![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Postez aceasta nu pentru judecata ci intru indreptare, mai ales a mea si poate cu Mila lui Dumnezeu si a altora
"Traim deja, se pare, zorii acelor timpuri proorocite de Sfantul Lavrentie de la Cernigov: “Vine timpul, și nu e departe când foarte multe biserici și mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului și se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci și pe dinafară. Vor auri și acoperișurile atât ale bisericilor, cât și ale clopotnițelor, dar preoțimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face și misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovnicești în ele că va veni vremea împărăției lui antihrist și el va fi pus împărat“. |
|
|||
|
|||
![]()
cozia ceea ce ai scris tu ma duce cu gandul la vorebele pr cleopa care intrebat fiind despre ce va fi in viitor a spus :,,ziduri,ziduri"....
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca foarte multe anomalii apar si din faptul ca acest pasaj din Mat 6:33 nu este inteles cum trebuie:
Cautati..." mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui si toate aceste lucruri va vor fi date pe deasupra" As ruga pe un preot sa ne explice ce inseamna "aceste lucruri" Multumesc si iertati |
|
|||
|
|||
![]()
hai, mai andrei, ai avut parerea avizata a unui f. bun preot, acum de ce sa mai rasucim cutitul in rana?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Iertati daca asa s-a inteles
|
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa comentez putin:Nu este admis ca un preot sa critice public o persoana pentru ca nu i-dat de Boboteaza cat ar fi dorit acel preot.Mersul pe la casele enoriasilor inaintea unor sarbatori este un obicei nu un act de cult(deci facultativ).Din pacate multe nu le fac unii preoti cum trebuie dar sunt si destui preoti care stiu cum sa se poarte.In cazul mentionat trebuie sesizat arhiereul de care depinde acel preot pentru a lua masurile disciplinare cuvenite.Eu ma consider un canonist si ca atare tratez diferite aspecte cultice in raport cu hotaririle sfitilor apostoli si a celor sapte soboare eumenice.
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor lasati-i in pace pe preoti si nu-i mai judecati ca are cine iar pe de alta parte va pierdeti si mintuirea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna un preot cu har? | sophia | Preotul | 24 | 09.04.2013 15:44:19 |
Preot necasatorit | bluester | Preotul | 3 | 05.01.2012 00:18:20 |
Vreau sa ma fac preot | petrisor.nicu | Intrebari utilizatori | 24 | 17.05.2011 19:18:46 |
Preot caterisit | Carmen FUNIERU | Preotia (Hirotonia) | 20 | 29.07.2010 20:40:46 |
PREOT | alexandra | Preotul | 24 | 20.01.2007 23:47:25 |
|