![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Depinde despre ce vorbim aici.
Nu ai nevoie de un secol sau nu stiu cate "inarcanari" pentru asta. In general oamenii sunt destul de buni la "a nu muri". Daca n-ar fi asa, am fi disparut de mult ca specie. "standardele de viata" e o cu totul alta problema si cele moderne nu reflecta neaparat realitatea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
proprietati imobiliare, bunuri mobile, pantofi de firma, iphone. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
De fapt asta e si motivul pentru care iphone -urile nu ajung si la saraci.
Majoritatea sunt cumparate de familia Rockefeller si tinute ascunse.
|
|||
|
|||
![]()
Fara sa constientizezi faci conditionare inversa si, prin urmare, obtii rezultate inverse.
Daca prima conditie e sa nu mori inseamna ca spiritul e pe locul doi; rezulta ca avansare spirituala nu este.
|
|||
|
|||
![]()
"24. Nimeni nu poate să slujească la doi domni...
25. De aceea zic vouă: Nu vă îngrijiți pentru sufletul vostru ce veți mânca... 26. Priviți la păsările cerului... 27. Și cine dintre voi, îngrijindu-se, poate ... 31. Deci, nu duceți grijă, spunînd: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca? 32. Că după toate acestea se străduiesc neamurile; știe doar Tatăl vostru că aveți nevoie de ele. 33. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui... 34. Nu vă îngrijiți de ziua de mâine..." (Mt 6, 24-34) * "Lasă morții să-și îngroape morții lor..." (Lc. 9, 60) |
|