![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Apelez la ajutorul vostru pentru a dezbate acest subiect despre care am auzit pe mulți vorbind: Biblia nu e completă, lipsesc lucruri esențiale, acestea fiind ținute doar pentru inițiați, în cărți secrete etc.
Unii sunt nemulțumiți că lipsesc date privind înmulțirea oamenilor și existența mai multor rase (albă, neagră, galbenă), alții ar fi vrut să afle din Biblie ce a făcut Mântuitorul până la începerea Lucrării Sale publice etc. Din elanul de a umple "golurile" textului biblic unii au ajuns la concluzia că incestul era modul curent de înmulțire a oamenilor, că suntem aduși pe Pământ de populații diferite de extratereștri, alții cred că Hristos a fost inițiat în Tibet (varianta asta circula pe la noi printre discipolii lui Bivolaru), unii cred că Fecioara Maria a mai avut copii despre care nu scrie în Scriptură (dar scrie în cărți secrete, în apocrife) etc. De ce e Biblia așa de "scurtă", de concisă, de eliptică? Evanghelia după Marcu, de pildă, pare chiar stânjenitor de concisă și lapidară.... |
|