![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
TFL, acestea sunt postari ale unor oameni care cred in realitatea icoanei. Sunt oameni care prin ea, au ajuns sa descopere ceea ce se afla dincolo de ea. Se aseamana Apostolului Toma, care dupa ce a atins urmele rastignirii Mantuitorului, a ramas in "coasta" Lui.
|
|
|||
|
|||
![]()
n-as baga mana in foc, dar cred ca era vorba despre un interviu cu fiica lui Billy Graham, care povestea despre tatal ei, un f. cunoscut pastor american.
|
|
|||
|
|||
![]()
poi probabil, pe net trimitindu-se de la unul la altul, se mai schimba dic continutul mesajului si din informatiile cu privire la el, dar mie mi-a placut ideea subliniata aici si am regasit multe din atitudinile societatii romanesti la adresa lui Dumnezeu
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Frumos spus jenica. A lupta pentru pastrarea icoanelor in scoli, inseamna a lupta pentru imbogatirea inimii. Nu clasa de studiu trebuie sa arate mai bine prin prezenta ei acolo, ci cei care sunt prezenti in clasa, trebuie sa stie ca exista si un alt dor: dorul de a fi asemenea lui Dumnezeu. In aceasta viata suntem dispusi de atatea ori sa facem mari sacrificii pentru prieteni, familie, profesie, idealuri care oricat de marete sunt in aparenta ele raman vremelnice, iar pentru Hristos avem o disponibilitate atat de mica. Icoana si aici este un glas al vesniciei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai acela sa teme de icoane, iar prigoana crestina trebuie sa inceapa din frageda copilarie, ca orice mod de educare. Aceste fapte arata cat se teme spurcatul de rugaciunea copiilor si cat de slabe sunt multe dintre uneltele lui "adulte" aici printre noi. Suntem atat de slab inarmati, pregatiti, incat nici nu putem recunoaste strategiile destul de simple oare? |
|
|||
|
|||
![]()
Aflati ca Emil Moise a trecut la adventisti din toamna si ca acum candideaza la consilieri ca independent. Acum intelegeti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Vai de noi, nu ne mai da astfel de vesti triste, ca de abia am mincat...
|
|
|||
|
|||
![]()
Psalmul 73
(...) 10. [color=red][size=4]Semnele noastre[/size][/color] nu le-am vazut; nu mai este profet si pe noi nu ne va mai cunoaste. 11. [color=green]Pana cand, Dumnezeule[/color], Te va ocari vrajmasul, pana cand va huli potrivnicul numele Tau, pana in sfarsit? (...) 22. Sa nu se intoarca rusinat cel umilit; saracul si sarmanul sa laude numele Tau. 23. Scoala-Te, Dumnezeule, apara pricina Ta; adu-Ti aminte de ocara de fiecare zi, cu care Te necinsteste cel fara de minte. 24. Nu uita strigatul vrajmasilor Tai! Razvratirea celor ce Te urasc pe Tine se urca pururea spre Tine. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 22:25:47 |
Vor sa elimine icoanele din scoli | Va_iubesc | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 26.06.2010 15:56:53 |
Icoanele in dormitor | Hartford | Generalitati | 102 | 15.03.2010 11:48:35 |
Justitia a hotarit: Icoanele ramin in scoli! | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 15.06.2008 21:42:16 |
Icoanele din scoli | eu4talk | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 26.06.2007 21:00:04 |
|