![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum ceva timp în urmă,Anca(dacă nu mă înșel)a făcut o trimitere către un articol din presa scrisă.Printre altele am găsit și un material despre aceast subiect.M-am cam îngrozit de ce scria acolo.Era tras un semnal de alarmă mai ales asupra pericolului postării pozelor copiilor pe net.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Belgia se pot alege in fiecare an, pana la 15 septembrie, urmatoarele religii: crestina: catolica, ortodoxa, protesnatta; musulmana, iudaica; sau un curs de 'morala laica'. In Belgia exista bineinteles si o minoritate ortoodoxa, ca in multe alte tari din occicdent. Veti gasi informatii pe situl respectiv, adresele parohiilor etc. Este una din putinele tari din vestul Europei unde se poate preda religia crestin ortodoxa, si sunt profesori angajati de stat sa faca asta. Alte tari: Finlanda, Germania (dar este doar in curs de organizare, nu sunt atat de multi, si este mai complicat, se cere numar minim de 10 elevi, cel putin asa era in 2004 cand am plecat eu). Nu stiu daca mai sunt si altele. Parca am auzit ca se introduce si in alta parte dar nu mai stiu unde. Alte intrebari?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Profilul unui utilizator pe un forum este cel al unei persoane virtuale. Asa cum pe tine nu te cheama-n buletin Anca-Miha si nici pe mine Coralina, toate datele din profil pot fi nu tocmai in concordanta cu realitatea. E dreptul fiecaruia sa-si construiasca o pavaza, sa-si protejeze intimitatea asa cum considera el/ea de cuviinta. Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Se poate,ory ?....pune pozele la loc!
|
||||
|
||||
![]()
. . . . .
De ce ? S-o deochi ? Te rog, până aici . . . ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este bine, ori nu? | sorinas | Generalitati | 11 | 29.05.2014 14:08:29 |
nu este bine si nici util... | victortiti89 | Generalitati | 2 | 10.06.2011 14:49:36 |
este bine sau nu? | ionela larisa | Botezul | 11 | 04.04.2011 03:11:01 |
Este bine sa fii o persoana directa? | alexdu | Generalitati | 11 | 04.02.2010 22:17:26 |
Este bine ce vreau sa fac? | miti29 | Nunta | 9 | 01.06.2008 12:54:30 |
|