![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
SINT NOUA PE ACEST FORUM SI MA BUCUR DIN SUFLET CA EXISTA.DORESC SA STIU DACA SE POATE ABORDA O DISCUTIE REFERITOARELE LA ZILELE DE PE URMA ALE UMANITATII ,LA DISTRUGEREA OMULUI ,A NATURII, A ANIMALELOR, SI DACA TOATE ACESTE EVENIMENTE CARE AU LOC IN FIECE ZI SINT RASPUNS LA APOCALIPSA SAU NU....
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Emilia, nu deznadajdui. Inca mai exista cupluri care vor sa-si pastreze curatia pana la casatorie. Inca mai exista baieti care nu vor sa aiba o relatie sexuala inainte de casatorie. Eu personal cunosc multe astfel de cupluri, multi baieti care nu vor sa accepte pacatul desfranarii. In acelasi timp, cunosc si multi baieti care n-ar putea sta cu o fata fara sa aiba relatii sexuale.
Uite un link catre o carte care contine foarte multe lucruri interesante (sa citesti pe calculator e destul de obositor pentru ochi. asa ca mai bine o cauti in librarii): http://www.sfaturiortodoxe.ro/intre-iubire-si-pacat.htm#_ftn89. Sau poti ca cauti si alte articole pe site-ul www.sfaturiortodoxe.ro Si cartea "Hristos si tineri" este foarte interesanta, o poti gasi si pe net: http://www.laurentiudumitru.ro/Hristos-si-tinerii.php Deci, e adevarat ca sunt mai putini baietii care nu vor sa aiba relatii sexuale pana la casatorie, insa EXISTA. Acest adevar ar trebui sa te ajute si sa nu te descurajeze in cautarea acelui baiat care va vrea sa mergeti impreuna pe calea manturii, si nu pe calea desfranarii. Binecuvantarea lui Dumnezeu din cadrul tainei nuntii este cea care intareste casa viitoarei familii crestine, asa ca fii tare in continuare! |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut ca link-urile catre acele carti nu merg. Prima carte este pe site-ul www.sfaturiortodoxe.ro in articolul "sex" si se numeste "Intre iubire si pacat-tinerii si sexualitatea". Cea de-a doua carte, "Hristos si tinerii", se gaseste pe site-ul www.laurentiudumitru.ro la "carti".
M-am gandit ca daca nu ai citit aceste carti, poate iti vor fi de folos. Doamne ajuta si sa auzim de bine! |
|
|||
|
|||
![]()
Emilia, îmi place ca vrei sa excluzi relatiile trupesti (includiv dupa casatorie).
Nu-mi place însa ideea "sa-mi gasesc pe cineva", eu cred daca daca Dumnezeu vrea ca doi oameni sa fie împreuna, i-a rânduit dinainte de veacuri pe altcineva. Si chiar ideea de casatorie mi se pare ca trebuie rezervata celor ce vor sa aiba copii, pentru ceilalti fiind acceptabil concubinajul (evident fara relatii trupesti). |
|
|||
|
|||
![]()
Si înca ceva: femeia cauta în barbat niste calitati pe care le poate dobândi ea însasi: putere, ratiune, cunoastere. Barbatul e atras la femeie tocmai de ideea dominatiei, deci e ceva rau aceasta atractie.
Si apoi, unde scrie ca cine s-a nascut femeie trebuie sa si ramâna asa, daca vrea, poate deveni barbat, daca nu trupeste, macar în spirit. Nu ma refer la transexuali si alti deviati ci pur-si-simplu la faptul ca daca o femeie simte ca aceasta conditie (de femeie) e limitativa, are dreptul sa aspire la altceva. |
|
||||
|
||||
![]()
:)Traditie,mie nu mi se pare ca Emilia ar fi zis ca doreste excluderea relatiilor conjugale dupa casatorie.Nici nu cred ca este nevoie de asa ceva.Casatoria poate fi sfanta si in latura trupeasca pentru ca rodul iubirii conjugale sunt copiii,care sunt binecuvantatrea familiei.Craciun fericit si binecuvantat va doresc!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am zis ca e nevoie sa excluda asta, dar sunt rari cei care gândesc asa.
Copiii sunt o binecuvântare, dar sa nu uitam ca nu ramân mici, cresc si pleaca. |
|
|||
|
|||
![]()
Pot sa iti spun ceva si eu am avut momente in care ma simteam singura si parasita dar iti spun un lucru NU ESI SINGURA!DOMNUL ESTE CU TINE !CHIAR DAK NU IL VEZI EL ITI ESTE ALATURI ROAGA-TE SI SA STI UN LUCRU DACA IL AI PE ELNU ITI TREBUIE ALCEVA!
|
|
|||
|
|||
![]()
e pentru prima data cand intru pe acest site, ma bucur f mult ca exista si ca poate o sa am ocazia sa discut cu oamenii. spun acest lucru ca de fel sunt o persoana destul de inchisa, mai ales in ultimii 3 ani cand din cauza unei persoane care m-a facut sa sufar mult, m-am inchis f mult in mine. mai bine te 3 ani m-am rugat numai pt aceleasi dorinte si pt aceleasi vise dar nu s-a schimbat nimic, din contra parca din ce in ce e mai rau. am momente cand spun ca asa a vrut Dumnezeu sa se intample dar si momente cand nu inteleg de ce Dumnezeu face asa...parca pe zi ce trece ma simt tot mai rau, in fiecare zi zic ca poate maine o sa fie mai bine dar nu e asa,. nu stiu ce sa zic.nu spun ca eu sunt cea mai nefericita persoana, ca in lumea asta exista oameni si mai nefericiti, dar daca ma puteti ajuta cu sfaturile, pararile voastre. sper sa am ocazia sa va sfatuiesc si eu asa cum ccred eu ca e mai bine. va multumesc f mult
|
|
|||
|
|||
![]()
bine ai venit, Mariana! si eu sunt noua in acest forum. banuiesc ca problemele de care vorbesti tu sunt provocate de un baiat care te-a facut sa suferi. am avut o prietena care l-a iubit f mult pe un baiat care nu-i raspundea la sentimente. se ruga mult si nu intelegea de ce Dumnezeu nu-i asculta rugaciunile. se vedeau din ce in ce mai rar, in ultimul timp din intamplare se intalneau. dar sentimentele ei pentru el erau f puternice in continuare. situatia asta a durat 2 ani, pana a aflat ca el are pe altcineva. dupa un timp, Dumnezeu i-a scos in cale un baiat care era mult mai bun si care o iubeste din tot sufletul. acum s-au casatorit si sunt fericiti. poate ca Dumnezeu iti da o incercare prin care trebuie sa treci pentru a primi ce meriti cu adevarat. si sunt convinsa ca meriti ce este mai bun. nu dispera. Dumnezeu stie mai bine decat noi si chiar daca sunt lucruri pe care nu le putem intelege acum, cu siguranta ca mai tarziu vor capata sens. roaga-te ca Dumnezeu sa-ti lumineze calea. daca nu asta e situatie, da-mi mai multe detalii sa pot intelege. Dumnezeu sa te ajute!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tristetea-melancolia-pacea | linistea | Generalitati | 15 | 15.02.2013 22:28:34 |
Tristetea se vindeca prin rugaciune. | Bautar | Generalitati | 48 | 27.09.2012 01:55:01 |
de ce ma simt mai trista decat tristetea | fior | Generalitati | 55 | 18.07.2011 19:53:38 |
Unghiile de la degetele mari de la maiini mi se macina | podariuv | Umanitare | 12 | 03.01.2011 13:00:03 |
|