Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.01.2008, 17:20:01
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

Cristiboss,off topic imi permit sa te sfatuiesc sa fugi cel putin un an-doi de langa fumatori,sa te indepartezi de fumul de tigara care iti va face pofta(de fapt dracul te pofteste..la o tigara) chiar sa nu ai tigari prin preajma,sa nu le atingi in vreun fel. chiar daca simti nevoia sa tragi macar un fum mic ,:angry:nici gand!!!!!Sa te pazesti sa nu te lasi ispitit de gandul asta..inainte sa ma las de sportul asta extrem acum vreo 8 ani am incercat ca si tine de vreo 3-4 ori ce-i drept fara rugaciune si practic reusisem eroare insa era doar o chestie de orgoliu temporara.de fiecare data insa aparea dorinta asta tampita :sa mai fumez doar o tigara in ideea de a fuma mai rar(asa la ocazii:D)Si mereu imi spuneam o sa fumez una-doua tigari pe luna ca n-o fi foc(nu constientizam pacatul)si de fiecare data cedam...dar Dumnezeu prin duhovnicul tau o sa te ajute ,sa te intareasca sa treci cu bine,eu ma bucur mult pentru toti fumatorii care scapa de acest cosmar.Pe langa ispita de care vorbeam bineinteles ca am inlocuit un viciu cu altul:mancarea..si evident m-am ingrasat in cateva luni,dar a fost temporar pana organismul a inceput sa functioneze normal noroc ca nu m-a deranjat f.tare,de fapt ajunsesem sa nu ma intereseze prea tare aspectul asta..apoi m-am dezumflat,am scapat si de nicotina de pe degete,Slava Domnului ca nu am avut probleme de sanatate,ca m-am oprit la timp.Acum dupa atatia ani am ajuns sa nu mai suport mirosul de tigara deloc.Am invins!Si iti doresc si tie..nu m-am putut abtine sa nu ma laud.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2008, 19:12:06
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Nadajduiesc pentru acest an sa-mi fac mai multa ordine in viata,in familie si implicit in aspectul spiritual propriu.
Nadajduiesc sa-mi echilibrez programul si atitudinea fata de fiul meu,pe care l-am cam neglijat datorita ingrijirii a doi copii simultan,lucru ce mi-a fost putin cam greu.
Nadajduiesc sa-mi examinez organismul din punct de vedere medical,pentru ca sufar de multe afectiuni pe care le-am tot ignorat in timp,fiind o persoana care apeleaza extrem de rar la medici,respectiv la medicamente.Mi s-au facut ceva consultatii in maternitate,insa se stie ca acestea sunt superficiale.
Nadajduiesc in acest an sa-mi echilibrez greutatea corporala,greutate in priviinta careia nu am luat masuri serioase dupa sarcina pe care am purtat-o,si care mi-a influientat-o in prealabil.
Nadajduiesc in acest an sa ma propii mai mult de Dumnezeu,sa ma apropii de acea liniste incontestabila pe care numai Duhul Divinitatii o poate desfasura in sufletul omului.
Nadajduiesc in acest an sa invat a iubi sincer,si de asemenea,a ierta sincer.
ASA SA-MI AJUTE DUMNEZEU!!!
Reply With Quote
Vechi 29.01.2008, 00:21:24
StefanS StefanS is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.08.2007
Implicit

Unul din lucruri mi le-am propus de ani buni: sa am o iubita. Dar nici anul asta nu cred ca o sa realizez... :dozingoff:
Sa nu ma enervez atat de repede.
Sa iau examenele
Sa mai slabesc (cum vine caldura, ma sui pe bicicleta)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noaptea de Anul Nou parinteleiacob Spiritualitatea ortodoxa 15 03.01.2013 10:51:19
Anul Nou ! alexmatei Stiri, actualitati, anunturi 0 26.12.2011 11:06:40
Dumnezeu Iisus Hristos ne-a miluit si anul asta si a pogorat Sfanta Lumina mihailt Generalitati 359 25.04.2010 13:13:28
Anul Nou la Evrei costel Stiri, actualitati, anunturi 9 25.10.2009 20:52:37
obiceiuri de anul nou ra1u90 Generalitati 4 01.01.2007 21:45:21