Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.04.2010, 11:55:27
clementia's Avatar
clementia clementia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.01.2009
Locație: Transilvania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de violeta-georgeta Vezi mesajul
Sa stiti ca Parintele Cristian Pomohaci este un OM si un PREOT.
De asemenea, el se roaga si pentru voi cei barfitori sau rai ,pentru cei care-l dusmanesc, pentru noi toti.
Am fost de 2 ori la Mosuni acum 3 ani si am fost impresionata si emotionata;nu cere nimeni nimic oamenii dau la fel ca la orice biserica un dar (mai putin decat la unele biserici din Bucuresti).Nu te obliga si nu iti cere nimeni nimic.Pentru ca era frig, toata lumea primea ceaiuri calde de la casa parohiala.Uneori am mai trimis cate ceva dar parintele nu-si opreste nimic pentru dansul:da saracilor mancarea sau fructele si dulcuirile ...samd.Suntem fericiti cand mai vine in Bucuresti si canta; ne simtim binecuvantati sa fim in prezenta lui. E bun, modest, e asa cum ar trebui sa fim noi toti.
Nu-l mai barfiti ca va bate Dumnezeu.
violeta georgeta , vreau sa te informez (din sursa sigura)
ca o ruda de-a mea, lucreaza la banca (la o banca din alt judet, nu din jud.mures- interesant nu?)
unde ea personal cu manutele ei i-a depus suma de xxx xxx xxx roni (exact atatea cifre cate x-uri vezi)
in contul personal
al parintelui P. , toate bancnote a cate 5,10, .. roni; Parinte care "nu-si opreste nimic pentru dansul'' cum spui tu.

edit later : acu citesc dupa ce am postat , ca parintele P. e din Bistrita exact acolo si-a depus banii !
Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei!
Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu-
El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu)

Last edited by clementia; 29.04.2010 at 12:04:21.
Reply With Quote
Vechi 18.10.2010, 09:05:14
mihaila_alin
Guest

Implicit violeta-giorgeta nu tot ce zboara sunt ingeri!

Citat:
De asemenea, el se roaga si pentru voi cei barfitori sau rai ,pentru cei care-l dusmanesc, pentru noi toti.
Am fost de 2 ori la Mosuni acum 3 ani si am fost impresionata si emotionata;nu cere nimeni nimic oamenii dau la fel ca la orice biserica un dar (mai putin decat la unele biserici din Bucuresti).Nu te obliga si nu iti cere nimeni nimic.Pentru ca era frig, toata lumea primea ceaiuri calde de la casa parohiala.Uneori am mai trimis cate ceva dar parintele nu-si opreste nimic pentru dansul:da saracilor mancarea sau fructele si dulcuirile ...samd.Suntem fericiti cand mai vine in Bucuresti si canta; ne simtim binecuvantati sa fim in prezenta lui. E bun, modest, e asa cum ar trebui sa fim noi toti.
vreau sa iti spun ca acum un an am chemat un penticostal de mi-a montat o soba teracota,si tare se mai lauda cu parintele pomohaci,ca participa la adunari de-ale-lor,plinge, cinta cu ei deci se afla in cominiune cu sectarii,pe urma mai baga si sectarii in biserica.parintele duhovnic mi-a spus ca nu am ce cauta la adunarile sectare oare de ce acest preot are voie,nu suntem sub aceias umbrela?.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 18:47:06
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Galati
Implicit

Citat:
Draga, Violeta- Georgeta! Cred ca n-ai inteles si sigur faci confuzie cu ce se vorbeste aici, despre Pr Cristian Pomohaci. Ca parintele e bun, aduce ceaiuri, da la saraci.Si dracul te i a cu zaharelul, face la fel: din lup se imbraca-n oaie. Pe mine, personal, nu ma intereseaza, ca da audi A6 curvelor, desfraneaza sau se imbata, etc. Sunt pacatele lui personale in viata lui privata, si nu asta nu trebuie sa judecam. Nu trebuie sa judecam pe nimeni,nu avem dreptul si nici capacitatea de a o face, dar cand este hulita credinta ortodoxa, nu avem voie sa tacem. Asa ar trebui gandit, si asta n-o zic de la mine, ci de la cei mai in masura sa-si dea cu parerea.
"Fii treaz, constient, informat!..." (Serafim Rose)
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 20:59:58
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Draga, Violeta- Georgeta! Cred ca n-ai inteles si sigur faci confuzie cu ce se vorbeste aici, despre Pr Cristian Pomohaci. Ca parintele e bun, aduce ceaiuri, da la saraci.Si dracul te i a cu zaharelul, face la fel: din lup se imbraca-n oaie. Pe mine, personal, nu ma intereseaza, ca da audi A6 curvelor, desfraneaza sau se imbata, etc. Sunt pacatele lui personale in viata lui privata, si nu asta nu trebuie sa judecam. Nu trebuie sa judecam pe nimeni,nu avem dreptul si nici capacitatea de a o face, dar cand este hulita credinta ortodoxa, nu avem voie sa tacem. Asa ar trebui gandit, si asta n-o zic de la mine, ci de la cei mai in masura sa-si dea cu parerea.
"Fii treaz, constient, informat!..." (Serafim Rose)
Draga Iulitza.....urat din partea unei "ortodoxe" care isi mai spune si dreptcredincioasa sa se exprime asa.....despre un preot. Da masini curvelor,desfraneaza si se imbata.... Ti se pare ok felul cum te exprimi....? De asta am zis ca ma rog Domnului pentru tine. Asta nu mai este gluma,ci e calomnie. Stii asta....? Ai dovezi in afirmatiiile tale......? Daca da,arata-le. Daca nu,cere-ti iertare acelui om pentru ca l-ai jignit in asa hal.....In nici un caz credinta crestin-ortodoxa nu se reflecta in atitudinea ta...si de asta am spus ca ai nevoie de rugaciuni pentru a te indrepta. Fara suparare.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 21:04:32
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Gabriel tu nu intelegi felui Iulitei de a vorbi! El doar a presupus! A si zis ca nu il intereseaza ce face acest preot in viata lui personala! Dar in biserica preotul trebuie sa fie om ortodox!
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 21:14:17
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Gabriel tu nu intelegi felui Iulitei de a vorbi! El doar a presupus! A si zis ca nu il intereseaza ce face acest preot in viata lui personala! Dar in biserica preotul trebuie sa fie om ortodox!
Poate ca nu,numai ca nu mi se pare normal ca un om...fie el si preot (mai ales...) sa fie terfelit si manjit in asemenea hal.........mai ales ca nici nu se poate apara....(nu cred ca are cont pe forum..) De asta i-am luat eu apararea.Jignirile nu sunt permise in NICI o situatie.
Reply With Quote
Vechi 18.01.2011, 16:41:06
milica1 milica1 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.01.2011
Implicit incearca

Citat:
În prealabil postat de nutzy Vezi mesajul
Stie cineva cum se ajunge la biserica unde slujeste parintele Cristian Pomohaci?Si daca se gasesc locuri de cazare in caz ca se ajunge seara in acel sat.
doamne ajuta!nu judeca sa nu fii judecat...de ce spun asta?am fost de nenumarate ori la sf.biserica unde slujeste preotul pomohaci,atat pot spune..mergeti si simtiti,e vb de sf slujba care se face acolo,de femeile care citesc din sf psaltire,lacrimile iti curg in voie,nu se uita nimeni la tine,te rogi cu glas si il strigi pe bunul DUMNEZEU,e minunat!!!iar in privinta preotului pomohaci,si el plange cand se roaga,acolo ai un sentiment aparte,acum fiecare se duce unde vrea,si in orice sf.biserica ne asculta bunul DUMNEZEU rugile.doamne ajuta.
Reply With Quote
Vechi 19.01.2011, 01:31:19
mihaila_alin
Guest

Implicit parintele cristian pomohaci apartine de biserica din MOSUNI

a primit multe masinii de pietri in cap pina acuma,totul a plecat din momentul cind parintele a invitat un pastor penticostal sa tina o cuvintare in sf.biserica din Mosuni.am vazut filmuletul in care pstorul vorbea, toata asistenta impreuna cu preotul plingeau si slaveau pe Dumnezeu.am vazut comentarii la filmulet, in care penticostalii recunosteau ca: ortodocsii ne-au luat-o inainte,totul era traire autentica.astea sunt concluziile mele si astept sa vina roabele cu pietre si pt.mine

Last edited by mihaila_alin; 19.01.2011 at 01:44:55.
Reply With Quote
Vechi 19.01.2011, 05:19:02
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron
Aia cu pisicile imense m-a amuzat tare.
si pe mine :)

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
a primit multe masinii de pietri in cap pina acuma,totul a plecat din momentul cind parintele a invitat un pastor penticostal sa tina o cuvintare in sf.biserica din Mosuni.am vazut filmuletul in care pstorul vorbea, toata asistenta impreuna cu preotul plingeau si slaveau pe Dumnezeu.am vazut comentarii la filmulet, in care penticostalii recunosteau ca: ortodocsii ne-au luat-o inainte,totul era traire autentica.astea sunt concluziile mele si astept sa vina roabele cu pietre si pt.mine
am vazut si eu inregistrarea cu pastorul penticostal. super penibila adunarea respectiva, incepand cu preotul Pomohaci si introducerea facuta pastorului si terminand cu balmajeala publicului, ca altfel nu poti sa-i spui.
nu mai spuneti ca aceea este traire ortodoxa, ca ne facem de ras !!!
Reply With Quote
Vechi 19.01.2011, 15:15:17
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
si pe mine :)

am vazut si eu inregistrarea cu pastorul penticostal. super penibila adunarea respectiva, incepand cu preotul Pomohaci si introducerea facuta pastorului si terminand cu balmajeala publicului, ca altfel nu poti sa-i spui.
nu mai spuneti ca aceea este traire ortodoxa, ca ne facem de ras !!!
iti multumesc am incasat una,Domnul si Maica Domnului sa te binecuvinteze si sa-ti incalzeasca inima.Amin.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Despre parintele Cristian Pomohaci mela me Generalitati 85 30.04.2013 18:51:43
A murit Cristian Paturca antiecumenism Generalitati 43 26.01.2011 20:26:11
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37