starea de coma de a dat de "cineva" care a invatat-o germana la perfectie dar i-a si sters croata din minte. Lumea si psihicul uman este cu mult mai misterios decit credem noi. |
|
||||
|
||||
![]()
Parintele Gabriel Punes , astronomul -sef al Vaticanului , a declarat ca intre religie si stinta exista o legatura stransa si ca el crede in existenta "fratilor extraterestrii " . Omenirea nu este singura forma de viata din Univers , spune clericul de la Vatican, ba chiar ar putea fi ultima , adauga el . Gabriel Punes crede in existenta unei comunitati de extraterestrii care se afla intr-o stransa legatura cu Creatorul . El nu este singurul reprezentant al Vaticanului care are aceasta convingere care contrazice teoriile Bisericii , dar este singurul care a facut-o publica .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nota : afirmatiile de mai sus ar putea capata ceva consistenta daca consideram ca universul este "real, concret si palpabil", dar daca nu este, si e doar un decor(sau o poza) se duce pe apa sambetii toata "gandeala" de mai sus...ramane de vazut, pipait, gustat, mirosit s'analizat .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Parca spune undeva in biblie ca omul este singura fiinta facuta dupa chipul si asemanarea Lui.Lasa de inteles ca mai pot fi multi altii.Asta-i parerea mea.
|
|
||||
|
||||
![]()
Presa de astazi , 27 mai , semnaleaza ca Senatorul PSD Nicolae Moga a cumparat ieri , cu 3500 de Euro , cea mai mare icoana pe lemn din lume intitulata " Adormirea Maicii Domnului " . Autorul lucrarii , Nitu Roman , a muncit trei luni la icoana care este acoperita cu foita de aur si are opt metri patrati ( doi inaltime si patru lungime ) . Pictorul asteapta omologarea operei sale in Cartea Recordurilor . Senatorul care a cumparat icoana a declarat ca o va dona Manastirii Apostol Andrei , din Judetul Constanta .
|
||||
|
||||
![]()
PE face publice interventiile tuturor parlamentarilor pe site-ul institutiei. Puteti sa vedeti acolo pe cine am trimis in PE si daca taie frunza la caini sau nu.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|