![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Sint sigur ca ai inteles Mirela. Postarile tale anterioare ma asigura de acest lucru.
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..." |
|
|
||||
|
||||
|
Din viata mea personala: multa rugaciune si mult post, cu cerere de intoarcere pe Calea Domnului!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Tu crezi că "educatie religioasa" te face credincios ori "mai credincios?" Te înșeli... Credința o ai sau... nu... Poți fi "tobă" de teorie... [/COLOR]
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Dacă poți, atacă ideile, nu persoana și... renunță la analiza pe text. Se pare că nu te prinde...[/COLOR]
|
||||
|
||||
|
[quote=silverstar;124808]
[/QUOe[COLOR=green]Dacă poți, atacă ideile, nu persoana și... renunță la analiza pe text. Se pare că nu te prinde...[/COLOR] Esti cinic ...nu fac analize la persoana...sa-ti fie rusine...:)asta ca sa vorbesc pe limba ta... |
|
|
|||
|
|||
|
Cum adica sa atacam ideea, si nu autorul ei? Pai cine a scos-o pe gura, decat un ratacit de calea cea dreapta, si placuta Domnului? Trebuie sa discutam calm cu acestia, si sa ii indreptam, ca ne sar in cap. Doamne ajuta!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ma aflu intr-o situatie similara celei care-a indemnat-o pe Cezara sa deschida acest topic; sotul meu nu este botezat. Din 6 copii cati sunt la parinti, el e cel mai mic si singurul nebotezat (din cauza faptului ca socrul meu s-a suparat f. tare pe biserica reformata din care facea parte chiar inainte de a se naste sotul meu). Marturisesc ca pana de curand nu am vazut in aceasta situatie o problema; sotul meu este un om bun, iubitor, rabdator si uneori da dovada de mai multa smerenie decat ma invrednicesc eu sa am... Insa din perspectiva Bisericii casatoria noastra este una civila si nimic mai mult...
![]() Sunt perfect de-acord cu ceea ce a spus Patinina, exemplul personal, rugaciunea si postul sunt "uneltele" de care trebuie sa ne folosim in incercarea de-a-i aduce pe cei dragi pe calea Domnului Iisus Hristos. Doamne ajuta si post binecuvantat tuturor!
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dragi crestini am nevoie de ajutorul dumneavoastra | lucyan | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 23.08.2010 00:35:04 |
| Crestinii adevarati | DaNy-_- | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 31.12.2009 16:36:23 |
|
|