![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Citadela" lui Antoine de Saint Exupery
|
|
|||
|
|||
![]()
:)Ana,m-am stors si mi-a venit un autor colosal in minte Petre Tutea,Intre Dumnezeu si neamul meu...Petre Tutea..un Socrate .. crestin!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
As adauga "Dragostea care ne sminteste" - a parintelui Savatie Bastovoi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult.
Sunt studenta la engleza, deci in afara de literatura engleza, orice e binevenit:p Urzicuta, imi place Shakespeare:) Maestrul si margareta am citit-o acum, dupa ce mi-ai zis tu de ea. Dar n-am inteles-o...de ce nu ma crezi? |
|
|||
|
|||
![]()
nici eu nu am inteles din prima lecturare dar a citit-o si sotul meu si apoi am avut discutii constructive..si am mai citit-o inca o data..de altfel eu si cu Faust am avut probleme in a aintelege anumite lucruri
|
|
|||
|
|||
![]()
EU ITI RECOMAND: "UN INGER RANIT" ,PAZA CELOR 5SIMTURI DE SFANTUL NICODIM AGHIORITUL,NE VORBESTE PARINTELE CLEOPA(1-14),VIETILE SFIINTILOR,MANTUIREA PACATOSILOR,MINUNILE LUI DUMNEZEU DIN ZIDIRI,SINGURUL ADEVAR ESTE ORTODOXIA(PR.ARSENIE PAPACIOC),LUMINA SI FAPTELE CREDINTEI,RAZBOIUL NEVAZUT(SF.NICODIM AGHIORITUL,FILOCALIE(SF.MAXIM MARTURISITORUL),SCARA SF.IOAN SCARARUL,VAMILE VAZDUHULUI,CALAUZA IN CREDINTA ORTODOXA(PR.CLEOPA),VALOAREA SUFLETULUI,VIATA SI NEVOINTELE DUHOVNICESTI ALE PR CLEOPA,PELERINUL ROMAN(GHEORGHE BABUT),PATERICUL EGIPTEAN SI ROMANESC,URMAREA LUI HRISTOS,PROTOCOALELE COGAIONULUI
|
|
|||
|
|||
![]()
fratilor as vrea sa va spun ca am descop o carte despre pr paisie aghioritul care nu il arata pe sfant asa cum il vedem noi sfant ci il arata ca pe un monah normal.nu va zic ce carte dar oricum aveti grija ce cititi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carti | adina91 | Resurse ortodoxe on-line | 54 | 02.10.2017 16:59:34 |
Carti Bisericesti | Danut7 | Reguli in Biserica | 3 | 01.09.2010 20:16:17 |
Carti noi | brandusa | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.03.2010 16:55:33 |
Carti | teddy09 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 04.12.2009 15:27:06 |
carti | georgiana52 | Generalitati | 2 | 11.09.2009 23:24:19 |
|