![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
nu-i dupa preferinte e dupa resurse
|
|
|||
|
|||
![]()
Intalnire intre Sir Elton John si Regina Elisabeta :
Elisabeta : Buna ziua John ! Cum o mai duci ? Elton : Majestate... Elisabeta : John ne cunoastem de atata timp, nu e nevoie sa-mi spui majestate. Elton : Fataaaa ! Stai sa vezi fata ce mi-a facut porcul ala de barbatu-meu aseara ! Gluma proasta facuta de mine cu ocazia evenimentelor din ultimele zile. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Se pare că nu-s la curent cu toate evenimentele din ultimele zile.
|
|||
|
|||
![]()
Pai nimic. I-au manipulat comunistii aia de rusi pe vreo 3 milioane de romani ca sa semneze sa bage ceva in Constitutie si au luat foc toti aia care inteleg ce pericol ne paste daca ii lasam sa-si faca de cap prin tara noastra care trebuie aliniata la valorile occidentale.
Nu ai pierdut nimic. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Romowe; 30.05.2016 at 01:10:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Putin, oricum, e la fel de nasparliu precum Obama sau Merkel. Doar ca i s-a dat un rol de jucat, un rol care sa para pozitiv.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E foarte posibil sa fie o panarama la fel de mare ca si ceilalt. Dar cel putin deocamdata, nu si-a transformat tara in Sodoma. |
|
|||
|
|||
![]()
Declaratia lui Vladimir Putin trebuie privita doar ca o declaratie diplomatica, deoarece politica externa a unui stat nu se face in functie de religia din acel stat, ci in functie de interesele economice si politice ale acelui stat.
|
|
||||
|
||||
![]()
si daca era Obama in locul lui Putin, era ok?
|
||||
|
||||
![]()
Se pare ca ofiterul KGB Vladimir Putin s-a asezat in strana imparateasca. Haraso, tavarase!
Modelul va fi preluat de Klaus Iohannis, care se va aseza in jiltul domnesc de la Putna ? Uneori imi vine sa-i dau dreptate spumosului personaj al lui Conu Iancu Caragiale: Dom'le, ne trebuie o dictatura ca-n Rusia!