![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ca o ruda de-a mea, lucreaza la banca (la o banca din alt judet, nu din jud.mures- interesant nu?) unde ea personal cu manutele ei i-a depus suma de xxx xxx xxx roni (exact atatea cifre cate x-uri vezi) in contul personal al parintelui P. , toate bancnote a cate 5,10, .. roni; Parinte care "nu-si opreste nimic pentru dansul'' cum spui tu. edit later : acu citesc dupa ce am postat , ca parintele P. e din Bistrita ![]()
Eu coboram mahnit din constiinta mea, Iar El urca surazator spre ea... Si ne-am oprit la jumatatea scarii, Incrucisandu-ne in clipa-ntampinarii Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei! Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu- El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu) Last edited by clementia; 29.04.2010 at 12:04:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Fii treaz, constient, informat!..." (Serafim Rose) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Gabriel tu nu intelegi felui Iulitei de a vorbi! El doar a presupus! A si zis ca nu il intereseaza ce face acest preot in viata lui personala! Dar in biserica preotul trebuie sa fie om ortodox!
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate ca nu,numai ca nu mi se pare normal ca un om...fie el si preot (mai ales...) sa fie terfelit si manjit in asemenea hal.........mai ales ca nici nu se poate apara....(nu cred ca are cont pe forum..) De asta i-am luat eu apararea.Jignirile nu sunt permise in NICI o situatie.
|
|
|||
|
|||
![]()
doamne ajuta!nu judeca sa nu fii judecat...de ce spun asta?am fost de nenumarate ori la sf.biserica unde slujeste preotul pomohaci,atat pot spune..mergeti si simtiti,e vb de sf slujba care se face acolo,de femeile care citesc din sf psaltire,lacrimile iti curg in voie,nu se uita nimeni la tine,te rogi cu glas si il strigi pe bunul DUMNEZEU,e minunat!!!iar in privinta preotului pomohaci,si el plange cand se roaga,acolo ai un sentiment aparte,acum fiecare se duce unde vrea,si in orice sf.biserica ne asculta bunul DUMNEZEU rugile.doamne ajuta.
|
|
|||
|
|||
![]()
a primit multe masinii de pietri in cap pina acuma,totul a plecat din momentul cind parintele a invitat un pastor penticostal sa tina o cuvintare in sf.biserica din Mosuni.am vazut filmuletul in care pstorul vorbea, toata asistenta impreuna cu preotul plingeau si slaveau pe Dumnezeu.am vazut comentarii la filmulet, in care penticostalii recunosteau ca: ortodocsii ne-au luat-o inainte,totul era traire autentica.astea sunt concluziile mele si astept sa vina roabele cu pietre si pt.mine
Last edited by mihaila_alin; 19.01.2011 at 01:44:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
nu mai spuneti ca aceea este traire ortodoxa, ca ne facem de ras !!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? | tigerAvalo9 | Generalitati | 53 | 30.08.2017 11:36:24 |
Despre parintele Cristian Pomohaci | mela me | Generalitati | 85 | 30.04.2013 18:51:43 |
A murit Cristian Paturca | antiecumenism | Generalitati | 43 | 26.01.2011 20:26:11 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
|